Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά - Η ανακοίνωση της κόρης του Θεοδώρα! (photo)

Ποια η κατάστασή του;

22 Φεβρουαρίου 2020 16:16
Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά - Η ανακοίνωση της κόρης του Θεοδώρα! (photo)

Η Θεοδωρά Βουτσά, με ανάρτησή της στο facebook και τον προσωπικό της λογαριασμό ευχαριστεί δημόσια το νοσοκομείο “Αττικόν” και εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της υγεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση. Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγος του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστούμε πολύ! Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά. Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ, για να σας παρουσιάσουμε και όσα δεν ξέρετε για τον αγαπημένο ηθοποιό, όπως είναι οι γυναίκες της ζωής του, αλλά και τα παιδιά του.

Η ανάρτηση που έκανε η Θεοδώρα Βουτσά:

Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο,...

Posted by Theodora Voutsa on Saturday, February 22, 2020

"Ήδη κάποια όργανα έχουν...": Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά!

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και ώρες για τις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά την υγεία του δημοφιλή ηθοποιού Κώστα Βουτσά!

Για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως είπε, οι γιατροί είναι αρκετά αισιόδοξοι και η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού είναι «αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της «έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται. Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα…».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής ύστερα με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share