Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άρρωστο σκυλάκι συναντάει έναν άλλο κακοποιημένο σκύλο...Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Δεν έφευγε από το πλευρό του!

12 Φεβρουαρίου 2020 08:22
Άρρωστο σκυλάκι συναντάει έναν άλλο κακοποιημένο σκύλο...Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτός ο σκύλος συνάντησε έναν άλλο κακοποιημένο να παλεύει για την ζωή του. Τότε έγινε το στήριγμα που είχε περισσότερο ανάγκη, και μας εκπλήσσει με την αγάπη που του δείχνει!

Ο Σιμόν και ο Σάμμι βρέθηκαν με λίγες εβδομάδες διαφορά από δύο διαφορετικά καταφύγια στην Νότια Καρολίνα. Και οι δύο σκύλοι είχαν περάσει πολλά στο παρελθόν και φαίνονταν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο αμέσως. Αποτελούν τρανό παράδειγμα ότι τα ζώα έχουν παραπάνω συναισθήματα από τους ανθρώπους, όπως και αυτός ο γέρικος σκύλος έξω από τον Σκλαβενίτη!

Ο ένας τράβηξε κοντά του τον άλλο και αυτό που θα δείτε είναι ξεχωριστό. Ο Σιμόν φαίνεται εδώ να ακουμπάει την πατούσα του προσπαθώντας να ηρεμήσει τον φίλο του ο οποίος βρίσκεται πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ο Σάμμι είναι 4 μηνών και έχει κακοποιηθεί άσχημα. Τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, τον έβαψαν με σπρέι και τον πυροβόλησαν.

Αλλά εκείνη τη μέρα, οι δύο σκύλοι ηρέμησαν και παρηγορήθηκαν ο ένας χάρη στον άλλο παρά τα όσα πέρασαν.

Όλα αυτά συνέβησαν χάρη στην ομάδα Rescue Dogs Rock NYC η οποία πήρε τα σκυλάκια από δύο κοντινά καταφύγια για να τους παρέχει την θεραπεία που χρειάζονταν.

Ο Σάμμι μπορεί να χάσει το πόδι το οποίο πυροβολήθηκε, αλλά και οι δύο σκύλοι θα επιζήσουν μετά από αρκετά χειρουργεία.

Ο Σιμόν δεν φεύγει από το πλευρό του Σάμμι . Είναι λες και καταλαβαίνει ότι περνάνε παρόμοιες καταστάσεις και χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να τα καταφέρουν.

Η μοίρα έφερε αυτούς τους δύο σκύλους κοντά και ο Σιμόν είναι ο φύλακας άγγελος που είχε τόσο ανάγκη ο Σάμμι. Μετά την ανάρρωση τους, θα είναι έτοιμοι για να βρουν ένα σπιτικό.

Γυναίκα τέρας κακοποίησε και δάγκωσε τον σκύλο της. Η συνέχεια θα σας εξοργίσει!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, μια γυναίκα κακοποίησε άγρια τον σκύλο της, ο οποίος παρόλο που πονούσε, συνέχισε να την ακολουθεί.

Έχουμε δει αρκετές φορές πως οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι καθώς φέρονται άσχημα και κακοποιούν τα σκυλιά. Πριν λίγο καιρό μάθαμε πως ένας σκύλος κακοποιήθηκε τόσο άγρια που δεν κοιτούσε καν τους ανθρώπους. Είναι μια ιστορία που ανατριχιάζει, όπως κι αυτή που σας έχουμε σήμερα.

Η Χριστίνα βρισκόταν στο σπίτι της σε προάστιο της Καλιφόρνια, όταν μια γυναίκα που δεν γνώριζε, συνοδευόμενη από τον σκύλο της, ήρθε στην πόρτα της ζητώντας οδηγίες.

Η κοπέλα της έδωσε οδηγίες και ζήτησε από την άγνωστη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της, ακούστηκε μια αναταραχή. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία αλλά μέχρι να φτάσει η γυναίκα είχε ήδη απομακρυνθεί.

Αυτό που είδε αργότερα στα αρχεία της κάμερας της πυροδότησε την οργή και την έκκληση για δικαιοσύνη.

Η γυναίκα, φαίνεται να κακοποιεί τον σκύλο της με κλωτσιές και μπουνιές ενώ μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να σκύβει και να τον δαγκώνει! Οργή και θυμός τα μόνα συναισθήματα που προκαλούν τα μαγνητοσκοπημένα καρέ.

Η Χριστίνα κυκλοφόρησε το υλικό στο Facebook και ζήτησε από τους ανθρώπους να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα. Χάρη στις εμπεριστατωμένες προσπάθειες της "Haven Humane Society" και της αστυνομικής υπηρεσίας, η γυναίκα συνελήφθη μόλις δύο μέρες μετά. Το σκυλί βρίσκεται στο καταφύγιο Haven Humane Society και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και ασφαλές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share