Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

20χρονη παντρεμένη έμεινε έγκυος από 13χρονο!

Σοκ!

5 Μαρτίου 2020 10:53
20χρονη παντρεμένη έμεινε έγκυος από 13χρονο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

20χρονη παντρεμένη κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου, τον οποίο πρόσεχε ως νταντά, ενώ φέρεται να έμεινε έγκυος από το παιδί!

Η ιστορία ξεκινάει στο Reading της Μεγάλης Βρετανίας, όταν οι γονείς του αγοριού προσέλαβαν part time την Λέα για να φυλάει τον γιο τους, όσο εκείνοι θα βρίσκονται στις δουλειές τους. Φρικιαστικό περιστατικό συνέβη και σε ένα κοριτσάκι όπου έμεινε έγκυος από 40χρονο άνδρα.

Η Λέα είχε άλλα σχέδια και αφού παρενόχλησε αρχικά το αγόρι, στη συνέχεια έκαναν έρωτα. Λίγους μήνες μετά έγινε μητέρα, μόνο που πατέρας του παιδιού της δεν ήταν ο σύζυγός της αλλά ο 13χρονος!

Στο δικαστήριο η Λέα δήλωσε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο, ωστόσο δεν έγινε πιστευτή από κανέναν. «Μπορεί να ακουστεί σεξιστικό, αλλά αν βρισκόταν άνδρας στην θέση της κατηγορούμενης, η φυλάκιση θα ήταν αναπόφευκτη», δήλωσε ο εισαγγελέας κατά την ώρα της δίκης.

Το παιδί εξομολογήθηκε στους γονείς του τι συνέβαινε, όταν εκείνοι το πίεσαν, αφού είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά. H Λέα περιμένει πλέον την απόφαση του δικαστηρίου.

18χρονη έγκυος με λευχαιμία αποφασίζει να κρατήσει το παιδί αλλά εκείνη...Θα δακρύσετε με την συνέχεια!

Η 18χρονη έφηβη Μπριάνα Ρόουλινγκς ήταν ήδη 4 μηνών έγκυος όταν έμαθε ότι πάσχει από λευχαιμία. Τότε ήταν η στιγμή που έπρεπε να πάρει μια σημαντική απόφαση τόσο για εκείνη, όσο και για το αγέννητο παιδί της.

Η νεαρή είχε μια επιθετικής μορφής λευχαιμία και γι’ αυτό στάθηκε απέναντι σε δύο δρόμους: είτε να αποφασίσει να γεννήσει το παιδί της και, ως εκ τούτου, να βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο ή τερματίσει την εγκυμοσύνη της και να ενισχύσει τις δικές της πιθανότητες επιβίωσης.

Η έφηβη από το Colyton του Σίδνεϊ, πήρε αμέσως την απόφασή της και παρόλο που πολέμησε με άσχημους πόνους, έβαλε την υγεία του μωρού της πριν από τη δική της. Αν και έχουμε ακούσει για ιστορίες με μωρά, ακόμα και 2 χρονών όπως αυτό εδώ, να έχουν λευχαιμία, η ιστορία της μας αγγίζει το ίδιο.

Αν και επέλεξε να προχωρήσει στη γέννα και να δώσει στον γιο της την ευκαιρία να ζήσει, κατάφερε να αψηφίσει τις πιθανότητες επιβίωσής της, αφού έπρεπε να αναβάλει την θεραπεία της δικής της ασθένειας.

“Η απόφασή μου ήταν μόνο για τον Κάιντεν, ήταν ο γιος μου, το μικρό μου θαύμα,” είπε η νεαρή μητέρα στην FEMAIL.

Ένα θαύμα ήταν και αυτό που την έσωσε όταν η μητέρα προσβλήθηκε από μια λοίμωξη και παραλίγο να χάσει τον Κάιντεν, αναγκάζοντάς της να υποβληθεί σε επείγουσα καισαρική τομή τρεις μήνες νωρίτερα.

Για 12 ημέρες το «όμορφο μικρό θαύμα» πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, πριν τελικά πεθάνει.

