Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία! Ξέχασαν 7 μηνών μωρό στο μπαλκόνι για 4 ώρες και βρήκε τραγικό θάνατο!

Για να «κοιμηθεί στον καθαρό αέρα»!

8 Ιανουαρίου 2020 07:25
Τραγωδία! Ξέχασαν 7 μηνών μωρό στο μπαλκόνι για 4 ώρες και βρήκε τραγικό θάνατο!

Τραγικό θάνατο φέρεται να βρήκε ένα μωρό 7 μηνών στη Ρωσία όταν οι γονείς του το έβγαλαν στο μπαλκόνι για να κοιμηθεί ενώ τα θερμόμετρα έδειχναν -20 βαθμούς Κελσίου.

Οι ρωσικές αρχές που διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό αναφέρουν ότι το μικρό παιδί πέθανε από το κρύο στο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ανατολική επαρχία Χαμπαρόφσκ.

Κατά τις ίδιες πηγές στόχος των γονέων του βρέφους ήταν να «κοιμηθεί στον καθαρό αέρα». Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση, όπως και η χθεσινή ότι στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένα μωρό ξεψύχησε αιφνίδια από ανακοπή καρδιάς!

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η 40χρονη μητέρα του βρέφους αρχικά σκόπευε να αφήσει μόνο για λίγα λεπτά το μωρό στο μπαλκόνι αλλά στη συνέχεια - άγνωστο γιατί - το ξέχασε και το θυμήθηκε μετά από πέντε ώρες.

Ως αιτία θανάτου του 7 μηνών βρέφους θεωρείται η υποθερμία.

Το τοπικό υπουργείο υγείας με ανακοίνωσή του μέσω Instagram μετά την τραγωδία συμβούλεψε τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά στο κρύο χωρίς επίβλεψη.

«Πάντα να ξέρετε πού και με ποιον είναι το παιδί σας. Μην αδιαφορείτε αν αντιληφθείτε ότι ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο - τον χειμώνα ένα παιδί που αποπροσανατολίζεται ή τραυματίζεται στο δρόμο μπορεί να πέσει πολύ γρήγορα θύμα των χαμηλών θερμοκρασιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Κατά την ίδια πηγή την περίοδο των εορτών υπάρχει αύξηση στον τραυματισμό νεαρών παιδιών κυρίως λόγω πτώσεων, βεγγαλικών και εγκαυμάτων.

Μωρό πέθανε την ώρα της γέννας από λάθος των γιατρών!

Ένα νεογέννητο μωρό στην Αργεντινή έχασε τη ζωή του καθώς η μαία δεν κατάφερε να το πιάσει τη στιγμή του τοκετού. Τραγική φιγούρα ο πατέρας Κλαούντιο Μοντραγκόν που ήταν «παρών». Έχασε την ζωή του με την πρώτη του ανάσα...

Μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό σε νοσοκομείο στην πόλη Gualeguaychu, τρεις ώρες βόρεια από την πρωτεύουσα του Μπουένος Άιρες. Άλλη μια ιστορία που σοκάρει είναι και αυτή ενός μωρού, που βρέθηκε χτυπημένο και μέσα στα αίματα από την μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, τα Χριστούγεννα. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια λάθη από γιατρούς και μαίες.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε ειδικό νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Parana, ωστόσο ήταν ήδη νεκρό.

Ο 29χρονος πατέρας, δήλωσε στην τοπική εφημερίδα El Dia: «Ζήτησαν στη σύζυγό μου να σπρώξει κι έτσι έκανε για να βγει το μωρό. Βγήκε πολύ γρήγορα και κανείς δεν κατάφερε να τον πιάσει κι έτσι έπεσε στο πάτωμα. Η μαία δεν είχε χρόνο να τον πιάσει και ο μαιευτήρας δεν αντέδρασε», είπε συγκλονισμένος ο πατέρας και πρόσθεσε: «Το μόνο που έκαναν ήταν να τον σηκώσουν από το πάτωμα και να τον βάλουν σε θερμοκοιτίδα και να τον μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο».

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (12/12) το απόγευμα στην κλινική Sanatorio Pronto.

Η έρευνα, με επικεφαλής έναν τοπικό εισαγγελέα, θα καθορίσει εάν ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα ιατρικής αμέλειας και αν κάποιος πρέπει να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share