Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος! Ήταν πατέρας 2 παιδιών!

Θλίψη!

10 Φεβρουαρίου 2020 13:55
Πέθανε ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος! Ήταν πατέρας 2 παιδιών!

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου ο 48χρονος Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ήταν πατέρας 2 παιδιών! Ακόμη μία τραγική είδηση μετά τον θάνατο του 57χρονου Παναγιώτη Σαπουντζή!

Σύμφωνα με πληροφορίες μετέβη χθες στις 2 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Βόλου καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και εισήχθη άμεσα στην Εντατική. Ωστόσο γύρω στις 8 το πρωί κατέληξε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί.

Ο άτυχος άνδρας, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Ριζομύλου, απ’ όπου ο 48χρονος καταγόταν και διέμενε. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 12μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ριζόμυλο.

Νεκρός ο 25χρονος Βαγγέλης Πεχλιβανίδης!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας από τον θάνατο του 25 χρονου Βαγγέλη Πεχλιβανίδη, λίγες ώρες και μετά την τραγική εξέλιξη στην εξαφάνιση γυναίκας!

Ο άτυχος Βαγγέλης, πτυχιούχος Νοσηλευτής, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας (ανεύρυσμα εγκεφάλου) και νοσηλευτόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ήταν γιος του Θεοδώρου Πεχλιβανίδη και της Μαίρης Κυριλλίδου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και ώρα 1:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γαλανόβρυσης, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:00 το πρωί για να τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι.

Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στον ακάλυπτο!

Συναγερμός στοn Ευαγγελισμό, όπου άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στον ακάλυπτο. Θρίλερ και στην Αργολίδα καθώς εντοπίστηκε νεκρός ψαράς!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο άνδρας φέρεται να έπεσε από τον 8ο όροφο του ιδρύματος και συγκεκριμένα από την 1η χειρουργική κλινική. Ερευνάται το τραγικό περιστατικό.

58χρονος ναυτικός βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα των Ψαρών!

Θρίλερ στα Ψαρά με τους κατοίκους να βρίσκουν νεκρό 58χρονο ναυτικό στη θάλασσα! Θρίλερ επικρατεί με τον θάνατο του Δημήτρη Σαλέμη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του!

Συγκεκριμένα, ναυτικός του πλοίου Psara Glory βρέθηκε μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Είδε συνάδελφό του να επιπλέει νεκρός δίπλα στο πλοίο που ήταν δεμένο στο λιμάνι των Ψαρών.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στο πλοίο στις μία το βράδυ και το πρωί εντοπίστηκε από συνάδερφο του να επιπλέει στο λιμάνι των Ψαρών δίπλα στο πλοίο.

Στις 6:00 το πρωί διαπιστώθηκε ο θάνατος του 58χρονου ναύτη Γ.Μ. του πλοίου Psara Glory. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 34χρονος πατέρας 2 παιδιών!

Τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια, με θύμα έναν 34χρονο πατέρα 2 παιδιών! Επίσης, μία ακόμη τραγωδία είχαμε χθες και συγκεκριμένα στο Σκαραμαγκά!

Συγκεκριμένα το βαρύ όχημα ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει υλικό, όταν από άγνωστη αιτία, έφυγε στην κατηφόρα, πέφτοντας στο γκρεμό βάθους 200 μέτρων. Από τα συντρίμμια του οχήματος που έφερε πολλές τούμπες, ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός ο 34χρονος οδηγός που είναι από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων, ενώ συνελήφθη ο 53χρονος εργολάβος που ήταν υπεύθυνος του έργου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share