Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Πράγα: 17 μαθητές από τη Ρόδο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

12 Φεβρουαρίου 2020 08:44
Θρίλερ στην Πράγα: 17 μαθητές από τη Ρόδο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε μια πενθήμερη εκδρομή μαθητών από τη Ρόδο που επισκέφθηκαν την Πράγα. Η εκδρομή είχε οργανωθεί από ελληνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο όπου είχε εξασφαλίσει για μαθητές αλλά και καθηγητές πολυτελή διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο. Ωστόσο, συναγερμός έχει σημάνει σε όλη τη χώρα καθώς υπάρχει πιθανό κρούσμα κορωναϊού στην Αθήνα!

Δυστυχώς, όμως, για τους μαθητές και τους καθηγητές που συμμετείχαν στην εκδρομή οι προσδοκίες τους για μια άνετη διαμονή διαψεύστηκαν από την δεύτερη κιόλας μέρα, όταν μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

«Την προηγούμενη μέρα είχαν φάει βραδινό στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα τους σέρβιραν κοτομπουκιές που μύριζαν ψαρίλα» λέει η Νατάσα Παμπρή, μητέρα μαθήτριας που συμμετείχε στην εκδρομή. Οι καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν στον υπεύθυνο του εστιατορίου, όμως εκείνος προσπαθούσε να τους πείσει ότι στην Πράγα οι γεύσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με την Ελλάδα διότι χρησιμοποιούν διαφορετικό ...λάδι.


Αυτή ήταν και η αρχή του κακού καθώς τις αμέσως επόμενες ώρες η τροφική δηλητηρίαση φαίνεται να εξελίχθηκε σε ιογενή γαστρεντερίτιδα με τους μαθητές «να πέφτουν σαν τις μύγες» όπως λέει χαρακτηριστικά ο καθηγητής τους, Μάρτης Μαρτάκης, ο οποίος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μάλιστα στο ταξίδι ήταν μαζί του οι δίδυμες κόρες του, μια εκ των οποίων έχασε τις αισθήσεις της από τον εμετό και την διάρροια.

«Όταν βλέπεις το παιδί σου να σωριάζεται στο έδαφος λιπόθυμο, εκεί σε πιάνει μια τρέλα» λέει ο καθηγητής. Ο ίδιος καταγγέλλει την παντελή αδιαφορία του διευθυντή του ξενοδοχείου που «ένιψε τας χείρας του» καθώς αρνήθηκε να διευκολύνει καθηγητές και μαθητές.

«Δεν άφησαν να έρθει γιατρός στο ξενοδοχείο και έπρεπε άπαντες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Συνολικά 17 άτομα. Μπορείτε να φανταστείτε την ταλαιπωρία» αναφέρει η δημοσιογράφος Νατάσα Παμπρή.

Όμως και στο νοσοκομείο οι συνθήκες ήταν τριτοκοσμικές. “«Χρειάστηκε να περιμένουμε περισσότερο από δυο ώρες για να εξεταστούν τα παιδιά» προσθέτει ο κ. Μαρτάκης.

Τελικά με την συμβολή των ελληνικών προξενικών Αρχών και τη συνεχή επικοινωνία που είχαν μαζί τους ο Τέρης Χατζηιωάννου, πατέρας νεαρής μαθήτριας και σύζυγος της Νατάσας Παμπρή, όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές επέστρεψαν εσπευσμένα στη Ρόδο το μεσημέρι της Δευτέρας και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Θρίλερ στην Κρήτη! Ανήλικος πήγε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης, διακομίστηκε ένας ανήλικος ξημερώματα Σαββάτου έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, ενώ 18χρονη εισήχθη με υποψία αλλεργικού σοκ.

Ο 17χρονος που βρισκόταν σε καφετέρια – μπαρ του Ηρακλείου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήπιε αλκοόλ με αποτέλεσμα η ζωή του να βρεθεί σε κίνδυνο, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και αφού υποβλήθηκε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα, εκτός κινδύνου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του καφέ- μπαρ, ο οποίος με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Φρίκη στην Ηλεία: Άνδρας χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη!

Φρίκη στην Ηλεία με έναν άνδρα να χτυπάει τη μάνα και στη συνέχεια να βιάζει την κόρη της! Ακόμα μία κτηνωδία μετά τον βιασμό 5χρονης από 25χρονο!

Συγκεκριμένα, ο δράστης χωρίς να πει κουβέντα χτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη την πηγαίνει στην τουαλέτα του σπιτιού και την δένει. Ζητά χρήματα από την 53χρονη η οποία όμως έχει μόνο 40 ευρώ επάνω της ενώ στο σπίτι δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο δράστης ζητά και άλλα χρήματα και υποχρεώνει την 53χρονη να βρει χρήματα από τη γειτονιά.

Πράγματι ο δράστης μαζί με τη 53χρονη πηγαίνουν σε γειτονικά σπίτια και ζητούν χρήματα. Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και εκείνη στον δράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…»

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Κόλαση για 19χρονη: Την βίαζε ο πατέρας της από 6 χρονών! Έμεινε τρεις φορές έγκυος!

Μια ανατριχιαστική και «άρρωστη» ιστορία έρχεται στο «φως» με μια 19χρονη πλέον κοπέλα να αποκαλύπτει ότι την βίαζε ο πατέρας της από την ηλικία των 6 ετών και να μένει έγκυος τρεις φορές! Ακόμη μία φρικτή είδηση μετά την 15χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε μετά το βιασμό του καθηγητή της ενώ ήταν έγκυος!

Η Σάνον βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον βιαστή πατέρα της ο οποίος συνελήφθη και πέρασε από δίκη. Η κοπέλα εμφανίσθηκε στο δικαστήριο και με θάρρος περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε τόσα χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Είπε πως την πρώτη φορά που ο πατέρας της την βίασε, δεν θα την ξεχάσει ποτέ και πάντα θα την στοιχειώνει. Ήταν στο χαλί του σαλονιού τους, ενώ η μητέρα της είχε βγει έξω για ψώνια.

Ενώ σε άλλο σημείο περιέγραψε πως είχε αποβάλλει και ο ίδιος της ο πατέρας πήρε το νεκρό έμβρυο και το έθαψε σε μια γωνιά στον κήπο του πατρικού της σπιτιού. Υπέδειξε στο δικαστήριο το ακριβές σημείο προκειμένου να γίνουν έρευνες από την αστυνομία.

Κλείνοντας την κατάθεση της μπροστά στον δικαστή του Ντέρμπισάιρ ζήτησε με δάκρυα στα μάτια να καταδικαστεί.

Η Σάνον μένει πλέον μόνη, εργάζεται σαν ταμίας και προσπαθεί να γλυτώσει από τους εφιάλτες της και να φτιάξει μια νέα ζωή.

26χρονος παρίστανε τον μαθητή και βίαζε παιδιά!

Ένας 26χρονος, παρίστανε τον μαθητή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν συναντούσε τα παιδιά που επικοινωνούσε τα βίαζε! Παράλληλα θύμα βιασμού φέρεται να έπεσε 14χρονη στην Κρήτη!

Συναντήθηκε με δύο θύματα, 12 και 14 ετών, στα οποία και επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί παρακολουθούν την παρουσία του στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες και πιστεύουν ότι είχε βάλει στο στόχαστρο και άλλα παιδιά.

Ο 26χρονος συνελήφθη στις 15 Ιανουαρίου και κρατήθηκε, καθώς του επιβλήθηκε εγγύηση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για τη δράση του ή για άλλα πιθανά θύματα να επικοινωνήσουν μαζί τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share