Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη! Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός!

Θρήνος!

28 Φεβρουαρίου 2020 15:43
Θλίψη! Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο λόγος γίνεται για τον Μάικλ Μέλντουϊν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 96 ετών. Δείτε επίσης την είδηση για τον πασίγνωστο αθλητή, που έχασε τον πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mirror, ο Μέλντουϊν (δεξιά στην φωτογραφία) έγινε γνωστό από τους ρόλους του στην δραματική σειρά του BBC «Shoestring» και την ταινία Carry On Nurse.

Ο Μέλντουϊν επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ. Είχε γεννηθεί στο Λονδίνο το 1923 και είχε σπουδάσει στην Ελβετία.

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου! (photo-video)

Πέθανε πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες αλλά και τις επιθεωρήσεις της δεκαετίας του ΄80. Ενώ, σήμερα τίθεται και σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του αγαπημένου μας Κώστα Βουτσά!

Υπήρξε παντρεμένη με τον παρουσιαστή Ηλία Κακλαμάνη και απέκτησαν μαζί ένα γιο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή το «Σπίτι του ηθοποιού»:

«Αγαπημένη Βιολετα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που επληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετησουμε έγκαιρα. Ναναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ»…

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου αλλά η είδηση έγινε γνωστή μόλις σήμερα από το «Σπίτι του ηθοποιού».

Αγαπημένη Βιολετα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που επληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετησουμε έγκαιρα. Ναναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ...

Posted by Actors House on Thursday, February 27, 2020

Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος συγγραφέας! (photos)

Θρήνος επικρατεί στο χώρο των τεχνών και των γραμμάτων καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός συγγραφέας Κλάιβ Κάσλερ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που το 1992 το μυθιστόρημα του Σαχάρα έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι. Θρήνος επικρατεί και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή μετά τον θάνατο σπουδαίας γυναικείας προσωπικότητας!

Ο Κάσλετ είχε γράψει πάνω από 20 μυθιστορήματα μεταξύ των οποίων το «Raise the Titanic». Συνολικά ο Cussler πούλησε περισσότερα από 100 εκατ. αντίτυπα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ είχε κάνει δύο γάμους.

Θρήνος: Πέθανε η Μαρία Ψαρρά, μητέρα δύο παιδιών!

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος της 40χρονης Μαρίας Ψαρρά, μητέρα δύο παιδιών! Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον φρικτό θάνατο 57χρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, δίχως τελικά να τα καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Πέθανε θρυλικός καλλιτέχνης! (photo-video)

O θρυλικός κιθαρίστας Ντέιβιτν Ρομπακ συνιδρυτής των Mazzy Star, πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Σοκ επικρατεί και στο χώρο του κινηματογράφου με τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Ο παραγωγός και πολυοργανίστας, που μαζί με την Χοουπ Σάντοβαλ είχε δημιουργήσει το δημοφιλές συγκρότημα, έφυγε από τη ζωή. Συνεργάτης του Ρομπακ επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του στους Los Angeles Times και στο NBC News.

Πριν από τους Mazzy Star, ο Ρομπακ ήταν ενεργός στην εναλλακτική-νεοψυχεδελική σκηνή του Λος Άντζελες τη δεκαετία του '80. Έπαιξε ηγετικό ρόλο στο συγκρότημα Rain Parade, και μετά τον πρώτο δίσκο άφησε την μπάντα για τους Rainy Day, ενώ στη συνέχεια σχημάτισε τους Opal με την Kendra Smith, μπασίστρια των Dream Syndicate.

Η Smith άφησε το σχήμα κατά τη διάρκεια περιοδείας όπου οι Opal «άνοιγαν» τους The Jesus & Mary Chain. Η Hope Sandoval την αντικατέστησε και πλέον η εποχή των Mazzy Star ξεκινούσε.

Το συγκρότημα είναι γνωστό για το τραγούδι «Fade Into You», που έφτασε στο Νο 44 του Billboard, από το δεύτερο άλμπουμ των Mazzy Star «So Tonight That I Might See», το οποίο κυκλοφόρησε το 1993.

Ο πρώτος δίσκος της μπάντας, «She Hangs Brightly» κυκλοφόρησε το 1990. Ο τρίτος δίσκος «Among My Swan» κυκλοφόρησε το 1996. Στον ήχο τους, πάντρευαν την ονειρική ποπ με την ψυχεδέλεια, τη φολκ και το εναλλακτικό ροκ της δεκαετίας του 1990. Οι δουλειές τους συγκαταλέγονται για πολλούς ανάμεσα στις πλέον κομβικές της εποχής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share