Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή της πτώσης του Γιώργου Κατρούγκαλου!

Απίστευτο!

11 Φεβρουαρίου 2020 22:30
Βίντεο-σοκ: Η στιγμή της πτώσης του Γιώργου Κατρούγκαλου!

Εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο άλλοτε Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έπεσε κάτω και δημιουργήθηκε αναστάτωση.

O Γιώργος Κατρούγκαλος συμμετείχε σε αγώνα μπάντμιντον στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Κατάρ.

Ωστόσο, ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εργασίας και Εξωτερικών, είχε ένα... μικρό ατύχημα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Κατρούγκαλος παραπάτησε, έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω έπεσε με την πλάτη στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το μήνυμά του Γιώργου Κατρούγκαλου μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο! (photo)

το 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος!

Με χιουμοριστική διάθεση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε μέσω Twitter στο ατύχημα και τον τραυματισμό, με το εξής μήνυμα:

«Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας», έγραψε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε αστειευόμενος «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται... Δεν τον άκουσα».

Αγωνία για τον Κώστα Βουτσά: Νεότερες εξελίξεις με την υγεία του! Τι είπε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού; (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, η οποία της προηγούμενες ημέρες είχε προβεί και μία συγκινητική ανάρτηση!

«Ο Κώστας, όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της εντατικής, είχε ένα ήσυχο βράδυ και η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, ώστε να αρχίσουν σταδιακά τις προσπάθειες για την αποσωλήνωση. Αυτό γίνεται σε όλους τους ασθενείς, δεν είναι μόνο για τον Κώστα. Είμαι συγκρατημένη, αλλά αισιόδοξη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

«Τον ταλαιπωρεί μία λοίμωξη από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός προσπαθούσε να καταπολεμήσει ένα μικρόβιο. Δεν υπέφερε, είχαμε μία δύσπνοια την Παρασκευή, περιμέναμε μήπως περάσει, είδαμε ότι δεν περνάει και έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ».

Εκτίμησε δε, ότι «θα κρατήσει αρκετές μέρες» και ότι «πρέπει να είμαστε υπομονετικοί». «Πιστεύω στον Κώστα, πιστεύω πολύ στην αγάπη του κόσμου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share