Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι που πάσχει από λευχαιμία ήταν έτοιμο για χημειοθεραπεία...Τότε κοίταξε στο παράθυρο και "πάγωσε"!

Θα συγκινηθείτε!

4 Φεβρουαρίου 2020 18:55
Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι που πάσχει από λευχαιμία ήταν έτοιμο για χημειοθεραπεία...Τότε κοίταξε στο παράθυρο και

Η Βίβιαν Κέιθ από το Σαιντ Λούις, το 2χρονο κοριτσάκι με τις χρυσές μπούκλες έπασχε από λευχαιμία και ήρθε αντιμέτωπη με την φονική ασθένεια από την τρυφερή αυτή ηλικία. Όταν ήταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου έτοιμη για την χημειοθεραπεία, συνέβη κάτι συγκλονιστικό!

Ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο υπάρχει μια τεράστια οικοδομή, όπου, μεταξύ άλλων, ο Τράβις Μπάρνς και ο Γκρεγκ Κόμπς δουλεύουν στις σιδερένιες σκαλωσιές. Δεν είναι το μόνο παιδί που μάχεται με την λευχαιμία, μιας και ένα 6χρονο αγόρι αποθεώθηκε από τους συμμαθητές του όταν ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο κοριτσάκι!

Η Βίβιαν έχει κυριολεκτικά κολλήσει στο τζάμι της στον ένατο όροφο και παρατηρεί τι συμβαίνει, αποσπώντας την προσοχή της από τις φοβερές και επώδυνες μέρες της. «Κάθε πρωί ξυπνούσε και πήγαινε στο παράθυρο και χαιρετούσε«, θυμάται η μητέρα της Βίβιαν Τζίντζε Κέιθ. «Έπρεπε να χαιρετάμε μέχρι να μας χαιρετίσει και μας κάποιος!»

Αυτό το θέαμα επαναλαμβάνεται κάθε μέρα. Ώσπου ένα πρωί όταν η δίχρονη Βίβιαν περνούσε μια ιδιαίτερη δύσκολη μέρα, ως συνήθως, σύρθηκε μέχρι το παράθυρο και χαιρετούσε τους άντρες. Αλλά αντί να τη χαιρετίσουν κι αυτοί, ο Τράβις και ο Γκρεγκ της δείχνουν μια χαλύβδινη δοκό που λέει «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!» με κεφαλαία γράμματα.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ: αφού χαιρετιόντουσαν από το παράθυρο για μήνες, ο Τράβις και ο Γκρεγκ αυτοπροσώπως επισκέφτηκαν την Βίβιαν στο νοσοκομείο. Για να γνωρίσουν τη μεγαλύτερή τους θαυμάστρια και να αγκαλιάσουν τους συγκινημένους της γονείς. «Σκέφτηκα τα παιδιά μου και το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή«, λέει ο Τράβις με δάκρια στα μάτια. «Είμαι χαρούμενος που κάτι τόσο απλό κάνει τη μέρα κάποιου καλύτερη!

Μητέρα ανακοίνωσε ότι ο 10χρονος γιος της πέθανε από λευχαιμία! Αυτό που ανακάλυψε όμως η αστυνομία σοκάρει...

Αυτή η ιστορία είναι ενοχλητική και λυπηρή, και ο λόγος γιατί όλοι νόμιζαν ότι ένα 10χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο από λευχαιμία, που όμως δεν ήταν αλήθεια!

Μια μητέρα από το Κάρσον Σίτυ, έλεγε ψέματα για την ασθένεια και το θάνατο του γιου της. Τον Ιούνιο, η Βικτόρια Μόρισον ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe για το 10χρονο γιο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ άρρωστος. Σύμφωνα με τη σελίδα, το αγόρι είχε τη νόσο von Willebrand τύπου 3 και λευχαιμία. Οι ιστορίες με παιδιά που πάσχουν από αυτή την τρυφερή ηλικία με σοβαρές νόσους, όπως αυτά τα δίδυμα, συγκινούν!

Η Μόρισον έκανε έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια που θα μπορούσαν να δώσουν οι άνθρωποι, είπε ότι ήταν μια μαμά με τρία άλλα παιδιά και ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο γιος της θα μπορούσε να ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε.

Όπως φαντάζεστε, ο κόσμος έσπευσε να βοηθήσει.

Ο δάσκαλος του παιδιού έδωσε δωρεές ύψους 200 δολαρίων. Συνολικά, η Μόρισον έλαβε περίπου 2.000 δολάρια από δωρεές χρημάτων και όλα αυτά γιατί έλεγε καλά τα ψέματα της.

Το νεαρό αγόρι έλαβε μια φιλανθρωπική εκδρομή με ελικόπτερο και η ασθένειά του αποτέλεσε το επίκεντρο συζήτησης στην περιοχή.

Στις 8 Απριλίου, η Μόρισον ισχυρίστηκε στην σελίδα στο Facebook, ότι ο γιος της είχε πεθάνει και είχε αποτεφρωθεί. Το Γραφείο του Σερίφη του Κάρσον Σίτιπ έλαβε μια καταγγελία, λέγοντας ότι το αγόρι ήταν ζωντανό, και σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν επίσης υγιής.

Μετά τη σύλληψη της Μόρισον , η αστυνομία έμαθε ότι το παιδί είχε διαγνωσθεί με μια ασθένεια, αλλά ήταν θεραπεύσιμη.

Η Μόρισον κρατείται με εγγύηση 20.000 δολαρίων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για την κατάθεση ψευδών δηλώσεων και την απόκτηση χρημάτων με ψευδείς προθέσεις. Όλα τα παιδιά της είναι υπό την προστασία των αρχών.

6χρονος νίκησε την λευχαιμία και η υποδοχή από τους συμμαθητές τους θα σας κάνει να «λυγίσετε»! (Video)

6χρονος νίκησε την λευχαιμία και μόλις δείτε την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμμαθητές τους θα σας κάνει να «λυγίσετε»! Ένα ανατριχιαστικό γεγονός συνέβη όταν μία μητέρα ανακοινώνει ότι ο γιος της πέθανε από λευχαιμία, τότε η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της και ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό!

Τον Νοέμβριο του 2016 ο Τζον Όλιβερ Ζιπέι διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σε ηλικία μόλις 3 ετών. Τις επόμενες 18 μέρες τις πέρασε στο νοσοκομείο και στην συνέχεια έκανε χημειοθεραπείες για πάνω από τρία χρόνια. Και κατάφερε να βγει νικητής.

Την Τετάρτη επέστρεψε στο σχολείο του, το St. Helen Catholic School του Οχάιο και οι συμμαθητές του είχαν ετοιμάσει μία ιδιαίτερη υποδοχή, με τον μικρό να περπατάει καμαρωτός ανάμεσά τους μέχρι το γυμναστήριο του σχολείου όπου είχε στηθεί μια μικρή γιορτή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share