Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκινεί η 55χρονη γυναίκα που μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της εδώ και 33 μήνες!

Δεν θα προδώσει τα σκυλάκια της!

17 Φεβρουαρίου 2020 19:20
Συγκινεί η 55χρονη γυναίκα που μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της εδώ και 33 μήνες!

Μια απίστευτη ιστορία είναι αυτή αυτής της άστεγης γυναίκας η οποία μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της εδώ και 33 μήνες!

Η κυρία Λένα είχε μια επιχείρηση που ναυάγησε. Πήρε δάνεια για να βοηθήσει κι ένα ζωάκι που ήταν άρρωστο, όμως όλα πήγαν στράφι.

«Εχασα τους δικούς μου, έχασα κάποια άλλα περιουσιακά στοιχεία που δεν γνώριζα ότι είχα. Έπαθα απανωτά σοκ. Μέσα σε δυο μήνες τα έχασα όλα και βρέθηκα στο δρόμο. Το σκυλί εγχειρίστηκε και την επόμενη ημέρα πέθανε από το κρύο γιατί μέναμε στο αμάξι. Αρρώστησα κι εγώ, ήμουν φυτό κι έμεινα 41 μέρες στο νοσοκομείο. Με βοήθησε μόνο ο κύριος Παναγιώτης Μήλας, μου κράτησε το σκυλί μου όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η μοναδική βοήθεια που είχε όλο αυτό το διάστημα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλω να σταματήσουν να με ενοχλούν οι περίεργοι. Έρχονται με κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω, με ρωτάνε αν θέλω κάτι και δεν ασχολείται κανείς. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με βοηθά ουσιαστικά. Δεν χρειάζομαι ελεημοσύνη. Εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα όπως μπορώ. Χρειάζομαι μία εργασία να μου δίνει σιγουριά. Έχω κάνει 15 δουλειές αυτούς τους 33 μήνες. Έχω καθαρίσει σπίτια, σκάλες και μάζευα σκατά. Έχω αλλάξει τρεις γειτονιές. Με διώχνουν και σε μία γειτονιά με έδιωξε μία κοινωνική λειτουργός…»

Ραγίζει καρδιές αυτός ο άντρας που κλαίει για το νεκρό κουτάβι του που οι κτηνίατροι αρνήθηκαν να θεραπεύσουν επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα να τους πληρώσει

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ανησυχούν όταν αρρωσταίνουν οι τετράποδοι φίλοι τους. Αυτός ο άντρας απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο πήγε το κουτάβι του στον κτηνίατρο, όμως αναγκάστηκε να το πάρει και να φύγει με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα.

Ο Podge από το Λίβερπουλ δημοσίευσε στις 6 Αυγούστου μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook, υποστηρίζοντας πως ένας κτηνίατρος τον έδιωξε από την κλινική επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει για τη θεραπεία του κουταβιού του.

Η φωτογραφία δείχνει τον Sweeney να κρατάει το κουτάβι της κόρης του έξω από μία κτηνιατρική κλινική στο Page Moss.

Ο Sweeney έγραψε ότι ο κτηνίατρος τον απέρριψε επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει τη θεραπεία. “Θέλουν £ 119 (περίπου 130€) για να τον θεραπεύσουν ή £80 (περίπου 90€) μόνο για να τον κοιτάξουν,” έγραψε ο πατέρας.

Ωστόσο, είχε στην τσέπη του μόνο £ 35 (περίπου 40 €). Ο Sweeney είπε στον κτηνίατρο ότι θα του έδινε τα χρήματα αργότερα γιατί ξέχασε την χρεωστική του κάρτα στο σπίτι, αλλά εκείνος και πάλι δεν το δέχτηκε.

Το κουτάβι πέθανε ακριβώς έξω από την κλινική. Αλλά παρά τη μεγάλη στεναχώρια του για το θάνατο του κουταβιού, αυτό που τον προβλημάτιζε περισσότερο ήταν το πώς θα το πει στην κόρη του.

Η δημοσίευση της ιστορίας του προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου.

Ένας εκπρόσωπος της κλινικής είπε στο Mirror : “Γνωρίζουμε την εξαιρετικά θλιβερή περίπτωση αυτού του κουταβιού και θέλουμε να μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όποιον ιδιοκτήτη ζώου βρεθεί σε μία από τις κλινικές μας και χρειάζεται επείγουσα περίθαλψη, πως οι κτηνίατροί μας είναι πάντα πρόθυμοι να παράσχουν την οποιαδήποτε -επείγουσα ή μη- θεραπεία.”

“Με τις περιορισμένες πληροφορίες που διαθέτουμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ελέγξαμε όλα τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και μιλήσαμε με όλους τους κτηνιάτρους που είχαν υπηρεσία κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αυτό που μπορούμε να πούμε σήμερα, είναι πως ακολουθήθηκαν οι σωστές διαδικασίες προς όλους όσους ήρθαν σε επαφή με το προσωπικό μας το Σαββατοκύριακο.”

“Ωστόσο, αν κάτι έχει πάει στραβά, θα θέλαμε να το μάθουμε. Προκειμένου να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε πλήρως την έρευνά μας και να συγκεντρώσουμε όλα τα γεγονότα, προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον ιδιοκτήτη για περισσότερες πληροφορίες.”

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε η κλινική αν και απ’ ότι φαίνεται το λάθος δεν ήταν της κλινικής αλλά του κτηνιάτρου που είδε το άτυχο ζώο. Όμως κάποιοι κτηνίατροι πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι πρώτα επιτελούν ένα λειτούργημα και μετά ασκούν επάγγελμα. Είναι άδικο να χάνονται ζωές στο βωμό του χρήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share