Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη! Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ!

Θρήνος...

19 Φεβρουαρίου 2020 17:45
Θλίψη! Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ!

Ένας σπουδαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Θυμηθείτε, επίσης το θάνατο ηθοποιού πασίγνωστης σειράς.

Ο λόγος γίνεται για τον Τζον Σράπνελ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από μια τεράστια καριέρα, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο, έχοντας χάσει, δυστυχώς, τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο την περασμένη Παρασκευή (14/2).

Ο Σράπνελ είχε συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις σπουδαίες επιτυχίες του Notting Hill και του «Μονομάχου», έχοντας διακριθεί σε αυτές. Ο διαμένων μέχρι το τέλος της ζωής του στο Λονδίνο, που είχε γεννηθεί στο Μπέρμιγχαμ, ήταν επίσης κορυφαίο μέλος του Εθνικού Θεάτρου και του Βασιλικού Οργανισμού, που υπάρχει στο όνομα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, έχοντας υποδυθεί μεγάλους ρόλους.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός! (photo-video)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς σε ηλικία μόλις 35 ετών πέθανε ο ηθοποιός Τζέισον Ντέιβις, η φωνή του φανταστικού ήρωα Mikey Blumberg από τα κινούμενα σχέδια Recess, ενώ 15χρονη διάσημη ηθοποιός επίσης πέθανε πρόσφατα.

Ο ηθοποιός που επίσης είναι εγγονός του εκατομμυριούχου του Χόλυγουντ Marvin Davis πέθανε – σύμφωνα με το ΤΜΖ - την Κυριακή 16/2, στο Los Angeles αλλά οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η μητέρα του άτυχου ηθοποιού Nancy Rickel ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του γιού της: «Είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω τα πιο δυσάρεστα νέα της ζωής μου. Ο γιος μου Jason πέθανε το πρωί (σ.σ. την Κυριακή) στο Los Angeles».

Και πρόσθεσε: « ο Jason είχε μια χρυσή καρδιά και λαχτάρα για την ζωή. Νοιαζόταν για όλους μας και αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του».

Σοκ: Πέθανε 25χρονη γνωστή ηθοποιός! (photos-video)

Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο καθώς πέθανε η 25χρονη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός Go Soo Jung, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της στο δραματική κορεάτικη ταινία «Goblin». Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστου μουσικού!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα heavy.com την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας έκανε γνωστή ο ατζέντης της, Story J Company.

«Λίγες ημέρες πριν η ηθοποιός Go Soo Jung έφυγε από τη ζωή και ένα από το πιο λαμπερά αστέρια στον ουρανό. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, ούτε το φωτεινό χαμόγελό της που ομόρφαινε τις ζωές μας».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 25χρονη πέθανε από μια «ασθένεια»αλλά δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή ιστορικός πολιτικός!

Το θρήνο προκάλεσε, όπως και στην περίπτωση του Νικήτα Βενιζέλου, η απώλεια ιστορικού πολιτικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Πρόκειται για τον Τάκη Ευδόκα, ο οποίος πέθανε σήμερα (12/2), με τον άλλοτε πολιτευτή, ψυχίατρο και συγγραφέα να κηδεύεται το Σάββατο (15/2), ενώ οι λεπτομέρειες για την ώρα και τον χώρο της κηδείας θα ανακοινωθούν αύριο.

Ο Τάκης Ευδόκας (1928) ήταν Κύπριος ψυχίατρος, συγγραφέας και πολιτευτής. Γεννήθηκε το 1928 στην Πάχνα της Λεμεσού, είχε δύο γιούς, ιατροί και οι δύο, τον Ανδρέα (ψυχολόγο) και τον Πέτρο (βιολόγο), εγκατεστημένοι και οι δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τον Ιανουάριο του 1968 με άρθρο του σε εφημερίδα πραγματοποίησε δριμεία κριτική κατά του Μακαρίου και της κυπριακής Εκκλησίας. Λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Φεβρουαρίου υπέβαλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία ενώ σε συνέντευξη Τύπoυ που ακολούθησε, δήλωσε πως σκοπός της συμμετοχής του στις εκλογές ήταν η ομαλή πολιτική ζωή και η πολιτική πολυφωνία. Κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία, δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της μακαριακής παράταξης που εκτόξευσαν εναντίον του γιαούρτια, ντομάτες, αυγά κλπ.

Στις εκλογές που ακολούθησαν έλαβε 8.577 ψήφους που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 3,71%. Το 1970 φυλακίστηκε προσωρινά λόγω άρθρου του στο οποίο ασκούσε κριτική κατά του αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Αργότερα, πρόσφερε καταφύγιο στον Ελλαδίτη αξιωματικό και υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚΑ Β’, Γεώργιο Καρούσο όταν εκείνος βρισκόταν στην Κύπρο. Συγγραφικό έργο Είχε γράψει 16 βιβλία όλα σχετικά με την ψυχιατρική. Το πρώτο του βιβλίο Τα δύσκολα προβλήματα και τα πρώτα ερωτήματα του παιδιού σας (Ελληνικός τίτλος) ή Γονείς, Παιδιά και Σεξ (Κυπριακός τίτλος) προκάλεσε σάλο και μάλιστα κάποιες οργανώσεις στην Κύπρο μάζευαν υπογραφές ζητώντας από την εφημερίδα Ελευθερία να καταργήσουν την στήλη που έγραφε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share