“Ήταν πολύ σκληρή, μακρά, εξαντλητική και επώδυνη διαδικασία. Παρόλο που ο Κάιντεν δεν είναι πλέον μαζί μας, μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω,” είπε η μητέρα. “Ήμουν πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που έγινα μητέρα – το μόνο που ήθελα πάντα ήταν να έχω είναι μια οικογένεια.”

Όταν η κ. Ρόουλινγκς άρχισε να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, άρχισε και να κοιμάται με ανυπόφορους πόνους.

“Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποκάλυψαν αρχικά μια μόλυνση κάπου στο σώμα μου,” είπε η 18χρονη.

“Οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να φύγω μέχρι να βρουν για ποιο λόγο πονούσα.”

“Έλεγχαν την καρδιά μου και όλα τα άλλα όργανα, αλλά δεν έβγαζαν άκρη, έτσι πρότειναν βιοψία μυελού των οστών.”

Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο διέγνωσαν τη λευχαιμία, ανακαλύπτοντας ότι το σώμα της πάλευε μ’ αυτήν για μήνες.

Η λευχαιμία είναι μια επιθετική ασθένεια του αίματος που εμπόδιζε το μυελό των οστών της να είναι σε θέση να παράγει υγιή κύτταρα αίματος.

“Ήμουν σοκαρισμένη, καθώς δεν περίμενα να είναι τόσο σοβαρό, απλώς νόμιζα ότι ήταν απλώς συμπτώματα της εγκυμοσύνης,” είπε η 18χρονη.

Παρά την έκτακτη καισαρική τομή λόγω λοίμωξης του αίματος, η κ. Ρόουλινγκς είπε ότι ο γιος της ανέπνεε κατευθείαν από μόνος του και πως έκλαψε αμέσως.

“Αυτές τις 12 ημέρες ήμουν σε θέση να περάσω χρόνο με το αγόρι μου, τον Κάιντεν, μπόρεσα να τον κρατήσω, να του μιλήσω όπως του μιλούσα όταν ήταν στην κοιλιά μου. Ήταν τόσο ξεχωριστό, ήταν οι καλύτερες 12 μέρες της ζωής μου!”

“Τότε, μου είπαν ότι το μωρό μου είχε μια λοίμωξη στο στομάχι και μέσα σε λίγες ώρες μου είπαν ότι δεν τα κατάφερε…”

“Αυτή η λοίμωξη πήρε τη πολύτιμη ζωή του και ο γιος μου άνοιξε τα φτερά του…”

Μετά από μερικούς μήνες, η κα Ρόουλινγκς είπε ότι η υγεία της έγινε «καλύτερη από ποτέ».

Παρά την ψυχική και σωματική ταλαιπωρία της, είναι σε θέση να βγαίνει από το νοσοκομείο και εργάζεται σκληρά για να γίνει και πάλι εντελώς καλά.

Τώρα σκοπεύει να σταματήσει τη χημειοθεραπεία και να κάνει μια επιτυχημένη μεταμόσχευση.

“Θέλω να νικήσω αυτή τη φρικτή ασθένεια. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω αυτό και έδωσα μια υπόσχεση στον γιο μου.”

“Ελπίζω να περάσω με την οικογένεια και τα ζώα μου.”

Η περίπτωση της κ. Ρόουλινγκς είναι τόσο σπάνια και επιθετική που έχει μελετηθεί από φοιτητές και γιατρούς σε όλο τον κόσμο.

“Η περίπτωσή μου ελπίζω να βοηθήσει κάποιον άλλον στο μέλλον. Λέω την ιστορία μου, έτσι ώστε να δώσω ελπίδα σε άλλους εκεί έξω που δίνουν τη δική τους μάχη.”

“Σε οποιονδήποτε εκεί έξω που πολεμάει με κάτι τέτοιο και διαβάζει αυτό το κείμενο, θέλω να πω να παραμείνει θετικός, δυνατός και είναι δίπλα σε υποστηρικτικούς ανθρώπους και μακριά από κάθε αρνητικότητα, να αγαπά τις καλές μέρες και αγωνίζεται με τις κακές.”

“Να είσαι ευγνώμων για αυτό που έχεις μπροστά σου.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share