Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Έκτορα Μποτρίνι! «Δεν έχω τα λεφτά για τους αντίστοιχους μάγειρες και διδάσκω τα αυτονόητα»! (photo)

Φοβερό!

13 Φεβρουαρίου 2020 12:27
Πρωτοφανές ξέσπασμα του Έκτορα Μποτρίνι! «Δεν έχω τα λεφτά για τους αντίστοιχους μάγειρες και διδάσκω τα αυτονόητα»! (photo)

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε ο Έκτορας Μποτρίνι, σχολιάζοντας μέσω Instagram αρκετά γύρω από τη μαγειρική, και δη την κατάσταση των επιχειρήσεών του οικονομικά, αλλά και τη συνεργασία του με τους νεότερους μάγειρες, ενώ μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε συμβεί με την καταγγελία εναντίον του.

Ο πολύπειρος σεφ αναφέρθηκε στην έλλειψη πόρων από την πλευρά του, για να μπορεί να συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν την αντίστοιχη εμπειρία, ενώ πρόσθεσε πως στους νεότερους μάγειρες μαθαίνει... τα αυτονόητα, «κατακεραυνώνοντας» τις σχολές μαγειρικής, αν και στο τέλος έκανε την αυτοκριτική του.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Αυτό που με θλίβει είναι πως μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, δεν είμαι σε θέση να πληρώνω τους μισθούς που πρέπει ώστε να μπορώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν την ανάλογη εμπειρία.

Συχνά δουλεύοντας με άπειρους μαθητές νιώθω όπως θα ένιωθε ένας μουσικός που ενώ έχει την εμπειρία να παίζει σε μια μεγάλη φιλαρμονική αναγκάζεται να παίζει σε μια σχολική ορχήστρα. Αναλώνομαι να τους διδάσκω το αυτονόητο, αυτά που ούτε ως υποψία δεν τους μαθαίνουν στις σχολές, ενώ θα έπρεπε να έχω περισσότερους συνεργάτες με ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσεων για να αποφεύγω τα φάουλ, όταν γυρίζω την πλάτη μου.

Συχνά, βέβαια, γίνομαι δάσκαλος και του ίδιου μου του εαυτού. Νομίζω ότι τα περισσότερα τα έχω μάθει, καταρχήν από τον πατέρα μου, αλλά και… από τον εαυτό μου. Όλοι μας μαθαίνουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας, από τα λάθη μας και από την προσπάθεια μας να μην τα επαναλάβουμε. Το λάθος που σε διδάσκει λέγεται «εμπειρία».

Έκτορας Μποτρίνι: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα βασανιστήρια που κατήγγειλε 19χρονος! (Video)

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. Επίθεση του Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Μποτρίνι! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.

Υπόθεση Έκτορα Μποντρίνι: Tι αναφέρει ο δικηγόρος του 19χρονου που υποστηρίζει ότι βασανίστηκε! (Video)

Σπάει την σιωπή του ο δικηγόρος του 19χρονου που τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι. «Μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά...», λέει στο Open tv.

«Για να μην ζήσουμε νέα υπόθεση Ιωαννίνων (σ.σ.: θάνατος Βαγγέλη Γιακουμάκη) βγήκε και τα αποκάλυψε όλα αυτά ο νεαρός μάγειρας» είπε ο δικηγόρος του Στέφανος Νικόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ιατροδικαστική και εισαγγελική έρευνα θα δικαιώσουν τον πελάτη του.

Πέρα από τα βασανιστήρια που καταγγέλλει οι 19χρονος, όπως υποστηρίζει υποχρεωνόταν να εργάζεται 12 και 13 ώρες την ημέρα ενώ ανάλογη αντιμετώπιση βίωναν και άλλοι νεαροί μάγειρες που όμως δεν μιλούν γιατί φοβούνται πως δεν θα ξαναβρούν δουλειά. «Πρόκειται για μία πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του» λέει ο δικηγόρος.

«Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα. Εάν γνωρίζει ή όχι (σ.σ.: ο Μποτρίνι) προκύπτουν μέσα από την έρευνα... Και γνώριζε... Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι ακριβώς νομίζει. Ό,τι έγινε για να μην εμφανιστεί στην Κέρκυρα υπόθεση αντίστοιχη των Ιωαννίνων, με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share