Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας! Βαρύ πένθος στο χώρο του αθλητισμού!

Θρήνος!

15 Φεβρουαρίου 2020 18:34
Πέθανε γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας! Βαρύ πένθος στο χώρο του αθλητισμού!

Σοκ προκάλεσε στο χώρο του αθλητισμού η είδηση του θανάτου του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Χατζή. Ενώ μόλις ένα 24ωρο πριν από τη ζωή έφυγε και ένας ακόμη γνωστός καλλιτέχνης!

Ρεαλιστής και γενναίος απέναντι στην αρρώστια του μέχρι την τελευταία στιγμή, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια -άλλωστε γυμναστής και ερασιτέχνης μουσικός - με πλήρη συνείδηση της κατάστασής του, δεν παραιτήθηκε ποτέ απ’ την ζωή δεν παραπονέθηκε ποτέ, δεν του έλειψαν ποτέ τα καλά λόγια και το χαμόγελο για τον συνάνθρωπό του. Όρθιος και χαμογελαστός ως το τέλος.

Ο Νίκος αποδεχόμενος την κατάστασή του, κατατάχτηκε στους ανθρώπους που χόρτασαν και γιόρτασαν τη ζωή τους, αξιοποιώντας τις περισσότερες στιγμές της για να δημιουργήσουν, να αγαπήσουν, να πονέσουν, με απλά λόγια να ζήσουν. Να ζήσουν αληθινά.


Σε δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος για το θάνατο του Νίκου Χατζή:

Χαμογελαστός όπως πάντα και δυνατός μεχρι το τέλος να δίνεις τον δικό σου αγώνα απέναντι στο πόνο σου, δεν παραιτήθηκες ποτέ από την ζωή ήσουν πάντα εκεί κάθε καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού να μας συντροφεύεις με τα τραγούδια σου παρέα με φίλους που αγαπούσες.

Ήσουν πάντα έξω καρδιά και δίπλα στους φίλους σου όταν αυτοί σε είχαν ανάγκη. Να τους σταθείς, να τους βοηθήσεις. Πάντα πρώτος σε κάθε συλλογική προσπάθεια του χωριού. Φρόντισε φίλε εκεί που θα πας να συνεχίσεις να σκορπάς χαρά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι φίλε…”

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Γκοτσοπούλου!

Σοκ στην Αχαΐα προκαλεί ο χαμός της Γεωργίας Γκοτσοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, ενώ χθες (13/2) πέθανε ο Κωνσταντίνος Αθανασίου.

Η Πατρινή εκπαιδευτικός και συγγραφέας, με καταγωγή από τη Λακκόπετρα δυτικής Αχαΐας, είχε γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία.

Η είδηση του θανάτου της, προκάλεσε θλίψη και μεγάλο σοκ το πρωί της Παρασκευής.

Ανατριχιαστικό βίντεο! 6χρονη λυγίζει τραγουδώντας λίγες ώρες προτού βρεθεί το πτώμα της!

Συγκλονίζει η γιαγιά της αδικοχαμένης Φέι Σουέτλικ, δείχνοντας ένα βίντεο, όπου η μικρή, που πέθανε στα 6 της χρόνια, τραγουδά το «You Are My Sunshine», λίγες ώρες μάλιστα προτού βρεθεί δολοφονημένη, όπως έγινε με την 32χρονη στη Βοιωτία.

Το σώμα της, που αγνοείτο από το απόγευμα της Δευτέρας (10/2), βρέθηκε στην Νότια Καρολάινα, την ημέρα που οι ερευνητές βρήκαν άλλο ένα πτώμα ενός άνδρα κοντά στο σημείο. «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε, ότι βρήκαμε το πτώμα», είπε ο Διευθυντής Δημοσίας Ασφαλείας στο Κέις, Μπάιρον Σνέλγκρουβ, μην κρατώντας μάλιστα τα δάκρυά του.

Ο θάνατος της Φέι αντιμετωπίζεται ως δολοφονία, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει σύλληψη. Η γιαγιά της, Ρουθ Κόλινς, είχε νωρίτερα δημοσιεύσει ουκ ολίγα μηνύματα στο Facebook, ελπίζοντας πως η κόρη της θα βρισκόταν. «Τη θέλω πίσω, πρέπει να τη βρούμε», ανέφερε, σπαράζοντας καρδιές.

Μετά την ανακοίνωση της έυρεσης του πτώματος, η ίδια ανέβασε στο Facebook την φωτογραφία ενός κεριού αναμμένου, μαζί με μία όπου φιλά την εγγονή της.

Την ίδια μέρα, όπως αναφέραμε, άλλο ένα πτώμα είχε βρεθεί, που ανήκει σε άνδρα, στην περιοχή, χωρίς να έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση, ενώ ο Σνέλγκρουβ τόνισε πως δε θα δώσει άλλα στοιχεία στη δημοσιότητα, με την υποσημείωση πως δεν υφίσταται κάποιος δημόσιος κίνδυνος.

Ο λοχαγός, Έβαν Άντλεϊ, δίχως να θέλει να σχολιάσει πολλά, επιβεβαίωσε πως είχαν υπάρξει πολλαπλές αναζητήσεις με εκατοντάδες αστυνομικούς για την 6χρονη Φέι, με την περιοχή να αποκλείεται και έναν συνάδελφό του να κρατείται, καθώς βρισκόταν εκεί.

Αναφορικά με το ποιος μπορεί να έκανε το έγκλημα, οι Αρχές είχαν εστιάσει σε δύο αυτοκίνητα, που βρίσκονται στην περιοχή, προτού εξαφανιστεί το κορίτσι, έχοντας βρει ποιος ήταν ο οδηγός του ενός.

Η μικρή Φέι εμφανίστηκε την τελευταία φορά να παίζει μπροστά από το σπίτι της στην Κολούμπια, με την οικογένειά της μία ώρα αργότερα να ανακοινώνει την εξαφάνισή της, ενώ η Αστυνομία δημοσίευσε βίντεο με το κορίτσι να κατεβαίνει νωρίτερα από το σχολικό λεωφορείο, φορώντας μπλούζα με νέον χρώματα, φλοράλ φούστα και μποτάκια με την ένδειξη «Peace».

Ο Διευθυντής Σνέλγκρουβ ανέφερε, επίσης, ότι η μητέρα της Φέι, ο φίλος της μητέρας της και ο πατέρας της βοήθησαν στην έρευνα, την ώρα που η γιαγιά της έβγαζε κραυγή αγωνίας στα social media.

Δύο μέρες προτού βρεθεί το πτώμα της, επίσης, μέλη της κοινότητας είχαν βρεθεί στην εκκλησία, ώστε να προσευχηθούν για την ασφαλή επιστροφή της Φέι, κάτι που όμως δε συνέβη.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως το κορίτσι είχε ένα πρόβλημα με την ομιλία της.

Το θέμα αυτό είχε πάρει τέτοια έκταση, που μέχρι και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, μίλησε για αυτό σε στρατιωτική ακαδημία, τονίζοντας πως «λυπούμαστε βαθύτατα για το γεγονός», ενώ ο Γερουσιαστής, Λίντσεϊ Γκρέιαμ, ανέφερε στο Twitter ότι «πόνεσε η καρδιά μας, ακούγοντας αυτή την τραγωδία».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Νίκος Σαμαράς!

Σοκ: Πέθανε 25χρονη γνωστή ηθοποιός! (photos-video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο AthensMagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share