Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Πάχνη και ομίχλη στα επόμενα 24ωρα!

Προσοχή!

8 Ιανουαρίου 2020 11:49
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Πάχνη και ομίχλη στα επόμενα 24ωρα!

Ο καιρός σε ολόκληρη την Ελλάδα μπορεί να βελτιώνεται αισθητά, αλλά ο Σάκης Αρναούτογλου να αναλύει όλα τα δεδομένα για τις καιρικές συνθήκες έως και την Κυριακή και προειδοποιεί!

Προσοχή θα χρειαστεί τα επομενα 24ωρα και τις πρωινές ώρες, στο φαινόμενο της πάχνης και της ομίχλης που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά μέρη της Ελλάδος. Βροχές και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν επίσης σε αυτές τις περιοχές!

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη χώρα μας έως την Κυριακή, αλλά και την απουσία του χειμώνα σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η περιοχή της Ελλάδας που θα παραμείνει χωρίς ήλιο! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Στο φινάλε της βρίσκεται πλέον η παρατεταμένη κακοκαιρία που έπληξε και εξακολουθεί να πλήττει την ανατολική Ελλάδα και ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει τις εξελίξεις του καιρού μέχρι και το Σάββατο, με μόνο μια περιοχή της Ελλάδας να παραμένει χωρίς ήλιο

Δείτε αναλυτικά όσα λέει στο βίντεο:

Πάρνηθα: Στα 4 μέτρα το χιόνι στο καταφύγιο Μπάφι! Μοναδικές εικόνες (video)

Αποκλεισμένο λόγω του χιονιά που έφερε το κύμα κακοκαιρίας "Ηφαιστίων" βρίσκεται το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα.

Τα χιόνια στο συγκεκριμένο σημείο έχουν φτάσει στα ... τέσσερα μέτρα ύψος, με τις υπέροχες εικόνες να σας τις έχουμε δείξει και χτες!

Δείτε το μοναδικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Χάος στην Εύβοια: Θαμμένοι σε 2,5 μέτρα χιόνι και χωρίς ρεύμα! (Video)

Αγώνα δρόμου πραγματοποιούν τα συνεργεία της ΔΕΗ για να αποκατασταθούν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο χωριό Σέττα της Εύβοιας, που βρίσκεται θαμμένο στο χιόνι και χωρίς ρεύμα από χθες, Δευτέρα στις 5:00 το πρωί, με τον «Ηφαιστίωνα» να έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα!

Στην «Ώρα Ελλάδος 7» μίλησαν η Ευαγγελία Αργύρη, πρόεδρος της κοινότητας και ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος Ένωσης τεχνικού ομίλου ΔΕΗ.

«Εχθές ο εκφορτωτής της Περιφέρειας άνοιξε το δρόμο μέχρι και το Μακρυχώρι, όμως ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ήρθε ποτέ» καταγγέλλει η πρόεδρος της κοινότητας και πρόσθεσε: «Υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι» με τον κ. Μανιάτη να ανταπαντά ότι θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στο χωριό που υπάρχουν 28 άνθρωποι στο σκοτάδι και στο κρύο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share