Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

12χρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να... Το σημείωμα στο κουτί που θα σας συγκλονίσει! (photo)

Ανατριχιαστικό!

26 Φεβρουαρίου 2020 15:03
12χρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να... Το σημείωμα στο κουτί που θα σας συγκλονίσει! (photo)
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ιστορία του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χάρη στο σημείωμα που άφησε ένας 12χρονος μαζί με το σκύλο του και ένα λούτρινο ζωάκι έχει συγκλονίσει!

RENE con su peluche que le dejo su humano de 12 años para que nunca lo olvidara 😪❤. RENE with the stuffed animal that...

Posted by Xollin on Sunday, 23 February 2020

«Μας άφησαν αυτόν τον σκύλο στο καταφύγιο, μέσα σε ένα κουτί, με ένα σημείωμα κι ένα λούτρινο ζωάκι» έγραψαν οι υπεύθυνοι του Refugio Xollin. Ακόμα μία συγκλονιστική ιστορία που θα σας καθηλώσει είναι με μία σκυλίτσα, η οποία έχει κατάθλιψη, κάθεται μόνη σε καταφύγιο για 2 χρόνια και ξαφνικά...

«Το σημείωμα είχε γράψει ένα αγόρι, το οποίο εξηγούσε πως ο πατέρας του κακομεταχειριζόταν το κουτάβι και επρόκειτο να το πουλήσει. Απελπισμένο το αγόρι, μας άφησε το σκυλί για να το σώσει».

Nos dejaron este.perrito afuera del.refugio, dentro de una caja, con una nota y un peluche 😪. La nota fue escrita por un...

Posted by Xollin on Thursday, 13 February 2020

Σύμφωνα με την οργάνωση, το σημείωμα έγραφε: «Το όνομά μου είναι Andrés και είμαι 12χρονών. Η μαμά μου κι εγώ αποφασίσαμε να αφήσουμε τον σκύλο μας στα χέρια σας, κρύβοντάς τον από τον μπαμπά μου, επειδή σκέφτεται να τον πουλήσει. Αλλά τον κακομεταχειρίζεται και τον κλωτσάει. Μια μέρα τον κλώτσησε τόσο δυνατά που χτύπησε την ουρά του. Ελπίζω πως μπορείτε να βοηθήσετε και να τον φροντίσετε. Του άφησα ένα λούτρινο ζωάκι, για να μην με ξεχάσει».

Posted by Xollines Felices on Wednesday, 19 February 2020

Μια αδέσποτη σκυλίτσα είχε κολλήσει στην πόρτα και κανείς δεν θέλει να την βοηθήσει – Προσέξτε όμως ποιος έρχεται από τα δεξιά της!

Αυτή η αδέσποτη σκυλίτσα είχε κολλήσει στα κάγκελα μιας πόρτας και έμεινε έτσι για ώρα αφού κανείς δεν πήγε να την βοηθήσει για να σωθεί.

Παρ’όλο που προσπαθούσε, δεν μπορούσε να ελευθερωθεί. Έτσι περίμενε και περίμενε και περίμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά μια φιλοζωική οργάνωση έμαθε για εκείνη και έτρεξε στο πλευρό της.

Οι γείτονες άκουγαν τα κλάματα, αλλά επειδή φοβούνταν τους σκύλους και νόμιζαν ότι θα τους δάγκωνε αν προσπαθούσαν να την βγάλουν, κάλεσαν το Animal Aid.

Αλλά η αντίδραση της σκυλίτσας όταν την έβγαλαν δείχνει πόσο απίθανα είναι τα ζώα. Ευτυχώς για μας, η ομάδα που την έσωσε είχε φέρει μαζί κάμερα και κατέγραψε όλη την διαδικασία. Αν αγαπάτε κι εσείς τα ζώα και ειδικά τους σκύλους σίγουρα θα συγκινηθείτε και με αυτή την ιστορία!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share