Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Αποκάλυψη-σοκ για τον πιλότο του ελικοπτέρου!

Εξελίξεις σοκ!

22 Φεβρουαρίου 2020 16:32
Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Αποκάλυψη-σοκ για τον πιλότο του ελικοπτέρου!

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως όσον αφορά το ιστορικό του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, που συνετρίβη κοστίζοντας τη ζωή σε 9 ανθρώπους ανάμεσά τους ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του.

Αμερικανικά δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το “φως” της δημοσιότητας και επικαλούνται την ομοσπονδιακή διοίκηση της αεροπορίας, δίνουν μία νέα τροπή στα πράγματα, όσον αφορά την πιθανή ευθύνη του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου. Με την γυναίκα του τις προηγούμενες ημέρες να είχε προβεί σε μία σπαρακτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα!

Συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο πιλότος είχε πετάξει παράνομα το 2015, ενώ είχε χαμηλή ορατότητα, ενώ είχε κατηγορηθεί ότι διέσχισε έναν γεμάτο εναέριο χώρο κοντά στο Λος Άντζελες στις 11 Μάη του 2015, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο της γυναίκας του με το 7μηνών μωρό τους που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Συγκίνησε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, ενώ συνεχίζει να βασανίζεται μετά τον θάνατο του και του 13χρονου παιδιού της από την πτώση ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια. Οι "πληγές" δεν έχουν ακόμα κλείσει, ούτε θα κλείσουν ποτέ για εκείνη, μιας και έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά της!

Μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, που πρόσφατα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της κηδείας τους, η Βανέσα πρέπει σταθεί δυνατή της προκειμένου να μεγαλώσει τα άλλα δύο παιδιά τους. Μάλιστα όπως φαίνεται από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περνά αρκετό χρόνο με την επτά μηνών κορούλα της που δεν έχει συναίσθηση ακόμα του τι συνέβη.

«H Κόκο Μπιν μου. Μοιάζει στην Τζίτζι και έχει τα μάτια του πατέρα της», έγραψε στο συγκινητικό της μήνυμα η Βανέσα Μπράιαντ. Οπως ήταν φυσικό τα μηνύματα στήριξης από τους χρήστες του Instagram στην ανάρτηση έπεσαν βροχή

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου!

Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου και τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλων επτά ανθρώπων όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλεια Μεταφορών αποτυπώνει την ένταση της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3Χ4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ίδια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου.

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Σοκάρει το πόρισμα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, επικαλούμενη την NTSB, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ δεν έδειξαν πρόβλημα στον κινητήρα, ξεκαθαρίζοντας πως η πτώση του μοιραίου Sikorsky S-76B οφείλεται σε λάθος του πιλότου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share