Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

«Λουκέτο» σε μεγάλη εταιρεία λόγω κορωνοϊού - Πως θα εξυπηρετούνται οι πελάτες;

Σοκ!

17 Μαρτίου 2020 19:20
«Λουκέτο» σε μεγάλη εταιρεία λόγω κορωνοϊού - Πως θα εξυπηρετούνται οι πελάτες;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

καταστήματα του δικτύου της Public βάζουν προσωρινά «λουκέτο» από την Τετάρτη 18.03.2020 μέχρι νεωτέρας. «Βόμβα» και από αεροπορική εταιρεία καθώς διακόπτει όλες τις πτήσεις της λόγω κορωνοϊού

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και προσαρμόζουμε τη δραστηριότητά μας με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας ασφαλείς.

Υποστηρίζουμε την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr, αλλά και μέσω της ομάδας του call center μας (τηλ.: 2108181333), προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας αλλά και την εξαιρετική και υψηλής ποιότητας εμπειρία Public.

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού η Public ενισχύει το προσωπικό που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.public.gr για να παραδίδει άμεσα τις online παραγγελίες.

Επίσης, η ομάδα του call center μας είναι σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 2108181333 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμεί ο καταναλωτής.

Η Public προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών, καθώς και ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά.

Φαρμακεία: Δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών από την ειδική θυρίδα

Το υπουργείο Υγείας στους φαρμακοποιούς, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, δίνει την δυνατότητα εξυπηρέτησης από την ειδική θυρίδα ασφαλείας.

Η δυνατότητα δίδεται σε περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησης εντός του φαρμακείου, καθώς παραμένουν ανοικτά, μαζί και άλλα καταστήματα, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Μετά από αίτημα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απέστειλε εγκύκλιο στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Λόγω των παρουσών ειδικών συνθηκών, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο φαρμακοποιός αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες εντός του φαρμακείου, παρέχεται η δυνατότητα της εξυπηρέτησης από την ειδική θυρίδα ασφαλείας εξυπηρέτησης του κοινού».

Πέντε νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Στα 387 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. Ένας άνθρωπος κατέληξε σήμερα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε πέντε.

Τα περισσότερα κρούσματα είναι πλέον στην Αθήνα, ενώ έχουν ελεγχθεί πάνω από 4.000 δείγματα.

Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, 60 από τα κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής, ενώ 70 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται, με 11 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένοι.

Όλοι οι νοσηλευόμενοι λαμβάνουν αντι-ιική θεραπεία. Πρόσθεσε ότι όλοι οι διασωληνωμένοι καθώς και οι ασθενείς που κατέληξαν ήταν άνδρες. Δεκατέσσερις ασθενείς έχουν λάβει εξιτήριο. Για 5 που είναι πολύ σοβαρά άρρωστοι, άλλοι 95 έχουν είτε την ήπια είτε την μέτρια προς σοβαρή μορφή της νόσου COVID-19.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share