Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Σοκ: 12χρονο κορίτσι καλεί φίλες της να κοιμηθούν μαζί - Το επόμενο πρωί την παίρνουν με χειροπέδες…

Αδιανόητο!

15 Μαρτίου 2020 09:29
Σοκ: 12χρονο κορίτσι καλεί φίλες της να κοιμηθούν μαζί - Το επόμενο πρωί την παίρνουν με χειροπέδες…

Όταν ξεκίνησε μία διαφωνία σε μία διανυκτέρευση, τα δύο κορίτσια δεν έφυγαν απλά η μία από την άλλη. Αντιθέτως, η 11χρονη έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν το άλλο κορίτσι, 12, έριξε βραστό νερό πάνω της ενώ κοιμόταν.

Την Δευτέρα, η Jamoneisha Merritt, 11, πήγε στο σπίτι της φίλης της στο Harlem της Νέας Υόρκης για να κοιμηθούν μαζί. Άρχισε να μαλώνει με την φίλη της για έναν ασήμαντο λόγο, αλλά τελικά έπεσε για ύπνο.

Ενώ η Jamoneisha κοιμόταν, το 12χρονο κορίτσι πήρε ένα δοχείο με βραστό νερό και το έριξε πάνω στο πρόσωπο, τον λαιμό και το στήθος της. Η Jamoneisha ξύπνησε ουρλιάζοντας από τον πόνο και έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Από τότε, το άλλο κορίτσι συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση. Παρόλο που είχαν διαφωνήσει, η Jamoneisha πίστευε πως μπορούσε να εμπιστευτεί το άλλο κορίτσι αρκετά ώστε να πέσει για ύπνο.

Τώρα όμως είναι στο νοσοκομείο και αναρρώνει από εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Το άλλο κορίτσι είναι υπό κράτηση.

Επειδή οι γονείς της ήθελαν να δείξουν στον κόσμο τι έπαθε η κόρη τους, κοινοποίησαν εικόνες από το καμένο της πρόσωπο.

12χρονο κορίτσι καλεί φίλες της

Αφού μάλωσαν τα δύο κορίτσια, η Jamoneisha πήγε να πέσει για ύπνο. Το άλλο κορίτσι όμως την απείλησε πως αν κοιμηθεί θα της έκανε κάτι «πολύ άσχημο.»

Εκείνη όμως δεν μπορούσε να μείνει άλλο ξύπνια. Έπρεπε να κοιμηθεί. Έτσι, έκλεισε τα μάτια της και έφυγε στην ονειρική χώρα…

Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς λεπτομέρειες για το τι τιμωρία θα της καταλογιστεί για την πράξη της.

Δείτε ακόμα: Νόμιζαν πως είναι μόνο μια ακόμα πανέμορφη κοπέλα - Δείτε το «μυστικό» που κρύβει μέσα στα ρούχα της και θα σας τρελάνει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share