Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη! Δύο παιδιά πέθαναν σε δυστύχημα με σύγκρουση ταχυπλόοων! (video)

Απίστευτο!

10 Φεβρουαρίου 2020 09:51
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη! Δύο παιδιά πέθαναν σε δυστύχημα με σύγκρουση ταχυπλόοων! (video)

Δυστύχημα με τουλάχιστον δύο νεκρούς και 20 τραυματίες σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη όταν συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), ενώ το πρωί στον Φλοίσβο βρέθηκε νεκρό πτώμα.

«Δύο ταχύπλοα συγκρούστηκαν. Υπήρχε μόνο ένας Ταϊλανδός στο ένα ενώ στο δεύτερο επέβαιναν 39 Ρώσοι τουρίστες. Περισσότεροι από 20 έχουν τραυματιστεί» δήλωσε στο Sputnik εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην Ταϊλάνδη.

Ήδη στο Twitter έχει αναρτηθεί βίντεο στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται η στιγμή της σύγκρουσης των ταχύπλοων.

Τα δύο θύματα είναι παιδιά, ηλικίας 12 και έξι ετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ένα κανάλι που συνδέει δύο λιμάνια του Πουκέτ με έναν κόλπο.

Πέθανε η σπουδαία και διεθνούς φήμης σοπράνο Μιρέλα Φρένι! (Video)

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών μία από τις σπουδαιότερες σοπράνο του 20ου αιώνα, η μοναδική Μιρέλα Φρένι. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού!

Η Ιταλίδα υψίφωνος Μιρέλα Φρένι έγινε διεθνώς γνωστή διαπρέποντας σε έργα των Βέρντι, Πουτσίνι, Μότσαρτ και Τσαϊκόφσκι. Ήταν παντρεμένη με τον επίσης εξαιρετικό Βούλγαρο μπάσο Νικολάι Γκιαούροφ με τον οποίο και συνεργάστηκε αρκετές φορές στην καριέρα της.

Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός σε τροχαίο: Τον «πάτησαν» δύο αυτοκίνητα! (photos-video)

Θλίψη έχει σκορπίσει στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Ορσον Μπιν, ο οποίος παρασύρθηκε από δυο αυτοκίνητα στο Λος Άντζελες. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο θρύλου του κινηματογράφου!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 91χρονος βετεράνος ηθοποιός περπατούσε σε γειτονιά της Βένις στο Λος Άντζελες όταν ένας οδηγός τον χτύπησε ελαφρά.

Ο ηθοποιός έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δρόμο. Επόμενος διερχόμενος οδηγός δεν πρόσεξε - αν και περαστικοί ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τα επόμενα οχήματα - και ξαναχτύπησε τον ηθοποιό, δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Και οι δύο οδηγοί παρέμειναν στο σημείο και κάλεσαν για βοήθεια. Όπως ανακοινώθηκε, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες γύρω από το τροχαίο δυστύχημα. Ήταν παντρεμένος 27 χρόνια με την ηθοποιό Alley Mills και είχε τέσσερα παιδιά.

Ποιος ήταν ο 91χρονος ηθοποιός Ορσον Μπιν

Γεννήθηκε στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ το 1928 και δεν έχασε ποτέ την χαρακτηριστική του προφορά. Ο Ντάλας Φρέντερικ Μπέροους, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε κωμική φλέβα και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό λόγω του λακωνικού τρόπου αφήγησής του.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο Μπιν έπαιξε ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες ενώ πρωταγωνίστησε και σε πολλά θεατρικά έργα. Μεταξύ άλλων, ενσάρκωσε ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές «Δρ. Κουίν, Μόνη στην Άγρια Δύση», «How I met your Mother», «Nοικοκυρές σε απόγνωση», «Two and a Half Men» και «Will & Grace». Εμφανίστηκε και στις ταινίες «H Ανατομία ενός Φόνου» και «Βeing John Malkovich».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share