Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Παναγιώτης Σαπουντζής!

Θρήνος...

10 Φεβρουαρίου 2020 13:41
Πέθανε ο Παναγιώτης Σαπουντζής!

Προδομένος από την καρδιά του έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του στο Βόλο, σε ηλικία 57 χρονών, ο Παναγιώτης Σαπουντζής, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρέτησε επί σειρά των στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Συγκλονισμένη είναι επίσης η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας από τον θάνατο του 25 χρονου Βαγγέλη Πεχλιβανίδη.

Ο άτυχος 57χρονος ήταν επί σειρά ετών διοικητής στο Α.Τ. Σκιάθου και στο Α.Τ. Βόλου, ενώ είχε προαχθεί στη θέση του αστυνομικού υποδιευθυντή, πριν πάρει μετάθεση για τη Λάρισα, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στον ναό Κοσμά του Αιτωλού και Αρτεμίου στις 11 το πρωί. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σοκ! Νεκρή στην Χαλκιδική η 69χρονη αγνοούμενη!

Τραγικό φινάλε για την 69χρονη που αγνοούνταν στη Χαλκιδική. Η 69χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή “Φώκιες” της Χαλκιδικής, ενώ στην Ταϊλάνδη ένα φοβερό δυστύχημα κόστισε τη ζωή σε δύο παιδιά.

Πρόκειται για την Ευτέρπη Τσίγκα, για την εξαφάνιση της οποίας ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Silver Alert.

Στις έρευνες συμμετείχαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου καθώς και δύο Πυροσβέστες με έναν διασωστικό σκύλο από τη 2η ΕΜΑΚ.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από τον γιο της για την εξαφάνιση της γυναίκας το βράδυ της Παρασκευής, όταν και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Θρίλερ: Εντοπίστηκε πτώμα στον Φλοίσβο!

Στην ανάσυρση ενός πτώματος, το οποίο βρέθηκε σε βραχώδες σημείο στο Φλοίσβο προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (10/2) οι Αρχές.

Eνημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, για ύπαρξη σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται μπροστά στη Δημοτική Πινακοθήκη Παλαιού Φαλήρου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό, η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο.

Πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70μ., χρώμα μαλλιών και γενειάδας λευκό, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με μαύρο παντελόνι, χακί ζακέτα και μπλε μπουφάν. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Οι συγγενείς του 41χρονου Καλύμνιου που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star, κλήθηκαν την Κυριακή στον Φλοίσβο για να αναγνωρίσουν τη σορό, που όμως δεν ανήκε στον άνθρωπό τους, για τον οποίο είναι πεπεισμένοι ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share