Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μακελειό στο Παρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι με έναν νεκρός!

Τι συνέβη;

3 Ιανουαρίου 2020 17:30
Μακελειό στο Παρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι με έναν νεκρός!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι μετά την ανακοίνωση της είδησης μιας αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι σε πάρκο της πόλης όπου είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να βρεθεί νεκρός. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως μόλις λίγες ημέρες πριν μια αντίστοιχη επίθεση είχε σημειωθεί στην Νέα Υόρκη με πέντε τραυματίες. Ο άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς από αστυνομικούς και εξουδετερώθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης τραυματίστηκε θανάσιμα από τα αστυνομικά πυρά, ενώ ο ίδιος είχε τραυματίσει προηγουμένως τέσσερα άτομα με το ένα εξ αυτών να υποκύπτει λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του, ενώ άλλο ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο βρέθηκαν και ειδικοί πυροτεχνουργοί, καθώς υπήρχε η υποψία πως ο δράστης μπορεί να έφερε πάνω του και εκρηκτικά. Ωστόσο, οι έρευνες που έγιναν, απέκλεισαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Παράλληλα, στην περιοχή έσπευσε και εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείο Εσωτερικών.

Συναγερμός στη Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο!

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν μαχαιρώσει έναν άνδρα στη Μπολόνια!

Η επίθεση έγινε κοντά στο εμπορικό κέντρο Bullring μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών που είχαν βγει να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό ωστόσο δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Οι δύο έφηβοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τι συνέβη και να βρουν τους δράστες. Μάλιστα, ζητούν τη βοήθεια όσων βρίσκονταν εκεί και είδαν κάτι.

Από την αστυνομία των West Midlands Police εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Αστυνομικοί κλήθηκαν να πάνε σε μια αναταραχή που προκλήθηκε στο Bullring. Δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο τα τραύματά τους δεν φαίνεται να είναι απειλητικά για τη ζωή τους. Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διεξάγουμε έρευνα για να καταλάβουμε τι συνέβη και να βρούμε αυτούς που ενεπλάκησαν στην επίθεση».

Συναγερμός στη Χάγη: Σφοδρή επίθεση με μαχαίρι!

Λίγες ώρες μετά την αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο μια νέα επίθεση έρχεται να συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Νεκρά δύο από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο!

Μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά σε κεντρικό δρόμο της Χάγης.

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε γύρω στις 19.45 (τοπική ώρα). Πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή, στο κέντρο της πόλης, σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους.

«Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και απομακρύνουν τους περαστικούς.

Σύμφωνα με τοπικούς ειδησεογραφικούς ιστοτόπους, ο δράστης έχει συλληφθεί.

Τα κίνητρά του για την ώρα δεν είναι γνωστά.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Πυροβολισμοί στη London Bridge!

Στην Γέφυρα του Λονδίνου βρίσκεται η αστυνομία, με έναν δημοσιογράφο του BBC να αναφέρει πυροβολισμούς ακρόασης.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός μετρό! (Video)

Ο δημοσιογράφος του BBC Τζόν Μακμάνους δήλωσε ότι είδε μια ομάδα ανθρώπων που συμμετείχαν σε καβγά στη γέφυρα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο νοσοκομείο που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στη συνέχεια η αστυνομία έφτασε και έπεσαν πυροβολισμοί, είπε.

Η αστυνομία Met επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για συμβάν στη Λονδίνο Γέφυρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευθούν σύντομα.

Μακελειό στην Οκλαχόμα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε κατάστημα!

Μακελειό σημειώθηκε πριν από λίγο στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, με έναν άνδρα να πυροβολεί με αποτέλεσμα να έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες τρεις νεκρούς!

Σοκ: Πατέρας χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» το μωρό του για να γλιτώσει από πυροβολισμούς! (photo)

Υπάρχουν ακόμη αναφορές για αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης.

Υπάρχει προειδοποίηση οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ τα σχολεία της περιοχής έχουν κλείσει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share