Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι: Στο «στόχαστρο» ο πατέρας! (Video)

Θα κληθεί από τις αρχές να δώσει εξηγήσεις!

10 Φεβρουαρίου 2020 14:46
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι: Στο «στόχαστρο» ο πατέρας! (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι, που δηλώθηκε από τον πατέρα της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο πατέρας της μικρής αναμένεται να κληθεί από την αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις για κινήσεις του και επικοινωνίες που δεν είχε αναφέρει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που μετέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο πατέρας της Βαλεντίν αναμένεται σήμερα να κληθεί από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών για να δώσει εξηγήσεις για τοποθεσίες στις οποίες βρέθηκε και για επικοινωνίες που είχε, τις οποίες απέκρυψε από τις αρχές.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, από τις άρσεις των επικοινωνιών του πατέρα προέκυψε πως την επόμενη μέρα της δήλωσης της εξαφάνισης του παιδιού το κινητό του εξέπεμψε σήμα στην κεραία του αεροδρομίου Αθηνών και πως συνομίλησε τότε με τον κάτοχο άλλου τηλεφώνου, που βρισκόταν στην ίδια περιοχή.

Επίσης, τρεις μέρες αργότερα, ο πατέρας φαίνεται να επικοινώνησε με χρήστη τηλεφώνου που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια και το δικό του κινητό έδειξε να εκπέμπει από την ίδια κεραία του κέντρου. Κάποια ώρα αργότερα εντοπίστηκε το σήμα του και πάλι στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις των αρχών, η μικρή Βαλεντίν είχε φυγαδευτεί στη Γαλλία, χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δείχνει πώς έγινε αυτό και γιατί.

Νεότερες όμως πληροφορίες αναφέρουν πως οι επικοινωνίες αυτές του πατέρα με τα δύο κινητά τηλέφωνα στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας έγιναν με κατόχους συσκευών, η αληθινή ταυτότητα των οποίων δεν ανταποκρίνεται με αυτή που δηλώθηκε κατά την απόκτησή τους.

Η αστυνομία ερευνά επίσης αν τα τηλέφωνα αυτά είναι τα λεγόμενα «μιας χρήσης», δηλαδή αποκτήθηκαν για συγκεκριμένο σκοπό και μετά αυτοί που τα κατείχαν, τα ξεφορτώθηκαν.

Την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο πατέρας της μικρής υποστήριξε για πρώτη φορά πως άνθρωποι που σχετίζονται με ΜΚΟ τον είχαν προσεγγίσει, όταν βρισκόταν στη Μυτιλήνη και αργότερα στην Αθήνα, και του είχαν προτείνει να δώσει τη Βαλεντίν για υιοθεσία.

Κάτι τέτοιο φέρεται να του είχε πει και η πρώην σύντροφός του, η οποία πλέον ζει στη Γαλλία. Ο πατέρας υποστηρίζει τώρα πως φοβάται ότι κάποιοι πήραν το παιδί του, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα γιατί η μικρούλα, λίγο πριν εξαφανιστεί, έλεγε στους συμμαθητές της ότι δε θα ξαναπάει στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Παγκράτι, ενώ ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή του την επόμενη μέρα.

Οι αρχές αναμένεται να καλέσουν τον πατέρα στα γραφεία της ασφάλειας, όπου και θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share