Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Τι λέει o διευθυντής του νοσοκομείου για το αγοράκι που πέθανε ξαφνικά;

Όλες οι εξελίξεις!

7 Ιανουαρίου 2020 14:19
Ηράκλειο: Τι λέει o διευθυντής του νοσοκομείου για το αγοράκι που πέθανε ξαφνικά;

Συγκλονίζει το Ηράκλειο ο ξαφνικός θάνατος ενός μικρού αγοριού από ανακοπή καρδιάς.

Το αγοράκι διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Χειρουργικό του ΤΕΠ στο ΠΑΓΝΗ στις 9 παρά δέκα το πρωί. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείο κ. Γιάννη Τασσόπουλο που μίλησε στο ekriti.gr "αμέσως έγιναν προσπάθειες να επανέλθει όμως δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν".

Όπως αναφέρει ο κ. Τασσόπουλος "το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το παιδί αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα υγείας όμως φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση".

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αγοράκι 8 ετών και όχι 5 όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες το οποίο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς.

Έγκλημα στην Κρήτη: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Χτυπούσε την 33χρονη ενώ ήταν έγκυος!

Το έγκλημα στην Κρήτη συγκλονίζει και όλο και βγαίνουν στην δημοσιότητα αποκαλύψεις, που μαρτυρούν ότι η 33χρονη ζούσε ένα μαρτύριο. Ο πατέρας της άτυχης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, προέβη σε καταγγελίες-σοκ κατά του προφυλακισμένου πλέον, 54χρονου συζυγοκτόνου.

Ο ίδιος μίλησε για την κακοποίηση που δεχόταν η κόρη του και για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε.

Ο αστυνομικός πατέρας της δολοφονημένης 33χρονης μητέρας, Ιωάννης Αντύπας, κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την Αδαμαντία. «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά» είπε.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 33χρονη σύζυγό τους στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασσό, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 54χρονος, είχε πάρει χθες (23/12) προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης για τον θανάσιμο τραυματισμό της νεαρής συζύγου του.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Έγκλημα στην Κρήτη: Θλίψη στην κηδεία της 33χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της!

Μέσα σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα βρέθηκαν οι γονείς, οι αδερφές και οι λοιποί συγγενείς της 33χρονης Αδαμαντίας, για το «τελευταίο αντίο» στη νεαρή μητέρα μετά από την δολοφονία της. Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα σκάγια καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της στο σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

H κηδεία γίνεται στον τόπο καταγωγής της, την Πάτρα, και αυτή την ώρα στην εκκλησία της Παναγίας της Αλεξιώτισσας έχει συγκεντρωθεί κόσμος, για να συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία την άτυχη 33χρονη μητέρα.

Η Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η 33χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει ένα αγοράκι με τον κατά 21χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα, που έμελλε να γίνει και ο δολοφόνος της.

Οι γονείς και οι αδερφές της νεαρής μητέρας δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Αδαμαντία τους ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας, και κανείς από την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές δεν έκαναν τίποτα για να την προστατεύσουν.

Έγκλημα στην Κρήτη: Αυτή είναι η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα που δολοφονήθηκε από τον 21 χρόνια μεγαλύτερό της σύζυγο!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το στυγερό έγκλημα στη Κρήτη με θύμα μια 33χρονη μάνα από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα!

Η άτυχη 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα που έπεσε νεκρή, τα ξημερώματα της Κυριακής, από τα σκάγια της καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αδαμαντία ήταν κόρη αστυνομικού και η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η 33χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει ένα αγοράκι, με τον κατά 21 χρονια μεγαλύτερό της άνδρα που έμελλε να είναι και ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η άτυχη Αδαμαντία ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας αφού ο δολοφόνος της και σύζυγός της την κακοποιούσε συστηματικά.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη στις 2 το μεσημέρι από την Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα.

«Είχα λόγο που σκότωσα τη γυναίκα μου»

Ο 54χρονος αντρας έχοντας κουκούλα στο κεφάλι και φορώντας χειροπέδες, πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αύριο το πρωί σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ. Σπανάκη πρόκειται να απολογηθεί.

Η δικηγόρος του 54χρονου σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είπε:

«Ο 54χρονος έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας.

Η κ. Σπανάκη υποστήριξε ότι ο πελάτης της «οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη διότι προφανώς διαταράχθηκε σημαντικά η ήρεμη συζυγική ζωή από λόγους που αφορούσαν την ίδια. Για αυτό το λόγο ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε εδώ».

Για το 4χρονο παιδάκι, που είναι και ο τραγικός ήρωας του φρικτού εγκλήματος η κ. Σπανάκη σημείωσε: «Ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού εξασφάλισε πρώτα ότι το παιδί του είναι ασφαλές κοντά στους οικείους του».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share