Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» του πατέρα για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι! (Video)

Θρίλερ για γερά νεύρα!

8 Φεβρουαρίου 2020 09:51
Αποκάλυψη «βόμβα» του πατέρα για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι! (Video)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι, με τον πατέρα της να προχωράει σε μία αποκάλυψη «βόμβα»!

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζοντας τη βαθιά έρευνα, βρέθηκε τετ – α – τετ με τον πατέρα της μικρής μαθήτριας. Θρίλερ εξελίσσεται γύρω και από την εξαφάνιση του 41χρονου Οδυσσέα Γκέργκη, με ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έναν μάρτυρα «κλειδί» να προσπαθούν να δώσουν φως στην υπόθεση.

Μίλησαν για όλα μέσα στο δωμάτιο του 7χρονου παιδιού και έμειναν στις λεπτομέρειες εκείνες που κάνουν τη διαφορά στην έρευνα…

Ο πατέρας της Βαλεντίν απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου, έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, τόσο στο στούντιο της εκπομπής, όσο και στους τηλεθεατές.

Ισχυρίστηκε πως τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

Πιστεύει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί. Επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Σημαντικές πληροφορίες έφτασαν στην εκπομπή από Γαλλία και από τη γειτονιά του και λόγω της σοβαρότητάς τους, θα δοθούν στις αρμόδιες Αρχές.

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ…

Στο δωμάτιο που κοιμόταν η μικρή Βαλεντίν μαζί με άλλους ομοεθνείς της, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον πατέρα της.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον έχουν στενοχωρήσει.

«Με έχουν βρίσει σαν να είμαι σκυλί, με έχουν φέρει σε μια κατάσταση μεγάλου θυμού. Ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Κονγκό, δεν ήταν για μια καλύτερη ζωή γιατί εγώ είχα μια πολύ καλή ζωή πίσω στη χώρα μου. Υπέστην άγρια βασανιστήρια και έφυγα για να προστατεύσω τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου.»

Η Αγγελική επέμενε και ρωτούσε λεπτομέρειες για την υπόθεση. Για την ημέρα εξαφάνισης, για τις παρέες και για τις δικές του έρευνες που καθυστέρησαν…

«ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΠΟ Μ.Κ.Ο. ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ…»

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», απάντησε σε σχετικό ερώτημα. «Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν.»

Ο Αμπελκά απάντησε και για τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έχει στείλει την κόρη του στο εξωτερικό, αλλά και για τις συναντήσεις με κάποια άτομα στο αεροδρόμιο πριν χαθεί το παιδί του.

«Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει», τόνισε.

«Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», κατέληξε.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝ…

Μέσα από τα προσωπικά της αντικείμενα, τις ζωγραφιές και τετράδια της, η Βαλεντίν φαίνεται ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και άριστη μαθήτρια που μιλούσε και έγραφε στα ελληνικά, παρότι ήταν μόλις δυο χρόνια στην Ελλάδα.

Η Αγγελική Νικολούλη ήθελε να δει τα τετράδιά της για να βρει ποιο ήταν και το τελευταίο της στίγμα, καθώς συνήθιζε να βάζει ημερομηνίες σε όλα της τα κείμενα.

«Η απουσία της είναι ένα μεγάλο κενό. Ζητάω να με βοηθήσει ο κόσμος να βρω την κόρη μου και να σταματήσουν να με κρίνουν σαν εικόνα και εθνικότητα. Να με δουν σαν άνθρωπο και πατέρα», είπε στην κάμερα του «Τούνελ» ο Αμπελκά.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share