Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αμερικανικό Πεντάγωνο: «Ιρανικό αντιαεροπορικό σύστημα κατέρριψε το Boeing κατάλαθος»!

Είδηση σοκ!

9 Ιανουαρίου 2020 19:15
Αμερικανικό Πεντάγωνο: «Ιρανικό αντιαεροπορικό σύστημα κατέρριψε το Boeing κατάλαθος»!

Σοκαριστική αποκάλυψη από το Αμερικανικό Πεντάγωνο για την συντριβή του Boeing 737 στο Ιράν!

Το Πεντάγωνο, υποστηρίζει πως το μοιραίο Boeing που συνετρίβη στο Ιράν καταρρίφθηκε «μάλλον κατά λάθος» από Ιρανικό αντιαεροπορικό πύραυλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας εκ των δύο πυραύλων που εκτοξεύτηκαν, πιθανότατα TOR M1 ή τύπου TOR M1, εκτοξεύτηκαν από τους Ιρανούς και χύπησαν το Boeing που έκανε το δρομολόγιο Τεχεράνη-Κίεβο.To Νesweek, πέρα από τον Αμερικανό αξιωματούχο, επικαλείται και Ιρακινό στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών.

Την ίδια ώρα ένα βίντεο στο twitter κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου. Κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, αρχικά καταγράφει μια μεγάλη λάμψη και στη συνέχεια φαίνονται συντρίμμια της μοιραίας πτήσης να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Το βίντεο αν και δεν δείχνει το Βoeing 737-800 γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες που καταγράφει από τα συντρίμμια το πόσο σφοδρή ήταν η πρόσκρουση.

Νέα διάσταση στις έρευνες για το oυκρανικό Boeing 737-800 της Ukraine International Airlines που συνετρίβη στο Ιράν δίνει η πληροφορία ότι η πτώση του οφείλεται σε κατάρριψη από πύραυλο.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, η Ντάουνινγκ Στριτ εξετάζει «πολύ ανησυχητικές» αναφορές για το αεροπορικό δυστύχημα, σύμφωνα με τις οποίες, πριν τη συντριβή επλήγη από πύραυλο.

Η αεροπορική τραγωδία έγινε λίγα λεπτά μετά την απογείωση του Boeing από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης. Το αεροσκάφος έπιασε φωτιά λίγο πριν συντριβεί, σύμφωνα με μια πρώτη έκθεση Ιρανών ερευνητών.

Η πληροφορία επιβεβαιώνει τις αναφορές περί κατάρριψης του ουκρανικού αεροσκάφους.

Τη συντριβή του αεροσκάφους Βoeing 737-800 της Ukraine International Airlines, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, κατέγραψε άλλη κάμερα ασφαλείας, με το σχετικό βίντεο να έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί, πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής, διακρίνεται μια πολύ δυνατή λάμψη, ακούγεται η έκρηξη από την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο έδαφος και το σημείο γεμίζει με τα φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Συντριβή Boeing 737: Νέο αποκαλυπτικό στοιχείο! Το αεροσκάφος είχε τυλιχθεί στις φλόγες από πρίν!

Νέα δεδομένα για την συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφος, τύπου Boeing 737, έδωσε στη δημοσιότητα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν.

Το αεροπορικό δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους 176 άνθρωποι, έχει πυροδοτήσει πλήθος συζητήσεων αναφορικά με τα σενάρια που οδήγησαν στην τραγωδία. Οπως μετέδωσε προ ολίγου το αμερικανικό SkyNews, ερευνητές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν ανακοίνωσαν την αναφορά που προέκυψε από την προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους δεν εξέπεμψαν σήμα κινδύνου ούτε ζήτησαν βοήθεια από τα οικεία αεροδρόμια ή τις ιρανικές Αρχές. Η ΥΠΑ του Ιράν επισημαίνει στην αναφορά της ότι το μοιραίο αεροσκάφος προσπαθούσε να επιστρέψει εσπευσμένα στο αεροδρόμιο, αμέσως μετά την απογείωσή του.

«Οι ερευνητές τόνισαν ότι το αεροσκάφος ήταν τυλιγμένο στις φλόγες προτού καταπέσει στο έδαφος. Επιπλέον παρατήρησαν ότι κατά την πτώση του αεροσκάφους προκλήθηκε μια τεράστια έκρηξη, πιθανότατα επειδή το αεροσκάφος ήταν γεμάτο με καύσιμα, ώστε να ταξιδέψει προς το Κίεβο» σημειώνει το Associated Press.

Σύμφωνα με τους Ιρανούς ερευνητές, τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους ανασύρθηκαν, όμως έχουν υποστεί ζημιές και τμήμα της «μνήμης» τους έχει χαθεί.

Η ανάρτηση του SkyNews για το πόρισμα της προκαταρκτικής έρευνας για την πτώση του ουκρανικού αεροσκάφους:

Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την συντριβή του Boeing 737!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την συντριβή του Boeing 737, έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνοντας καρέ-καρέ την μοιραία πτώση! Παράλληλα σπαρακτικές είναι η ιστορίες των θυμάτων, με ένα νιόπαντρο ζευγάρι να πεθαίνει καθώς περίμενε να πάρει τις γαμήλιες φωτογραφίες του, προτού επιστρέψει στο Λονδίνο

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί, πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής, διακρίνεται μια πολύ δυνατή λάμψη, ακούγεται η έκρηξη από την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο έδαφος και το σημείο γεμίζει με τα φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share