Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι!

Θρίλερ!

2 Φεβρουαρίου 2020 09:47
Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεσης της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι!

Έλληνες και Γάλλοι αστυνομικοί συνεργάζονται για να εντοπιστούν τα κυκλώματα αυτά που δρουν σε ευρωπαϊκές χώρες. Ερευνούν το ενδεχόμενο θύμα τους να είναι και το μικρό κοριτσάκι από το Κονγκό.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσιάστηκαν όλα τα καινούργια στοιχεία σε αυτή την περίεργη υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης μαθήτριας.
Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή και διασταυρώθηκε, οδηγεί και πάλι στη Γαλλία. Από εκεί φαίνεται ότι έγινε ένα τηλεφώνημα στο σχολείο της αγνοούμενης μαθήτριας, κάτι το οποίο ερευνάται από τις Γαλλικές Αρχές.

Στην Ελλάδα οι έρευνες έχουν ενταθεί και στα χέρια των αστυνομικών, υπάρχουν και τα ντοκουμέντα της κινητής τηλεφωνίας που «δείχνουν» με ποιους είχε επαφές, τόσο ο πατέρας της μικρής, όσο και οι άλλοι ομοεθνείς και συγκάτοικοί του στο διαμέρισμα του Παγκρατίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθούν και οι απαντήσεις από τη λήψη γενετικού υλικού που θα δείξει εάν η Βαλεντίν είναι πράγματι κόρη του Αμπελκά.

Για τις κινήσεις στην περιοχή του αεροδρομίου τις ημέρες που χάθηκε το παιδί, μίλησε ο πατέρας σε αποκλειστική του συνέντευξη στο «Τούνελ».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως πήγε να παραλάβει κάποιον φίλο του και η εμφάνιση του στην περιοχή, δε σχετίζεται με την εξαφάνιση της κόρης του.

Πληροφορία που έφτασε αργά στο «Τούνελ» από την περιοχή του Παγκρατίου, σήμανε συναγερμό. Τηλεθεάτρια που ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μικρή Βαλεντίν, ανέφερε ότι την είδε πρόσφατα να βγαίνει από ένα υπόγειο διαμέρισμα όπου μένουν ομοεθνείς της.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκε στο χώρο, αλλά η έρευνα του δεν οδήγησε κάπου. Ενημερώθηκαν και οι Αρχές για να εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο.

Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας μίλησε στο «Τούνελ» και για το ταξίδι στο Παρίσι πριν χαθεί το παιδί του.

«Πήγα στο Παρίσι και άφησα την κόρη μου πίσω…»

«Συνάντησα κάποιους φίλους που έχω στο Παρίσι, οι οποίοι με φιλοξένησαν για τρεις εβδομάδες. Την Βαλεντίν την άφησα στην Αθήνα σε μια φίλη μου. Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται το ταξίδι αυτό με την εξαφάνιση της».

Αποκάλυψη σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης από το Παγκράτι! (Video)

Μια αποκάλυψη σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι! Θρίλερ επικρατεί με την υπόθεση εξαφάνισης 11χρονης στην Καλλιθέα, η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής (26/01) από το σπίτι της και επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, κεραία του αεροδρομίου εντόπισε σήμα του κινητού του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της!

Δείτε το βίντεο:

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης στην Κρήτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης κοπέλας από την Κρήτη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τα Χανιά.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο Ηράκλειο όπου είχε πάει με τον φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η 19χρονη επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τη μητέρα της και της ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Από την πλευρά της, η μητέρα της νεαρής κοπέλας δήλωσε σήμερα στην Αστυνομία ότι η κόρη της βρέθηκε και ότι είναι καλά. Για την εξαφάνιση της 19χρονης είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη: Η μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης! (Video)

Εξελίξεις έχουμε με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεορωρίδη με μια μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης να προσπαθεί να δώσει φως στην υπόθεση! Επίσης, «ζωντάνεψε» το θρίλερ της Κορίνθου με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 33χρονου Δημήτρη Τσαούση και το σήμα κινδύνου πριν τον δολοφονήσουν!

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης βρίσκεται στη Δανία και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ιπτάμενου φροντιστή, οι οποίες εστιάζονται σε κοινόβια και παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το περασμένο Σάββατο είχε ένα ραντεβού με ένα κορυφαίο πρώην μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης. Όπως περιέγραψε, τον πίεσαν να αφήσει τη δουλειά του ενώ είχε πολύ καλές απολαβές και τον έπεισαν να εργάζεται για τα κοινόβια. Το πρώην κορυφαίο μέλος όταν αντιλήφθηκε την εκμετάλλευση, κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε αγωγές, δε δικαιώθηκε.

«Αυτές οι παραθρησκευτικές οργανώσεις είναι άριστα δομημένες. Έχουν παρασφρύσει σε αυτές άνθρωποι από υπηρεσίες που μπορούν να ελέγχουν τα πράγματα. Απώτερος σκοπός τους είναι να ελέγχουν οικονομικά και ψυχοπνευματικά τους ανθρώπους αυτούς» επεσήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Οι ιδιωτικές κλινικές και τα νοσοκομεία έχουν ελεγχθεί για ίχνη του Νικόλα, ενώ υπό έρευνα είναι τα κοινόβια. Στις έρευνες προθυμοποιήθηκε να παρέχει τη βοήθεια του και ο πατέρας ενός Έλληνα αξιωματικού που ζει στη Δανία.

Ο πατέρας του Νικόλα πάντως, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, αφήνει αιχμές για την αστυνομία της Δανίας και διερωτάται «Τι φοβάται; Τι κρύβει; Τι στοιχεία έχει και δε δείχνει; Πού είναι εδώ και 63 μέρες;».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share