Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Βουλευτή Χρήστο Κέλλα που πάσχει από κορωνοϊό - Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο!

Τι είπε ο ίδιος;

16 Μαρτίου 2020 11:30
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Βουλευτή Χρήστο Κέλλα που πάσχει από κορωνοϊό - Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρισκόταν σε κατ' οίκον απομόνωση. Δείτε και τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα με τον φονικό ιό.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Κέλλας ενημέρωσε ότι έπειτα από δύο ημέρες «ηρεμίας», ο πυρετός τον... ξαναεπισκέφθηκε. Όπως είπε οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και έστειλε το μήνυμα ότι «θα νικήσουμε. Όλοι μαζί».

#covid_19 Ημέρα 2η Από Πέμπτη βράδυ,με τα πρώτα συμπτώματα,σπίτι και εννοείται σε απομόνωση. Μετά από δύο μέρες "ηρεμίας...

Posted by Christos Kellas on Sunday, March 15, 2020

Κορωνοϊός: Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας στην χώρα;

Σχέδια για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας θα επεξεργαστούν οι αρμόδιες Αρχές σε περίπτωση που συνεχιστούν τα εκατοντάδες περιστατικά μη συμμόρφωσης μερίδας πολιτών στα μέτρα που εξαγγέλθηκαν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αυτό αναφέρουν αρμόδιες πηγές, ύστερα και από τα τελευταία κρούσματα παραλογισμού, με τους πολίτες που βγήκαν… βόλτα σε παραλίες, γέμισαν πάρκα και γήπεδα και προκάλεσαν συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για το έσχατο και πιο αυστηρό μέτρο, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή υπό δύο προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι η εξάπλωση του ιού να ενταθεί το επόμενο διάστημα και το δεύτερο μία μερίδα πολιτών να συνεχίσει να μη συμμορφώνεται στα μέτρα, ακόμα και μετά τις συστάσεις των τελευταίων 24ωρων.

Σημειώνεται, πάντως, ότι την Κυριακή παρατηρήθηκε μεγαλύτερη συμμόρφωση σε σχέση με το Σάββατο, ενώ μεγάλο «στοίχημα» είναι τι θα συμβεί σήμερα που αρκετά καταστήματα (όπως τα σούπερ μάρκετ και άλλα) είναι ανοικτά.

Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για μία δύσκολη απόφαση για την κυβέρνηση, καθώς θα φέρει νέες επιπτώσεις στην αγορά, κάτι βέβαια που δεν θα ληφθεί υπόψη εάν το μέτρο κριθεί απαραίτητο για λόγους δημόσιας υγείας.

Στην εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα συμβάλουν κυρίως οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες θα ελέγχουν την τήρηση της εφαρμογής του.

Κορωνοϊός: Εγκλωβισμένοι Έλληνες φοιτητές στην Ισπανία μετά το κλείσιμο των συνορών

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε με τους Ελληνες φοιτητές μετά τα μέτρα που πάρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση λόγω κορωνοϊού για απαγόρευση πτήσεων από και προς Ισπανία με αποτέλεσμα να μένουν εγκλωβισμένοι στην χώρα της Ιβηρικής.

Τα ισπανικά πανεπιστήμια έκλεισαν και πλέον δεν μπορούν να φύγουν. Σε επικοινωνία που είχαν με την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη οι απαντήσεις που έπαιρναν ήταν... μηδενικές. Η απάντηση που λάμβαναν από την πρεσβεία ήταν ότι αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από τις ισπανικές Αρχές για τα έκτακτα μέτρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του τηλεθεατή στο Open TV, του οποίου και η σύζυγος είναι εγκλωβισμένη στην Ισπανία καθώς ακυρώθηκε η πτήση της την ώρα που περίμενε στην αίθουσα αναμονής για να «πετάξει» υπάρχουν περίπου 150 φοιτητές στην ισπανική επικράτεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share