Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Τεράστια προσοχή τις επόμενες ώρες! Έρχεται επιδείνωση στα νότια!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

14 Ιανουαρίου 2020 10:31
Σάκης Αρναούτογλου: Τεράστια προσοχή τις επόμενες ώρες! Έρχεται επιδείνωση στα νότια!

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, κυρίως στα νότια της χώρας, όπως μας ενημέρωσε και η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο!

Ο καιρός θα επιδεινωθεί και η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη νότια Ελλάδα με τον Σάκη Αρναούτογλου να συνιστά ιδιαίτερη προσοχή για τα επόμενα 24ωρα, κυρίως στην περιοχή της Κρήτης.

Μάλιστα, εξηγεί και τους λόγους που έχει μπει η Κρήτη σε ειδική σήμανση για ένα τριήμερο...

«Ελαφρώς πιο αργοπορημένο καθώς και ελαφρώς πιο εξασθενημένο θέλουν το βαρομετρικό χαμηλό τα τελευταία, βραδινά στοιχεία για την περιοχή της Κρήτης από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή. Αυτο δεν σημαίνει πάντως ότι η όλη εξέλιξη δεν συνεχίζει να χρήζει προσοχής!» έγραψε αργά το βράδυ στη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο γνωστός μετεωρολόγος για την εξέλιξη της επερχόμενης κακοκαιρίας στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Αρνιακός: "Ο καιρός σήμερα είναι ο πρόλογος των..." Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τονίζοντας ότι σήμερα αναμένονται βροχές κατά τόπους έντονες, όπως επίσης και το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Για τις ραγδαίες αλλαγές στο σκηνικό του καιρού, προειδοποίησε και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο:

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και σκόνη! Σ' αυτές τις περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Καιρός σήμερα: Με βροχές, καταιγίδες, αλλά και αφρικανική σκόνη θα κυλήσει σήμερα ο καιρός.

Μάλιστα, από νωρίς το πρωί το Εθνικό Αστεροσκοπείο προβλέπει πως θα υπάρξει στη χώρα σημαντική μεταφορά αφρικανικής σκόνης, η οποία θα επηρεάσει κυρίως την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στις ίδιες περιοχές, καθώς και στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, αναμένονται τοπικές βροχές, με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, να αναφέρουν και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο νότιο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -2 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νότια θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα νότια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στην Κρήτη και από το απόγευμα στις Κυκλάδες. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στην Κρήτη, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία στην Κρήτη θα στραφούν σε ανατολικούς έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα νότια θα αυξηθούν και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share