Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πένθος! Πασίγνωστος Έλληνας αθλητής έχασε τον πατέρα του!

Θλίψη για την οικογένειά του!

27 Φεβρουαρίου 2020 18:16
Πένθος! Πασίγνωστος Έλληνας αθλητής έχασε τον πατέρα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια πασίγνωστου Έλληνα αθλητή, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Μάθετε και για το θάνατο της 32χρονης που έπεσε σε κώμα μετά από εξαγωγή δοντιού.

Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Καϊμακόγλου, με τον φόργουορντ της Ούνικς Καζάν να θρηνεί την απώλεια του πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή.

Οι Ρώσοι έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στον παίκτη τους και την οικογένειά του.

Πέθανε ο εκδότης Κυριάκος Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εκδότης Κυριάκος Ι. Παπαδόπουλος, ιδρυτής των ομώνυμων εκδόσεων. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την είδηση για τον θάνατο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανήκε στην τρίτη γενιά βιβλιοπωλών της οικογένειας του όταν αποφάσισε μαζί με τον πατέρα του να πάνε το βιβλιοπωλείο τους ένα βήμα παραπέρα, προχωρώντας στην έκδοση βιβλίων το 1953.

Επιπλέον, ο εκδοτικός οίκος αναφέρει πως «Μέσα στα πρώτα δέκα χρόνια τα «Βιβλία Παιδικά Παπαδόπουλος» έγιναν συνώνυμο του ποιοτικού παιδικού βιβλίου, με τίτλους που παρέμειναν ενεργοί στον κατάλογο του εκδοτικού οίκου για περισσότερο από πενήντα χρόνια, όπως οι «Ιστορίες με τη Λιλίκα» και «Τόξο» που ανανεωμένες εξακολουθούν να εκδίδονται ακόμα και σήμερα.

Με βαθύτατη θλίψη θα θέλαμε να ενημερώσουμε φίλους, συνεργάτες και τους αναγνώστες μας, πως το απόγευμα της 25ης...

Posted by ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ on Wednesday, February 26, 2020

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνδύαζε το αδιαπραγμάτευτο ήθος και την πνευματική καλλιέργεια με τολμηρό επιχειρηματικό πνεύμα, όμως η αληθινή κινητήρια δύναμη πίσω από την ακάματη δραστηριότητά του στάθηκε πάντοτε η πραγματική αγάπη του για το βιβλίο».

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 15:00 στο Κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας. Σήμερα τα γραφεία και το βιβλιοπωλείο της εταιρείας θα παραμείνουν κλειστά, ενώ η οικογένεια παρακαλεί όσους επιθυμούν –αντί στεφάνων– να πραγματοποιήσουν δωρεές στo Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών.

Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος συγγραφέας! (photos)

Θρήνος επικρατεί στο χώρο των τεχνών και των γραμμάτων καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός συγγραφέας Κλάιβ Κάσλερ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που το 1992 το μυθιστόρημα του Σαχάρα έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι. Θρήνος επικρατεί και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή μετά τον θάνατο σπουδαίας γυναικείας προσωπικότητας!

Ο Κάσλετ είχε γράψει πάνω από 20 μυθιστορήματα μεταξύ των οποίων το «Raise the Titanic». Συνολικά ο Cussler πούλησε περισσότερα από 100 εκατ. αντίτυπα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ είχε κάνει δύο γάμους.

Θρήνος: Πέθανε η Μαρία Ψαρρά, μητέρα δύο παιδιών!

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος της 40χρονης Μαρίας Ψαρρά, μητέρα δύο παιδιών! Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον φρικτό θάνατο 57χρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, δίχως τελικά να τα καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Πέθανε θρυλικός καλλιτέχνης! (photo-video)

O θρυλικός κιθαρίστας Ντέιβιτν Ρομπακ συνιδρυτής των Mazzy Star, πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Σοκ επικρατεί και στο χώρο του κινηματογράφου με τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Ο παραγωγός και πολυοργανίστας, που μαζί με την Χοουπ Σάντοβαλ είχε δημιουργήσει το δημοφιλές συγκρότημα, έφυγε από τη ζωή. Συνεργάτης του Ρομπακ επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του στους Los Angeles Times και στο NBC News.

Πριν από τους Mazzy Star, ο Ρομπακ ήταν ενεργός στην εναλλακτική-νεοψυχεδελική σκηνή του Λος Άντζελες τη δεκαετία του '80. Έπαιξε ηγετικό ρόλο στο συγκρότημα Rain Parade, και μετά τον πρώτο δίσκο άφησε την μπάντα για τους Rainy Day, ενώ στη συνέχεια σχημάτισε τους Opal με την Kendra Smith, μπασίστρια των Dream Syndicate.

Η Smith άφησε το σχήμα κατά τη διάρκεια περιοδείας όπου οι Opal «άνοιγαν» τους The Jesus & Mary Chain. Η Hope Sandoval την αντικατέστησε και πλέον η εποχή των Mazzy Star ξεκινούσε.

Το συγκρότημα είναι γνωστό για το τραγούδι «Fade Into You», που έφτασε στο Νο 44 του Billboard, από το δεύτερο άλμπουμ των Mazzy Star «So Tonight That I Might See», το οποίο κυκλοφόρησε το 1993.

Ο πρώτος δίσκος της μπάντας, «She Hangs Brightly» κυκλοφόρησε το 1990. Ο τρίτος δίσκος «Among My Swan» κυκλοφόρησε το 1996. Στον ήχο τους, πάντρευαν την ονειρική ποπ με την ψυχεδέλεια, τη φολκ και το εναλλακτικό ροκ της δεκαετίας του 1990. Οι δουλειές τους συγκαταλέγονται για πολλούς ανάμεσα στις πλέον κομβικές της εποχής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share