Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορωνοϊό φταίνε μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες

Όλα όσα είπε

16 Μαρτίου 2020 18:09
Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορωνοϊό φταίνε μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος κατηγορεί την αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και τις εκτρώσεις για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίας, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κοροναϊό.

Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών» ανέφερε ο ίδιος. «Τι σχέση έχει με τον κοροναϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά, τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται.

Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο Θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα» ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου. Παράλληλα, κάλεσε τους πιστούς να προσέλθουν στις εκκλησίες, λέγοντας στους ιερείς να μην πιστεύουν όσα συνιστούν οι γιατροί για μετάδοση του ιού από τη Θεία Κοινωνία.

«Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε από τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και τη μικροψυχία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω. Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι» πρόσθεσε.

Από την άλλη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος προειδοποίησε ότι αμαρτία είναι να πηγαίνουν στην εκκλησία οι πιστοί, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

«Βόμβα» από την ΕΕ: Ζητά από τα κράτη-μέλη να απαγορεύσουν την είσοδο αλλοδαπών στα εδάφη τους!

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρότεινε σήμερα να επιβληθεί προσωρινή απαγόρευση στους αλλοδαπούς που θέλουν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για διάστημα 30 ημερών.

Η κυρία φον ντερ Λάιεν πρότεινε τα εν λόγω μέτρα, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης του κορωνοϊού από την πλευρά της Ευρώπης, που μαστίζεται τον τελευταίο καιρό από την επιδρομή του φονικού ιού και επιχειρεί να βάλει ένα «φρένο» στον πανικό που έχει υπάρξει εσχάτως εξαιτίας του. Σοκαριστικές είναι και οι εικόνες από την Ισπανία με την επέμβαση του στρατού.

«Όσο λιγότερα τα ταξίδια, τόσο περισσότερο μπορούμε να περιορίσουμε τον ιό. Κατά συνέπεια (…) προτείνω στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων να εισάγουμε προσωρινούς περιορισμούς στα μη αναγκαία ταξίδια στην ΕΕ» ανέφερε η ντερ Λάιεν. «Αυτοί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα πρέπει να ισχύσουν για περίοδο 30 ημερών, αλλά μπορούμε να την παρατείνουμε αν είναι αναγκαίο», πρόσθεσε.

Από τους περιορισμούς αυτούς θα εξαιρεθούν οι μόνιμοι κάτοικοι χωρών μελών της ΕΕ, τα μέλη των οικογενειών των Ευρωπαίων πολιτών, οι διπλωμάτες, οι γιατροί και οι ερευνητές που εργάζονται για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2.

Δύο ευρωπαϊκές πηγές ανέφεραν νωρίτερα στο πρακτορείο Reuters ότι η Ευρώπη σχεδιάζει να απαγορεύσει στους αλλοδαπούς πολίτες να μπαίνουν στη ζώνη Σένγκεν, η οποία αποτελείται από 22 χώρες μέλη της ΕΕ και την Ισλανδία, τη Νορβηγία, την Ελβετία και το Λιχτενστάιν. Η Βρετανία και η Ιρλανδία δεν είναι μέλη της.

Και οι δύο πηγές είπαν ότι αναμένουν να συζητηθεί το θέμα στην τηλεδιάσκεψη που θα έχουν αύριο Τρίτη οι ηγέτες των χωρών μελών με αντικείμενο την πανδημία. «Η ιδέα αυτή συζητείται με σκοπό να αποφύγουμε να επιβαρύνουμε ακόμη περισσότερο τα συστήματα υγείας. Αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν οι ηγέτες της ΕΕ την Τρίτη, αν θα συμφωνήσουν και οι χώρες της Σένγκεν εκτός ΕΕ, αν θα συντονιστούμε με τη Βρετανία και την Ιρλανδία», είπε η μία από τις πηγές αυτές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share