Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Αυτός ο σκύλος είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους - Αν δείτε πως είναι σήμερα θα σας ραγίσει η καρδιά!

Μια αληθινή ιστορία!

10 Δεκεμβρίου 2019 08:28
Αυτός ο σκύλος είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους - Αν δείτε πως είναι σήμερα θα σας ραγίσει η καρδιά!
Follow us on Google News

Αυτός ο σκύλος είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους - Αν δείτε πως είναι σήμερα θα σας ραγίσει η καρδιά!

Τα ζώα μας αγαπούν άνευ όρων, και θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα και αν δέχονται κακοποίηση από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να τα αγαπούν και να τα φροντίζουν.

Το βλέμμα αυτού του σκύλου αποκαλύπτει ότι κακοποιήθηκε τρομερά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Αυτή η σκυλίτσα είναι η Άνζελ, ράτσας Γκρεϊχάουντ, που διασώθηκε από την φιλοζωική οργάνωση PAWS Animal Rescue στην Ιρλανδία

Το μόνο που έκανε στο καταφύγιο ο Άνζελ ήταν να κάθεται στη γωνία, στραμμένη με τη μουσούδα της στον τοίχο.

Οι διασώστες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και συνειδητοποίησαν ότι ο σκύλος είχε έντονο στρες.

Το προσωπικό σιγά σιγά της πρόσφεραν αγάπη και φροντίδα, κάτι που η Άνζελ πιθανόν να μην είχε ζήσει ποτέ στη ζωή της.

Με σταθερό ρυθμό, η Άνζελ έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα της. Με τον καιρό, σήκωσε το κεφάλι της και κοίταξε στα μάτια τους διασώστες της.

Εντέλει κατάλαβε ότι ήταν ασφαλής. Σύντομα άρχισε να αλληλεπιδρά με άλλα σκυλιά και έκανε φίλους πολύ σύντομα.

Το παιχνίδι είναι πλέον η αγαπημένη δραστηριότητα και της αρέσει να τρέχει!

Δείτε την συγκινητική ιστορία της Άνζελ στο παρακάτω βίντεο.

Θα λιώσετε: Αυτός ο σκύλος βρίσκει τον ιδιοκτήτη του μετά από καιρό και...η επανένωση καθηλώνει! (Video)

Αυτός ο σκύλος είχε χαθεί και περιπλανιόταν για καιρό στους δρόμους, όταν τυχαία εντόπισε και αναγνώρισε τον ιδιοκτήτη του. Η στιγμή της επανένωσης συγκινεί τους πάντες!

Ο ηλικιωμένος εμφανώς συγκινημένος έλεγε «κοπέλα μου, κοπέλα μου, αγάπη μου». Το συμβάν συνέβη στον Πειραιά και το κατέγραψε η κάμερα.

Τα σκυλιά συγκινούν με την πίστη και την αφοσίωση που έχουν στα αφεντικά τους. Άλλος ένας σκύλος που έκλεψε καρδιές είναι αυτός που πήγαινε κάθε μέρα στην εκκλησία. Πραγματικά είναι από τα πιο πιστά πλάσματα που μπορείς να συναντήσεις και η αγάπη τους υπερβαίνει τα όρια!

Το σκυλάκι χάθηκε τον Σεπτέμβριο και οι δικοί του το αναζητούσαν για είκοσι μέρες.

Το θηλυκό σκυλάκι βρήκε μία κυρία η οποία απευθύνθηκε σε κατάστημα με τροφές στον Πειραιά, το οποίο επισκέφτηκε για να το ταΐσει.

Για καλή της τύχη, τον σκύλο αναγνώρισαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, και αμέσως κάλεσαν τον ηλικιωμένο άνδρα στο οποίο ανήκει.

Αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πεθάνει - Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του στον κόσμο και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει... Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Φανταστείτε να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας που τα χρόνια έχουν πια περάσει. Σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες που έρχονται με την ηλικία, να μην έχετε και μέρος δικό σας να μείνετε ή μια οικογένεια να σας προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που έχετε ανάγκη. Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία του Τζέιμς Μπάλερ Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του, αν και είχε έναν σκύλο που τον αγαπούσε πολύ κι ήταν όλη του η οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί του είχαν πει πως δεν είχε πολλή ζωή μπροστά του. Ο άντρας ήταν καταδικασμένος να χάσει τη ζωή του σε λίγο καιρό και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει ένα ζεστό σπιτικό για τον τετράποδο φίλο του που θα έμενε σε λίγο καιρό μόνος.

 άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του στον κόσμο έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει

Τον περασμένο μήνα, η Τζένη έκανε τη βόλτα της στην πόλη Fresno, της California, όταν πρόσεξε έναν άντρα κουλουριασμένο στο πεζοδρόμιο.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, η γυναίκα παρατήρησε ότι ο άντρας κρατούσε έναν μικρό άσπρο σκύλο στα χέρια του και αυτό τη συγκίνησε πολύ.

Έτρεξε πίσω στο αμάξι της να δει αν υπήρχε εκεί τίποτα να προσφέρει στον άντρα για να αντιμετωπίσει το κρύο εκείνης της ημέρας.

Βρήκε μια κουβέρτα, λίγη γατοτροφή και ρολό χαρτί τουαλέτας. Έτρεξε εκεί που είχε δει τον άντρα με τον σκύλο του για να τους προσφέρει τα πράγματα.

undefined

Ο άντρας έδειξε πραγματικά ευγνώμων προς την Τζένη Συστήθηκε και της γνώρισε τον σκύλο του.

Είπε ότι το όνομά του ήταν Τζέιμς Μπάλερ κι ήταν 60 ετών. Ο σκύλος του ονομαζόταν Baby. Ύστερα, αυτό που της εξομολογήθηκε ήταν κάτι που θα έσπαγε την καρδιά της νεαρής γυναίκας.

Ο Κλιφ είχε κάποτε δικό του συνεργείο και δούλευε και σε μια φάρμα, αλλά στην πορεία τα πράγματα χειροτέρεψαν. Έχασε τη δουλειά του το 2006 και οι επιπλοκές σε μια επέμβαση στην καρδιά του και στην επέμβαση τραχειοτομής που έκανε τον άφησαν με μόνιμες αναπηρίες.

 άστεγος έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει

Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, έμαθε ότι είχε μόνο 2 μήνες ζωής. Ήταν άρρωστος με καρκίνο που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό του και η μόνη του ανησυχία πριν φύγει από αυτόν τον κόσμο ήταν να βρει ένα όμορφο σπίτι για τον σκύλο του, το μόνο πλάσμα που του είχε μείνει στην ζωή.

Η Τζένη συγκινήθηκε τόσο από την ιστορία του άντρα που ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe ώστε να μαζέψει λεφτά για τον Κλιφ και τον σκύλο του. Άρχισε μάλιστα να ψάχνει ένα πιθανό νέο ιδιοκτήτη για το σκυλάκι και εγκατέστησε τον Κλιφ σε ένα μικρό ξενοδοχείο, ώστε να είναι άνετα και ζεστά, για να περάσει ήρεμος τις τελευταίες μέρες του στη ζωή. Το σκυλάκι του τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα, τη Stephanie Walker και την οικογένειά της. Αν και οι μέρες του Κλιφ στη ζωή τελειώνουν, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και το σκυλάκι του θα έχει πια ένα σπιτικό να το προσέχουν και να το αγαπάνε.

 άστεγος έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share