Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Θα δακρύσετε: 7χρονο αγόρι ζήτησε από τον παππού να του δώσει ένα σκυλάκι - Όταν δείτε ποιο διάλεξε μέσα σε πολλά κουτάβια θα πάρετε ένα γερό μάθημα

Μια απίστευτη ιστορία που πρέπει να διαβάσετε!

24 Φεβρουαρίου 2020 14:50
Θα δακρύσετε: 7χρονο αγόρι ζήτησε από τον παππού να του δώσει ένα σκυλάκι - Όταν δείτε ποιο διάλεξε μέσα σε πολλά κουτάβια θα πάρετε ένα γερό μάθημα

Αυτό το 7χρονο αγόρι ζήτησε από αυτόν τον παππού να του δώσει ένα σκυλάκι.. Αν δείτε ποιο διάλεξε μέσα σε πολλά κουτάβια πραγματικά θα πάρετε ένα μάθημα ζωής...

«Έχω τριάντα εννέα λεπτά. Είναι αρκετά για να ρίξετε μια ματιά;»

«Σίγουρα», είπε ο παππούς ρίχνοντας ένα σφύριγμα. «Εδώ, Dolly!» φώναξε. Σε αυτό το σημείο δείτε και αυτή την ιστορία με αυτόν το σκύλο που ραγίζει καρδιές μετά τον θάνατο του αφεντικού του!

Από το σκυλόσπιτο έτρεξε ένα σκυλί, η Dolly, ακολουθούμενο από τέσσερα χνουδωτά μωρά. Τα σκυλιά κατέβηκαν τη ράμπα και πλησίασαν τον αγρότη.

Το μικρό αγόρι τρελάθηκε από τη χαρά του μόλις τα είδε!
Καθώς τα σκυλιά πλησίαζαν, το μικρό αγόρι παρατήρησε ότι και κάτι άλλο υπήρχε μέσα στο σκυλόσπιτο.

Σιγά-σιγά εμφανιζόταν ένα ακόμα μωρό, το οποίο ήταν αισθητά μικρότερο. Στην προσπάθειά του να κατέβει τη ράμπα, γλίστρησε. Στη συνέχεια, το μικρό σκυλί άρχισε να πηγαίνει με δυσκολία προς τα άλλα κουτάβια, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσει γρήγορα…

“Αυτό θέλω,” είπε το μικρό αγόρι, επισημαίνοντας το μικρότερο κουτάβι.

Ο παππούς γονάτισε στο πλευρό του αγοριού. Είπε, «Γιε μου, δεν θέλεις αυτό το κουτάβι. Ποτέ δεν θα είναι σε θέση να τρέξει και να παίξει μαζί σου, όπως θα έκαναν τα άλλα σκυλιά…»

 7χρονο αγόρι ζήτησε από τον παππού να του ένα σκυλάκι

Τότε το μικρό αγόρι άρχισε να σηκώνει το ένα πατζάκι του παντελονιού του.

Με αυτό τον τρόπο του αποκάλυψε τα σίδερα που κρατούσαν τις δύο πλευρές του ποδιού του, τα οποία συνδέονταν με ένα ειδικά κατασκευασμένο παπούτσι.

Κοιτάζοντας ξανά τον αγρότη, του είπε, «Βλέπετε κύριε, ούτε εγώ μπορώ να τρέξω καλά, γι’ αυτό έχω ανάγκη κάποιον που να με καταλαβαίνει.»
Με δάκρυα στα μάτια, ο αγρότης πλησίασε και σήκωσε το μικρό σκυλί. Κρατώντας το προσεκτικά, το παρέδωσε στο μικρό αγόρι.

«Πόσο κάνει;» ρώτησε το μικρό αγόρι…

«Τίποτα», απάντησε ο αγρότης, «Δεν χρεώνεται η αγάπη…»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share