Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ιερέας θετικός στον Κορωνοϊό- Είχε κοινωνήσει εκατοντάδες πιστούς

Είχε κάνει χειραψία με πολύ κόσμο

9 Μαρτίου 2020 23:55
Σοκ: Ιερέας θετικός στον Κορωνοϊό- Είχε κοινωνήσει εκατοντάδες πιστούς

Ιερέας στην Αμερική είναι θετικός στον Κορωνοϊό και είχε κοινωνήσει εκατοντάδες πιστούς...

Η εκκλησία στην οποία ανήκει ο ιερέας, βρίσκεται μόλις τρία χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο
Ιερέας της αμερικανικής επισκοπικής εκκλησίας είναι το πρώτο κρούσμα στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, ο συγκεκριμένος ιερέας συμμετείχε σε λειτουργίες με περίπου 550 πιστούς οι οποίοι κλήθηκαν να τεθούν σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Μάλιστα είχε κάνει χειραψία με πολύ κόσμο, ενώ είχε κοινωνήσει πολλούς πιστούς.

Σημειώνεται ότι η εκκλησία στην Τζορτζτάουν στην οποία ανήκει ο ιερέας, βρίσκεται μόλις τρία χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο.

Δείτε, επίσης, τι αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος για τον ιό.

Κορωνοϊός: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία!

Αυξήθηκαν κι άλλο οι θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού στην βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας στην Ιταλία. Πόσοι είναι πλέον; Ζευγάρι νέων βρίσκεται αντιμέτωπο με ποινικές συνέπειες επειδή προσπάθησε να φύγει από την απομονωμένη Πάρμα με προορισμό την Μαδρίτη.

Σε 333 ανέρχεται ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού στην βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας, μια αύξηση 66 θανάτων μέσα σε μια μέρα, όπως ανέφερε ένας τοπικός αξιωματούχος.Ο απολογισμός των θυμάτων σε εθνικό επίπεδο θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

Χθες, σε όλη την Ιταλία είχαν καταγραφεί 366 θάνατοι από τον Covid-19..Εντωμεταξύ αναστέλλονται πτήσεις! Από ποια εταιρία και σε ποιο μέρος;

Ζευγάρι νέων προσπάθησε - αποτυχημένα - να φύγει με προορισμό την Μαδρίτη
Νωρίτερα και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ένα ζευγάρι νέων έφτασε σήμερα στο αεροδρόμιο της Μπολόνια και προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος με προορισμό την Μαδρίτη. Στο γκισέ της αεροπορικής εταιρίας, όμως, οι δυο νέοι ρωτήθηκαν από τους καραμπινιέρους ποιος είναι ακριβώς ο σκοπός του ταξιδιού τους. Όταν οι καραμπινιέροι έλαβαν την απάντηση ότι «πρόκειται για ταξίδι αναψυχής» και διαπίστωσαν ότι προέρχονταν από την πόλη της Πάρμα (η οποία είναι σε απομόνωση) τους απαγόρευσαν να επιβιβαστούν στην πτήση.

Τώρα, το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει, πιθανότατα, ποινικές συνέπειες. Η πιο «ήπια» και πιθανή τιμωρία είναι η καταδίκη σε φυλάκιση τριών μηνών ή σε πρόστιμο διακοσίων έξι ευρώ.

Αν ο δικαστής, όμως, κρίνει ότι με την συμπεριφορά τους έθεσαν σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια, η καταδίκη μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δώδεκα χρόνια φυλάκισης.

Δείτε επίσης: Ύποπτο πλοίο για κορωνοϊό έφτασε από την Ιταλία στο Ρέθυμνο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share