Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει στην κάμερα αυτόν τον άνδρα! Η ιστορία θα σας σοκάρει!

Σοκ!

20 Ιανουαρίου 2020 09:13
Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει στην κάμερα αυτόν τον άνδρα! Η ιστορία θα σας σοκάρει!

Ένας πατέρας, για να σκοτώσει τον βιαστή του γιου του μπροστά στην κάμερα, θέλησε να μεταμφιεστεί. Η ιστορία θα σας σοκάρει.

Μετά τον πατέρα που έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσει την κόρη του, ανακαλύψαμε μια αληθινή ιστορία, η οποία και ανατριχιάζει.

Αναφερόμαστε φυσικά στην ιστορία του Γκάρι, ο οποίος θολωμένος από την κακοποίηση που πέρασε ο γιος του στα χέρια του Τζόντι, του έστησε… καρτέρι και τον σκότωσε on camera.

Μπορεί η κοινή λογική να λέει ότι η θανατική ποινή θα πρέπει να απαγορευτεί τελείως σε όλες τις χώρες, αλλά όταν είσαι το θύμα ενός βιαστή ή ενός παιδεραστή, βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά.

κάμερα πατέρας

Όπως για παράδειγμα έγινε στην περίπτωση του Γκάρι, ο γιος του οποίου το 1948 έκανε μαθήματα καράτε με τον Τζέφρι. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος τον κακοποιούσε σεξουαλικά για πάνω από ένα χρόνο, ενώ τον Φεβρουάριο τον απήγαγε και τον πήγε σε ένα μοτέλ στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Η περιπέτεια του 11χρονου τελείωσε όταν ο Τζέφρι, του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα στην μητέρα του, το οποίο η αστυνομία εντόπισε και κατάφερε να φτάσει στην επελευθέρωσή του.

Στις 16 Μαρτίου, ο δράστης μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Λουϊζιάνα, κάτι που έμαθε ο Γκάρι (σύμφωνα με το θρύλο της εποχής είχε άκρες μέσα στην αστυνομία και είχε ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της μεταγωγής του), ο οποίος αποφάσισε να δράσει, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του. Μεταμφιέστηκε και αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της πτήσης, στήθηκε μπροστά από ένα τηλέφωνο, κάνοντας ότι μιλάει.

κρυφή κάμερα

Μόλις ο 25χρονος πέρασε από δίπλα του, έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που στο video ακούγονται να λένε "γιατί Γκάρι", έχοντας αναγνωρίσει τον δράστη. Αμέσως άφησε το όπλο στο έδαφος, συνελήφθη και δικάστηκε για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.

Στο δικαστήριο του αναγνωρίστηκε αρκετά ελαφρυντικά, καθώς υπήρχε ιατρική γνωμάτευση που ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή η ψυχολογική κατάσταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να διακρίνει το σωστό από το λάθος. Έτσι η ποινή φυλάκισής του για 7 χρόνια έγινε 5 χρόνια με αναστολή και 300 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το 2011 ο Γκάρι έπαθε έμφραγμα και άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που είχαν ως αποτέλεσμα να πεθάνει το 2014.

Η οικιακή βοηθός ρίχνει τα... στον χυμό της οικογένειας! Θα πάθετε ανακατωσούρα με το υλικό της κάμερας!

Μια καθαρίστρια πιάστηκε να ρίχνει κάτι περίεργο στον χυμό της οικογένειας...Αυτό δεν είναι άλλο από τα ούρα της σε ένα ποτήρι με χυμό. Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων, η οικογένεια είχε υποπτευθεί την υπηρέτρια και έτσι τοποθέτησαν μία κρυφή κάμερα στην κουζίνα.

Άλλοι βάζουν κρυφή κάμερα για να δουν αν η γυναίκα τους απατάει, και άλλοι για να ελέγξουν όσους μπαίνουν στο σπίτι.Το χυμό, τον είχε ζητήσει το κεφάλι της οικογένειας στην οποία δούλευε η κοπέλα και πιστεύεται ότι είναι στο Κουβέιτ.

Η κάμερα κατέγραψε δύο γυναίκες να κάνουν τις καθημερινές δουλειές και μία από αυτές να προετοιμάζει το ρόφημα. Το ανακατεύει και απομακρύνεται ενώ η δεύτερη πλησιάζει και βγάζει από το παντελόνι της ένα δοχείο που περιέχει τα ούρα της.

Φαίνεται ξεκάθαρα να τα ρίχνει μέσα και να επιστρέφει για να συνεχίσει την προετοιμασία του φαγητού.

Όταν το κατάλαβε αυτό η οικογένεια, η οποία επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία της, αποκάλυψε τα πλάνα αυτά. Έστειλε επίσης προειδοποίηση και στις άλλες οικογένειες, να προσέχουν τη συμπεριφορά των υπηρετριών τους. Δεν ξεκαθαρίζεται όμως τι απέγινε η υπηρέτρια αυτή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share