Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε 15χρονη ηθοποιός!

Τραγικό!

17 Φεβρουαρίου 2020 09:34
Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε 15χρονη ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 15 ετών, η Nikita Pearl Walingwa, την ίδια ώρα που συγκλονίζει και ο θάνατος ενός 2χρονου κοριτσιού.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία συμμετείχε στην ταινία «Queen of Katwe», πέθανε έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, καθώς το 2016 είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Άφησε την τελευταία της πνοή στο TMR International Hospital της Naalya.

Η ταινία της Disney περιέγραφε τη ζωή στις φτωχογειτονιές του Katwe στην Καμπάλα της Ουγκάντα. Ο κόσμος της 10χρονης Phiona αλλάζει όταν μια μέρα γνωρίζει τον Robert Katende, έναν απεσταλμένο ο οποίος διδάσκει τα παιδιά πώς να παίζουν σκάκι.

Η Phiona ενθουσιάζεται με το παιχνίδι και σύντομα γίνεται κορυφαία παίκτρια με την καθοδήγηση του Katende. Η επιτυχία της σε τοπικούς διαγωνισμούς και αναμετρήσεις της ανοίγει την πόρτα σε ένα λαμπρό μέλλον και μια χρυσή ευκαιρία να ξεφύγει από μια ζωή φτώχειας.

Φρίκη! Ήταν εξαφανισμένη από το 2018 και τη βρήκαν νεκρή σε...

Ένα απίστευτο περιστατικό, όπως με το νεκρό 11 μηνών βρέφος, έλαβε τόπο στο Λονδίνο, όπου άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 38χρονης Τουρκοκύπριας, Μιρικάν Μουσταφά, της οποίας η σορός βρέθηκε σε καταψύκτη στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2019, ενώ είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από το 2018.

Ο 35χρονος Ζαχίντ Γιούνις, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», θεωρήθηκε ύποπτος και οι Αρχές τον συνέλαβαν, όταν εντοπίστηκαν σε καταψύκτη του σπιτιού του στο Κάνινγκ Τάουν, το οποίο χρησιμοποιείτο για διακίνηση ναρκωτικών,τα πτώματα δύο γυναικών.

Επρόκειτο για την 38χρονη Μιρικάν Μουσταφά, μητέρα τριών παιδιών και για την 34χρονη Έριετ Ζουκς.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, οι δύο γυναίκες πέθαναν από πολλαπλά τραύματα.

Πιστεύεται ότι η Μιρικάν είχε δολοφονηθεί μεταξύ 8ης Μαΐου και 30ης Ιουνίου 2018.

Η 38χρονη Μιρακάν ήταν γνωστή με το όνομα Μαίρη Τζέην και η έρευνα για τον εντοπισμό της είχε αρχίσει όταν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2018.

Τον Οκτώβριο του 2019, εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε πως η Ζουκς, με καταγωγή από την Ουγγαρία, είχε μετακομίσει αρκετά χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν είχε σταθερή διεύθυνση. Τα ίχνη της χάθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο άντρας είχε κρύψει τις σορούς σε καταψύκτη και τις κράτησε εκεί για πάνω από τρία χρόνια.

Ο 35χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παρακώλυση αξιοπρεπούς ταφής των πτωμάτων τον δύο γυναικών. Η δίκη του θα συνεχιστεί στις 18 Φεβρουαρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share