Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Βόμβα»! Ιταλός γιατρός με κορωναϊό επισκέφθηκε την Ελλάδα!

Σοκ!

24 Φεβρουαρίου 2020 15:23
«Βόμβα»! Ιταλός γιατρός με κορωναϊό επισκέφθηκε την Ελλάδα!

Ανησυχία προκαλεί η αποκάλυψη της προέδρου της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο, Σοφίας Ζαφειροπούλου, ότι Ιταλός γιατρός, που νοσεί από κορωναϊό, επισκέφθηκε τη χώρα μας! Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία με τις αρχές να θέτουν σε καραντίνα ένα λεωφορείο που προερχόταν από το Μιλάνο.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η κ. Ζαφειροπούλου ισχυρίστηκε ότι ο εν λόγω γιατρός συμμετείχε σε συνέδριο στην Ελλάδα και μόλις επέστρεψε στην Ιταλία παρουσίασε συμπτώματα του ιού, συγκεκριμένα πνευμονίας, και όπως είπε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Ένας Ιταλός συνάδελφός μου (καθηγητής δερματολογίας) παρουσίασε τον ιό, και προερχόταν από συνέδριο στην Ελλάδα, έπειτα μετέβη Γερμανία και στη συνέχεια επέστρεψε Ιταλία», είπε.

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο περιστατικό, η κ. Ζαφειροπούλου είπε πως ο συνάδελφος της νοσηλεύεται από χτες, είναι καλά αλλά παρακολουθείται και αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται εξέταση και στους υπόλοιπους συναδέλφους που ήταν μαζί του, ουσιαστικά σε όλη τη δερματολογική κλινική του Μιλάνου.

Σκηνές χάους στα σούπερ μάρκετ της Ιταλίας - Πολίτες αδειάζουν τα ράφια λόγω κορωναϊού! (Video)

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Ιταλία, η οποία μετρά τέσσερις νεκρούς και περισσότερα από 200 κρούσματα του νέου κορωναϊού.

Οι τοπικές Αρχές έχουν θέσει σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα προστασίας, μετά την έξαρση των κρουσμάτων της επιδημίας.

Σχολεία και Πανεπιστήμια έχουν κλείσει, ακυρώθηκαν καρναβαλικές εκδηλώσεις, ενώ εξετάζεται και η προσωρινή διακοπή λειτουργίας των μουσείων του Βατικανού. Ενώ, χθες το βράδυ το υπουργείο Υγείας πήρε απόφαση σχετικά με το τι θα κάνει με τους μαθητές που βρίσκονται στην Ιταλία!

Παράλληλα, οι πολίτες συρρέουν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα απαραίτητα, φοβούμενοι πως θα εγκλωβιστούν στα σπίτια τους χωρίς προμήθειες.

Η εικόνα που επικρατεί στα καταστήματα είναι χαρακτηριστική, καθώς τα ράφια έχουν αδειάσει, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share