Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χάος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας! Τεράστιο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Σχιστού λόγω τροχαίου! (photos-video)

Ουρές χιλιομέτρων!

24 Ιανουαρίου 2020 10:43
Χάος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας! Τεράστιο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Σχιστού λόγω τροχαίου! (photos-video)

Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Σχιστού. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας του Σκαραμαγκά και στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Μεγάλο είναι το μποτιλιάρισμα που έχει προκληθεί στο σημείο, με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Νωρίτερα, η μία λωρίδα κυκλοφορίας είχε κλείσει λόγω του τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκησαν μία μηχανή και ένα τουριστικό λεωφορείο.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα ανόδου.

Φονικό τροχαίο στη Γερμανία: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα! Νεκρά δυο παιδιά! (photo-video)

Φονικό τροχαίο συνέβη στη Γερμανία όταν σχολικό λεωφορείο γλίστρησε και κατέληξε σε χαράδρα, με απολογισμό 2 νεκρά παιδιά και 20 τραυματίες! Ασύλληπτη τραγωδία είχε σημειωθεί πριν λίγες μέρες και στην Κίνα με μία τρύπα να ανοίγει να καταπίνει λεωφορείο!

Στο σημείο είχε πυκνή ομίχλη, κάτι που έκανε την οδήγηση πιο δύσκολη. Από το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανήλικους μαθητές, τραυματίστηκε και ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου.

Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Μπόντο Ράμελοφ, δήλωσε «συντετριμμένος» από τα νέα.

Βίντεο-σοκ: Η τρομακτική στιγμή που τουρίστες πετάγονται έξω από λεωφορείο!

Μια τρομακτική στιγμή βίωσε ένα γκρουπ Βρετανών τουριστών όταν «εκτοξεύθηκαν» από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, σε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊλάνδης. Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στην Κίνα καθώς άνοιξε τρύπα και κατάπιε λεωφορείο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υλικό από κάμερα κυκλοφορίας δείχνει το ασημί όχημα να ξεφεύγει της πορείας του αφού μια ρόδα σκάει, και να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, προσκρούοντας στην κεντρική μπάρα του δρόμου.

Αρκετοί τουρίστες πετάχτηκαν έξω από το βαν και κείτονταν στη μέση του αυτοκινητόδρομου, ενώ μοτοσυκλετιστές που ακολουθούσαν πατούσαν απότομα φρένο. Ευτυχώς οι οδηγοί των μηχανών είχαν αρκετή απόσταση από το σημείο και πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως. Και οι 8 τουρίστες που επέβαιναν στο λεωφορείο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι 3 από αυτούς με σοβαρά τραύματα, λίγες ώρες αφού είχαν προσγειωθεί στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν εκτός του minibus, με τον ένα να χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.

Ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη τραύματα στο δεξί του πόδι και τη μύτη και επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι το πίσω αριστερά λάστιχο του οχήματος εξερράγη και έχασε τον έλεγχο του βαν, προσκρούοντας στην μπάρα της κεντρικής νησίδας.

Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι έλεγξε το υλικό από την κάμερα και το σημείο του ατυχήματος. «Τα στοιχεία που μας έδωσε ο οδηγός ταιριάζουν με το οπτικό υλικό, που δείχνει το λάστιχο να σκάει απότομα και να προκαλεί τη σύγκρουση. Δεν έτρεχε ούτε οδηγούσε επικίνδυνα, αλλά θα ελέγξουμε το όχημα για να δούμε αν υπάρχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά» είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share