Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο στον Σκαραμαγκά! Ουρές χιλιομέτρων!

Συναγερμός!

28 Ιανουαρίου 2020 12:33
Τροχαίο στον Σκαραμαγκά! Ουρές χιλιομέτρων!

Μποτιλιάρισμα, όπως και προ ημερών, υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Σκαραμαγκά, στο ρεύμα προς την Κόρινθο και το ύψος των Διυλιστηρίων, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος.

Η κίνηση έπιασε «κόκκινο» γύρω στις 12 το μεσημέρι, με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, δημιουργώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Τις πρωινές ώρες, στην περιοχή είχε σημειωθεί άλλο ένα τροχαίο ατύχημα, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και μποτιλιάρισμα στους δρόμους, με τους οδηγούς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Σεισμός στην Αταλάντη!

Έντονη σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/1) στην Αταλάντη, ταρακουνώντας την περιοχή, όπως έγινε νωρίτερα στη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, στις 9:27 το πρωί υπήρξε σεισμός της τάξης των 3.9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στα 15 χιλιόμετρα δυτικά της Αταλάντης, με εστιακό βάθος στα 15 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην περιοχή, καθώς δεν ήταν μακριά, ταρακουνώντας την.

Κάνει την... ανατροπή ο Τάσος Αρνιακός! «Ο Ιανουάριος... κάνει δημόσιες σχέσεις για τον Φεβρουάριο με καλό καιρό»! (video)

Απέναντι από την πρόβλεψη, τόσο του Σάκη Αρναούτογλου όσο και του Κλέαρχου Μαρουσάκη, βρίσκεται αυτή του Τάσου Αρνιακού, που ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι ο Ιανουάριος θα φύγει σχεδόν ηλιόλουστος, κάνοντας... δημόσιες σχέσεις εν όψει Φεβρουαρίου.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος τόνισε για σήμερα (28/1), ότι η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς και τα φαινόμενα θερμοκρασίας θα εξασθενήσουν, πλην ίσως κάποιων βροχοπτώσεων στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο το βράδυ.

Στην Αττική οι άνεμοι θα βρεθούν στα 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6-17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, οι άνεμοι θα κυμανθούν στα 3-5 μποφόρ, με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 4-15 βαθμούς.

Από αύριο (29/1), επίσης, θα υπάρξουν μόνο κάποιες περιφερειακές βροχές, αφορώντας και την Αττική, με τα φαινόμενα αυτά να υπάρχουν έως την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο να προμηνύεται ως πολύ ευχάριστο καιρικά.

Βελτίωση του καιρού στην χώρα, μετακινούνται... προς Τουρκία τα φαινόμενα!

Προς Ανατολή θα μετακινηθούν σιγά σιγά τα φαινόμενα κακοκαιρίας, που υπήρξαν χθες (27/1) στην χώρα, με το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα να αναμένουν βροχές και καταιγίδες, μιας και το βαρομετρικό περνά προς την Τουρκία.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, με προοδευτική βελτίωση του καιρού. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών στα βορειοδυτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 15, στη Θεσσαλία από 0 έως 16 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Νεφώσεις και βροχές σε νησιά και Βόρεια Ελλάδα την Τετάρτη

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καταιγίδες σε νησιά, Μακεδονία και Θράκη την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που γρήγορα στα δυτικά και τα βόρεια και από το απόγευμα στα υπόλοιπα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές, οπότε στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται κατά τόπους παγετός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share