Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου, Νίκου Θεοδωρίδη! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις!

24 Ιανουαρίου 2020 15:58
Νέες πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου, Νίκου Θεοδωρίδη! (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές και δανέζικες Αρχές για την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη, ο οποίος αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2019.

Για την αναζήτηση του νεαρού έχει εκδώσει σήμα και η Europol, καθώς εθεάθη για τελευταία φορά στη Δανία. Ο Νίκος Θεοδωρίδης εργαζόταν ως εποχικός υπάλληλος σε ισπανική αεροπορική εταιρεία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 και στις 25 Νοεμβρίου ενημέρωσε τους γονείς του πως έλαβε ειδοποίηση από τη Ryanair για να πάει για δουλειά στο Μιλάνο. Ωστόσο, ο 20χρονος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο επαγγελματικό ραντεβού του.

«Έχουμε λάβει το CD με τις τηλεφωνικές συνομιλίες από την εταιρεία. Το CD με όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Νικόλας βρίσκεται στην Αστυνομία και το εξετάζουμε διεξοδικά. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι όταν λέμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, δεν περιμένουμε να δούμε το περιεχόμενο των κλήσεων (κάτι τέτοιο δεν τηρείται), παρόλα αυτά βλέπουμε το μητρώο των κλήσεων. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα συλλέξει διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μεγάλη χρήση των δεδομένων του κινητού του τηλεφώνου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου Νικόλα, μιλώντας στο STAR.

«Θα καταθέσουμε και δεύτερο αίτημα για την άρση του τραπεζικού απορρήτου και των τηλεπικοινωνιών» πρόσθεσε ο Χαράλαμπος Τσιανάκας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρθηκε και στην έρευνα που διεξάγει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, και τόνισε ότι εξαφανίστηκε και δεύτερο παιδί, ένας Λιθουανός, λίγο διάστημα μετά την εξαφάνιση του Νικόλα Θεοδωρίδη.

Έρευνες σε κοινόβια που αιχμαλωτίζουν νέους

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος βρίσκεται στη Δανία, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», είπε ότι έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε κοινόβια, που αιχμαλωτίζουν νέα παιδιά, όπως είχε συμβεί πριν από τέσσερα χρόνια σε ελληνόπουλα. Παράλληλα, ο ιδιωτικός ερευνητής επισήμανε πως έχουν γίνει έρευνες σε όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τόσο στο Άαλμποργκ, όσο και στο Ρίμπε.

«Στις 26 μού έστειλε φωτογραφία με τα ακουστικά και μου είπε "πετάω για Δανία", φαντάστηκα ότι θα πήγαινε για δουλειά. Μετά έμαθα ότι εξαφανίστηκε. Το έμαθα από τον αδερφό του, που με πήρε τηλέφωνο…», λέει ο φίλος του, Δημήτρης.

Οι έρευνες των Αρχών -όπως μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ- εστιάζονται και σε διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής, που έπαιζε ο 20χρονος. Όπως είπε η μητέρα, του, ο Νίκος Θεοδωρίδης έπαιζε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, αλλά «τον Νοέμβριο κλεινόταν στο δωμάτιο του και έπαιζε με τις ώρες. Έβγαζε θυμό απέναντί μου…». Αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός του στο παιχνίδι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Νέα εξέλιξη στo θρίλερ με τον 20χρονο Νικόλα Θεοδωρίδη! Εξαφανίστηκε και δεύτερος νεαρός!

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην έρευνα για την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη, ο οποίος αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2019.

Τα τελευταία ίχνη του Νικόλα εντοπίστηκαν στην πόλη Άαλμποργκ της Δανίας, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούν εκεί οι έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, από την ίδια πόλη εξαφανίστηκε και ένας 25χρονος Λιθουανός, μόνιμος κάτοικος Δανίας. Οι διωκτικές Αρχές της Δανίας εξετάζουν, μεταξύ άλλων, σύνδεση των δύο εξαφανίσεων. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για εξαφανίσεις νεαρών, με κοινό σημείο αναφοράς το Άαλμποργκ. Μάλιστα, οι εξαφανίσεις έγιναν με ενάμιση μήνα διαφορά. Ο Λιθουανός εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο και ο Νικόλας στα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν τυχόν σύνδεση των δύο εξαφανίσεων, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ακόμα στοιχεία που να κατατείνουν σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ερευνά την υπόθεση με πρωτοβουλία της οικογένειας Θεοδωρίδη θα ταξιδέψει την ερχόμενη Παρασκευή στη Δανία. Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι του, σε μία προσπάθεια να βρεθεί ο Νικόλας Θεοδωρίδης. Οι Αρχές της Δανίας ψάχνουν μεταξύ άλλων το κατά πόσο μπορεί κάποια οργάνωση να «προσέλκυσε» νεαρούς με δόλιο τρόπο και με εγκληματικό σκοπό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share