Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος!

Τι συνέβη;

11 Φεβρουαρίου 2020 12:12
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος!

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος. Επίσης, στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς!

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Οι διασώστες που τον παρέλαβαν τον μετέφεραν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ), για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να εκτιμηθεί η βαρύτητα του τραυματισμού του.

Πένθος στο ΠΑΣΟΚ! Πέθανε ιδρυτικό στέλεχος!

Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Αθαν. Φιλιππόπουλος! Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό με τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή!

Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του Κινήματος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Αθανάσιος Φιλιππόπουλος του Λεωνίδα (1934) ήταν Έλληνας ιατρός και πολιτικός. Γεννήθηκε στο Κορυφάσιο Μεσσηνίας το 1934. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο υπήρξε βουλευτής Μεσσηνίας από το 1977 μέχρι το 1993. Ο Φιλιππόπουλος κινητοποιήθηκε για την κατασκευή του νοσοκομείου μετά τον σεισμό του 1986 ζητώντας τη συνδρομή Μεσσηνίων που ζούσαν στο εξωτερικό.

Διετέλεσε υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Φεβρουάριο του 1987 μέχρι τον Μάρτιο του 1989.

Πέθανε ο Μιχάλης Βλασταράκος!

Πέθανε ο επί χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο του Γεώργιου Παναγιωτόπουλου, οποίος ήταν πατέρας 2 παιδιών!

Το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) με θλίψη ενημερώθηκε για το θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΙΣ και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του.

Πέθανε ο Παναγιώτης Σαπουντζής!

Προδομένος από την καρδιά του έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του στο Βόλο, σε ηλικία 57 χρονών, ο Παναγιώτης Σαπουντζής, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρέτησε επί σειρά των στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Συγκλονισμένη είναι επίσης η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας από τον θάνατο του 25 χρονου Βαγγέλη Πεχλιβανίδη.

Ο άτυχος 57χρονος ήταν επί σειρά ετών διοικητής στο Α.Τ. Σκιάθου και στο Α.Τ. Βόλου, ενώ είχε προαχθεί στη θέση του αστυνομικού υποδιευθυντή, πριν πάρει μετάθεση για τη Λάρισα, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share