Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Αιγαίο: Νέες τουρκικές προκλήσεις ανήμερα των Θεοφανείων!

Συνεχίζουν τα προκαλούν!

6 Ιανουαρίου 2020 19:10
Συναγερμός στο Αιγαίο: Νέες τουρκικές προκλήσεις ανήμερα των Θεοφανείων!

Συναγερμός στο Αιγαίο ακόμα και την ημέρα των Θεοφανείων με τους Τούρκους να συνεχίζουν τις προκλητικές τους ενέργειες! Ενώ, είχαν προηγηθεί παραβιάσεις πάνω από Παναγιά και Οινούσσες!

Δύο τουρκικά F-16 προχώρησαν σήμερα σε μια παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου και σε μια παράβαση των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών αδιαφορώντας πλήρως για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες για τον σεβασμό και την αποφυγή στρατιωτικών ενεργειών στις μεγάλες εθνικές και θρησκευτικές εορτές.

Η πτήση των τουρκικών F-16 έγινε στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Θρίλερ στον Έβρο: Τζιχαντιστής εγκλωβίστηκε στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας!

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη την τελευταία ώρα στον Έβρο. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τζιχανιστής έχει εγκλωβιστεί στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.

Έβρος: 13 άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα!

Πρόκειται για άντρα που συνελήφθη στις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία στο πλαίσιο της «Πηγής Ειρήνης».

Θρίλερ στον Έβρο: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι τη μητέρα του!

Οι ίδιες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι Αμερικανός υπήκοος που είχε μπει στις τάξεις του ISIS. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη «νεκρή ζώνη» ανάμεσα στις δύο χώρες, έπειτα από την απόφαση της Αγκυρας να εκδοθούν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους.

Η Τουρκία μετέφερε τον άντρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όμως οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν.

Έβρος: Συνελλήφθη 46χρονος που καταζητούταν ως μέλος συμμορίας!

Είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Δείτε επίσης: Άρτα: Έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων!

Υποτίμησε τις ικανότητες των ελληνικών αρχών ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος, αν και γνώριζε ότι τον αναζητούσαν ως μέλος συμμορίας απατεώνων!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν αμέσως ότι σε βάρος του θρασύ 46χρονου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που θα τον παραπέμψει στον ανακριτή ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share