Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

31χρονο μοντέλο συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα! Σοκ στο χώρο της μόδας! (photo)

Σοκ!

6 Φεβρουαρίου 2020 21:08
31χρονο μοντέλο συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα! Σοκ στο χώρο της μόδας! (photo)

Σοκ στο χώρο της μόδας με το 31χρονο μοντέλο Marijana Mirjanic από την Σερβία να συλλαμβάνεται καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της όπλα και ναρκωτικά! Παράλληλα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Η Marijana Mirjanic με χιλιάδες followers στο Instagram είχε μια πολύ glamorous ζωή την οποία και προέβαλε αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή γυναίκα είχε διπλή ζωή.

Να σημειωθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο όχημα του Mirjanic έχουν σταλεί για ανάλυση για να διαπιστωθεί εάν είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες ή αν πρόκειται να πωληθούν στη μαύρη αγορά.

Σάλος: Μοντέλο πόζαρε χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ! (Video)

Σάλος έχει προκληθεί με ένα μοντέλο να ποζάρει χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ της Κίνας! Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας μετά τον θάνατο 30χρονου μοντέλου!

Η 20χρονη Ζάνγκ, προσέλαβε φωτογράφο προκειμένου για να ποζάρει σε παιδότοπο στην πόλη Νανίνγκ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι Αρχές τη συνέλαβαν όπως και τον 31χρονο φωτογράφο, καθώς μετά εκείνος ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της στα social media.

Από τον παιδότοπο ανέφεραν πως δεν είχαν δώσει καμία άδεια για τη φωτογράφιση, ενώ το κινεζικό δίκαιο προβλέπει πως όποιος εκθέτει το κορμί του σε κοινή θέα, μπορεί να κρατηθεί έως και για 10 μέρες ενώ αν κριθεί ένοχος για διασπορά πορνογραφικού υλικού μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη.

Ένοπλος κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι μοντέλου που κοιμόταν γυμνή! (photo-video)

Αντιμέτωπη με έναν ένοπλο κλέφτη φέρεται να ήρθε η Ντάνι Μπανκς, μοντέλο που στο Instagram μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers, όταν κοιμόταν γυμνή στο σπίτι της.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, το μοντέλο ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κοιμόταν, όταν ένας δυνατός ήχος την ξύπνησε και από υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φάνηκε πως ένας φερόμενος άνδρας αντιμετώπισε την Ντάνιι Μπανκς, η οποία ήταν γυμνή εκείνη την ώρα, και της ζήτησε χρήματα.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, υπάκουσε στα αιτήματα του εισβολέα και άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της, το οποίο -όπως είπε- ήταν άδειο, και ο άνδρας τελικά έφυγε πριν τη ρίξει πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, οι αστυνομικοί βρήκαν την Ντάνιι Μπανκς σε «υστερική κατάσταση» και, στη συνέχεια, οι αρχές φέρονται να βρήκαν «παραβιασμένη κάποια πόρτα» του σπιτιού. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Άγριο έγκλημα: Μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο! (photos)

Άγριο έγκλημα στο Μεξικό καθώς μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο!

Έγκλημα στην Ιθάκη: Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου! (Video)

Συγκεκριμένα η Αλόντρα Γκεσεμάνι Βιλασεντόρ, ήταν μια fitness model Μεξικανή που έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα από το instagram. Ανέβαζε φωτογραφίες με το κορμί της, όπου επιδείκνυε τους σμιλευμένους κοιλιακούς της και είχε πάρα πολλούς ακολούθους.

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Η Αλόντρα εργαζόταν και σε ένα γνωστό γυμναστήριο στην πόλη Τιχουάνα στην επαρχία Μπάϊα Καλιφόρνια.

Τις τελευταίες ημέρες δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας της η οποία ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της 24χρονης κόρης της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Πενδρεγάλ, μπήκαν μέσα και την βρήκαν σε μια λίμνη αίματος να κείτεται νεκρή.

Άγρια δολοφονία: Βγήκαν ραντεβού, έκαναν άγριο σ3ξ, την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη! (photos)

Το κορμί της ήταν διάτρητο από μαχαιριές ενώ είχε πυροβοληθεί και ανάμεσα στα μάτια σαν χαριστική βολή.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο τελευταίος που βγήκε από το σπίτι της ήταν ένας άνδρας ο οποίος μπήκε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε. Αυτόν τον άνδρα αναζητά η αστυνομία. Επίσης εξετάζεται ποια ήταν η σχέση της κοπέλας με το τοπικό καρτέλ, χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό, ακόμη.

Η Αλόντρα είναι η 155η γυναίκα που δολοφονείται από την αρχή του χρόνου στην επαρχία της Μπάϊα Καλιφόρνια, χωρίς η αστυνομία να έχει καταφέρει να συλλάβει ούτε έναν ύποπτο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share