Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κώστας Βουτσάς: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του!

Οι γάμοι και η αδυναμία στο γυναικείο φύλο!

22 Φεβρουαρίου 2020 08:30
Κώστας Βουτσάς: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Βουτσάς, τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν. Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ, για να σας παρουσιάσουμε όσα δεν ξέρετε για τον αγαπημένο ηθοποιό, όπως είναι οι γυναίκες της ζωής του, αλλά και τα παιδιά του.

Πόσους γάμους έχει κάνει ο ηθοποιός και τι έχει πει για το... ωραίο φίλο;

"Ποτέ δεν υπήρξα καλός σύζυγος. Καλός πατέρας, όμως, πιστεύω ότι ήμουν πάντα" είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του. Ο Κώστας Βουτσάς έχει μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο και αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.

"Αγάπησα πάρα πολύ τη Μάρθα Καραγιάννη και είπα ότι ήταν ένας έρωτας πάθους. Παντρεύτηκα τρεις φορές και δεν το μετάνιωσα. Τι άλλο να πω γι’ αυτό το κεφάλαιο. Είμαι ένας άνθρωπος που ελάχιστα έμεινα μόνος, χωρίς να έχω δίπλα μου τον έρωτα, τον ρομαντισμό" είχε πει ο ίδιος σε άλλη συνέντευξη του.

Όσον αφορά τη Μάρθα Καραγιάννη, η οποία μπήκε στο χειρουργείο πριν λίγες ώρες, ο Κώστας Βουτσάς είχε πει χαρακτηριστικά: "Ωραία γκόμενα ποτέ όμως δεν είχα κάτι μαζί της. Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι", δίνοντας ένας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Από τα πρώτα του βήματα κατάφερε να κάνει τη Σπεράντζα Βρανά να χάσει τα λόγια της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1959 κατά τη διάρκεια παράστασης στο Θέατρο Ακροπόλ, ενώ στη συνέχεια η φιλία εξελίχθηκε σε μία θυελλώδη σχέση που είχε τα πάντα!

"Η σχέση μας πέρασε πολλά στάδια. Μέχρι ξύλο έπεσε στον πρώτο μας μεγάλο καβγά. Όσο μου ήταν εντάξει ο Κώστας, του καθόμουν κι εγώ εντάξει. Μόλις έκανε ότι μου κουνιόταν, αμέσως τον κεράτωνα από αντίδραση" είχε αποκαλύψει μέσα από το βιβλίο της η Σπεράντζα Βρανά.

Ενώ είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο Κώστας της είπε πως η επόμενη μέρα θα πρέπει να τη βρει στο σπίτι και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια που θα δημιουργούσαν, με εκείνη να είναι αρνητική και μετά από 4,5 χρόνια να χωρίσουν οριστικά.

Πάμε να δούμε τους γάμους του

Επόμενος έρωτας, η Ερρίκα Μπρόγιερ. Οι δυο τους αποτελούσαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας τους ήθελαν να φτιάξουν την καριέρα τους, οπότε δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Σάντρα.

Μετά το διαζύγιο με την πρώτη σύζυγό του, ο κωμικός ηθοποιός γνωρίζει τη Θεανώ Παπασπύρου με την οποία παντρεύεται και αποκτούν δύο κόρες: Τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα, ενώ στη συνέχεια χωρίζει και με εκείνη και στη ζωή του μπαίνει το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, Εύη Καραγιάννη, η οποία έχει έναν γιο.

Και το όνομά αυτού; Άνθιμος Ανανιάδης. "Ατελείωτες ήταν οι όμορφες στιγμές που περάσαμε με τον Κώστα Βουτσά. Είναι χαρισματικός πατέρας, τον αγαπούσε και τον αγαπάει τον Άνθιμο, όπως και ο Άνθιμος εκείνον και δεν τον ξεχώρισε ποτέ" αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξη της.

Τέλος, τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Φοίβο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share