Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Αιγαίο: Τουρκικά μαχητικά πάνω από Παναγιά και Οινούσσες!

Νέες τουρκικές προκλήσεις!

27 Δεκεμβρίου 2019 11:44
Συναγερμός στο Αιγαίο: Τουρκικά μαχητικά πάνω από Παναγιά και Οινούσσες!

Νέες υπερπτήσεις πραγματοποίησαν σήμερα τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα στις 10:56 ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τη νήσο Παναγιά και πάνω από τις Οινούσσες στα 17.000 και 19.000 πόδια αντίστοιχα.

Είχε προηγηθεί μπαράζ παραβιάσεων την παραμονή αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων όπου στις 25 Δεκεμβρίου οι Τούρκοι παραβίασαν συνολικά έξι φορές τον εθνικό εναέριο χώρο. Τα έξι τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο με δύο εξ αυτών να είναι οπλισμένα.

Υπενθυμίζεται ότι τυπικά σε μεγάλες θρησκευτικές γιορτές των Ελλήνων ή των Τούρκων ισχύει μορατόριουμ πτήσεων που είναι ένα από τα λεγόμενα ΜΟΕ (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) που είχαν συμφωνησει Παπούλιας - Γιλμάζ.

Θρίλερ στον Έβρο: Τζιχαντιστής εγκλωβίστηκε στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας!

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη την τελευταία ώρα στον Έβρο. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τζιχανιστής έχει εγκλωβιστεί στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.

Έβρος: 13 άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα!

Πρόκειται για άντρα που συνελήφθη στις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία στο πλαίσιο της «Πηγής Ειρήνης».

Θρίλερ στον Έβρο: Άνδρας κυνηγούσε με τσεκούρι τη μητέρα του!

Οι ίδιες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι Αμερικανός υπήκοος που είχε μπει στις τάξεις του ISIS. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη «νεκρή ζώνη» ανάμεσα στις δύο χώρες, έπειτα από την απόφαση της Αγκυρας να εκδοθούν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους.

Η Τουρκία μετέφερε τον άντρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όμως οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν.

Έβρος: Συνελλήφθη 46χρονος που καταζητούταν ως μέλος συμμορίας!

Είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Δείτε επίσης: Άρτα: Έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων!

Υποτίμησε τις ικανότητες των ελληνικών αρχών ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος, αν και γνώριζε ότι τον αναζητούσαν ως μέλος συμμορίας απατεώνων!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν αμέσως ότι σε βάρος του θρασύ 46χρονου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που θα τον παραπέμψει στον ανακριτή ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share