Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παραλίγο νεκρή διάσημη σταρ του Χόλιγουντ! Ποια ήταν να πετάξει στο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ;

Παραλίγο ακόμα μια τραγωδία!

28 Ιανουαρίου 2020 12:41
Παραλίγο νεκρή διάσημη σταρ του Χόλιγουντ! Ποια ήταν να πετάξει στο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ;

Τι συνδέει σταρ του Χόλιγουντ και τον Κόμπι Μπράιαντ; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας...Κανένας βασικά δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτοί οι δύο μπορούν να έχουν κάποια σχέση. Ποια είναι, λοιπόν, η τραγική ειρωνία; Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η 22χρονη, Κάιλι Τζέννερ, αφού εξέφρασε την λύπη της για τα θύματα που σκοτώθηκαν και την συμπόνια της προς την οικογένεια του θρύλου του NBA, αποκάλυψε κάτι συνταρακτικό, δηλαδή ότι συνδέεται προσωπικά με την τραγωδία!

Σε μια ανάρτηση στο Instagram δήλωσε ότι θα πετούσε και η ίδια με το ελικόπτερο που κόστισε την ζωή του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, ενώ γνώριζε προσωπικά τον πιλότο, Άρα Ζομπαγιάν.

Η Τζεννερ είχε νοικιάσει το ίδιο ελικόπτερο για τα γενέθλια της 3χρονης ανηψιάς της, το Νοέμβριο. Δημοσιεύοντας την ιστορία της Instagram, η Κάιλι μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα που περιελάμβανε μικρές φωτογραφίες των εννέα θυμάτων της συντριβής.

«Αναπαυθείτε εν ειρήνη .. προσευχές σε αυτές τις οικογένειες», γράφει κάτω από τις εικόνες.

«Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Αυτό ήταν το ελικόπτερο που θα πετούσα από καιρό σε καιρό με αυτόν τον πιλότο. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος. "

Πρόσθεσε: «Κρατήστε τους αγαπημένους σας κοντά »

Πολλά πλάνα της 3χρονης μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το εσωτερικό του αεροσκάφους, καθώς και έξω από αυτά που έδειξαν τον αριθμό ουράς του Sikorsky S-76 - το ίδιο με αυτό της Κυριακή.

Ο Μπράιαντ πετούσε με την 13χρονη κόρη του και επτά άλλους στην ακαδημία μπάσκετ όταν έπεσε το ελικόπτερο, σκοτώνοντας όλους τους επιβάτες.

Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για πτήσεις, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, που γείωσαν τα δικά τους ελικόπτερα λόγω βαριάς ομίχλης. Ο πιλότος πετούσε κάτω από κανόνες οπτικής πτήσης (VFR), που σημαίνει ότι βασιζόταν στην ικανότητά του να βλέπει έδαφος κάτω από αυτόν.

Την Κυριακή, η Κάιλι μοιράστηκε μια αφιέρωση στο Κόμπι και τη Τζιάννα γράφοντας: «Δεν έχω λέξεις τώρα. Προσεύχομαι για αυτή την όμορφη οικογένεια. "

Τα αφιερώματα της Κάιλι αυτή ήταν μεταξύ των ιστοριών που προώθησε τη νέα της συλλογή καλλυντικών Kylie με θέμα το Στόρμι.

Η γκουρού του μακιγιάζ ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα γραμμή προς τιμήν της κόρης της, η οποία πρόκειται να γίνει δύο το Φεβρουάριο.

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από το ελικόπτερο που σκότωσε τον Κόμπι Μπράιαντ! Έγινε χίλια κομμάτια!

Δραματικές εικόνες αποκάλυψαν πως το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ εξερράγη πριν πέσει από ύψος 1.000 ποδιών σε μια πλαγιά την Κυριακή, σκοτώνοντας τον θρύλο του ΝΒΑ και οκτώ άλλους ανθρώπους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η κόρη του. Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr!

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά τη συντριβή δείχνουν τα συντρίμμια του ελικόπτερο, αφού ο πιλότος είπε στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι ανέβαινε για να αποφύγει ένα στρώμα νέφους.

Ο μάρτυρας που πήρε τις φωτογραφίες δήλωσε ότι είδε "τμήματα ελικόπτερου να πετούν παντού", αφού το αεροσκάφος βγήκε από την «ομίχλη» και εξερράγη σε μια «τεράστια φωτιά».

Ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν είχε ζητήσει και έλαβε ειδική άδεια για να πετάξει σε βαριά ομίχλη λίγα μόλις λεπτά πριν από τη συντριβή και πετούσε στα 1.400 πόδια όταν πήγε νότια και στη συνέχεια δυτικά, δήλωσε ερευνητής ατυχημάτων τη Δευτέρα.

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε μαύρο κουτί στο πλοίο, αλλά αντί αυτού ένα iPad που χρησιμοποιήθηκε για διαδρομές πτήσης ενώ το σημείο συντριβής στο Calabasas της Καλιφόρνια περιπολείται από αξιωματικούς.

Ο πιλότος Ζομπαγιάν ζήτησε από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να παράσχουν βοήθεια για ραντάρ, αλλά του είπαν ότι το σκάφος ήταν πολύ χαμηλό για τη βοήθεια αυτή, δήλωσε η Τζένιφερ Χόμεντι του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας των Μεταφορών.

Περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα, «ο πιλότος ενημέρωσε ότι ανέβαινε για να αποφύγει ένα στρώμα σύννεφων», είπε. «Όταν η ATC ρώτησε τι σχεδίαζε να κάνει ο πιλότος, δεν υπήρξε απάντηση. Δεδομένα από τα ραντάρ υποδεικνύουν ότι το ελικόπτερο ανέβηκε στα 2300 πόδια και στη συνέχεια ξεκίνησε μια αριστερή κατηφορική στροφή. Τα συντρίμμια βρέθηκαν στα 1.085 πόδια.

Οι ανακριτές της NTSB πήγαν στο σημείο συντριβής στο Calabasas τη Δευτέρα για τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων. «Το πεδίο των συντριμμιών είναι αρκετά εκτεταμένο», είπε ο Χόμεντι. «Ένα κομμάτι της ουράς είναι κάτω από το λόφο», είπε. «Η άτρακτος είναι στην άλλη πλευρά του λόφου. Και τότε ο κύριος κορμός είναι περίπου 100 μέτρα πέρα ​​από αυτό. "

Ο μάρτυρας που έβλεπε το ελικόπτερο να πέφτει και τράβηξε τις φωτογραφίες των συντριμμιών, είπε ότι είχε δει το αεροπορικό δυστύχημα στην πλαγιά ενός λόφου μόλις 200 μέτρα από το σημείο που βρισκόταν.

«Μια από τις πόρτες ελικοπτέρων προσγειώθηκε περίπου 10 με 15 πόδια μακριά από μας. Τμήματα του πετούσαν παντού. Από το ελικόπτερο έμεινε πολύ λίγο.

Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν για ποδηλασία στο βουνό με έναν φίλο, πήγε στο σημείο συντριβής για να δει αν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν επιζώντες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share