Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο! (photo)

Θρήνος!

20 Φεβρουαρίου 2020 11:54
Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο! (photo)

Σε ηλικία 52 ετών το πρώην μοντέλο Μαρία Μαχαίρα, έχασε τη ζωή της χτυπημένη από τον καρκίνο. Ακόμα ένα σοκ στο χώρο της μόδας μετά τον θανάτου 31χρονου μοντέλου!

Ήταν γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ΄80 και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος.

«Δυστυχώς άσχημα νέα…. Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία…έφυγες νωρίς….και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτη ζωή!…η ψυχή της παρέα… θα θυμάμαι πάντα το αξέχαστο Δεκαπενταύγουστο στην Αγαπημένη σου Λευκάδα!» ήταν η ανάρτηση του σχεδιαστή.

Η Μαρία ήταν παντρεμένη με τον Ρομπέρτο Μαχαίρα και είχε μια κόρη. Σήμερα Πέμπτη (20/2) φίλοι και συγγενείς της θα της πουν το τελευταίο αντίο, ενώ το προφίλ της στο Facebook έχει γεμίσει από συγκινητικά μηνύματα των φίλων της.

Σοκ: Φονική selfie για 21χρονο μοντέλο! Έπεσε από ύψος 20 μέτρων! (photos)

Μια selfie στέρησε τη ζωή σε 21χρονο μοντέλο πέφτοντας από γκρεμό ύψους 20 μέτρων κοντά στο Σίδνεϊ. Ενώ, Σάλος έχει προκληθεί με ένα μοντέλο να ποζάρει χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ της Κίνας!

Η καλλίγραμμη κοπέλα όπως αναφέρει δημοσίευμα του metro.co.uk προσπάθησε να βγάλει μια selfie την Κυριακή στην τουριστική περιοχή Diamond Bay και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Το μοντέλο από τη Βρετανία είχε βρεθεί σε ένα πάρτι μέχρι αργά το προηγούμενο βράδυ και μαζί με επτά φίλους της αποφάσισαν να δουν την ανατολή του ηλίου κοντά στην απόκρημνη περιοχή Diamond Bay. Ήταν περίπου 6.30 το πρωί και η κοπέλα στήθηκε για να φωτογραφηθεί σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της περιοχής. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο άλλη μια κοπέλα, 27 ετών, έπεσε από τον ίδιο γκρεμό με τον ίδιο τρόπο.

Οι φίλοι της την περιγράφουν «πανέμορφη και ταλαντούχα». Είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία, μάλιστα είχε δηλώσει στην οικογένειά της ότι περνάει τέλεια στη νέα της ζωή και δεν σκόπευε να επιστρέψει στη Βρετανία.

Σοκ στο χώρο της μόδας: Πέθανε πασίγνωστο μοντέλο! Ήταν μόλις 30 χρονών!

Πέθανε το πασίγνωστο μοντέλο, Mama Cax σε ηλικία 30 ετών, σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς της στο Instagram.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

“Με βαθιά λύπη και τεράστια θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο της Casmy Brutus (Mama Cax). Η Mama πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο και, δυστυχώς, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, άφησε αυτόν τον κόσμο », έγραφε η ανάρτηση.« Το να λέμε ότι η Cax ήταν μαχήτρια είναι απλά πολύ λίγο”.

Η Cax είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν μόλις 14 χρόνων. Αν και επέζησε από την ασθένεια, η μάχη την άφησε με ένα ακρωτηριασμένο πόδι και με μερική αφαίρεση του ισχίου της. Παρά την ασθένειά της, η Cax έγινε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο, με σημαντικές συνεργασίες με μάρκες όπως Sephora, Tommy Hilfiger και Olay, ενώ έκανε την εμφάνισή της σε πολλούς και μεγάλουν τίτλους γυναικείων περιοδικών.

Aυτή τη χρονιά συμμετείχε και στις δύο εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ πήρε μέρος και στην επίδειξη μόδας εσωρούχων Savage x Fenty, της Rihanna. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχαιρέτησε την Cax με μήνυμά της στο Twitter. «Αναπαύσου εν ειρήνη, αδερφή», έγραψε αναγνωρίζοντας τον δυναμισμό της και το ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share