Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές η 4χρονη που κόβει τα μαλλιά της μαμάς της πριν ξεκινήσεις τη χημειοθεραπεία!

Συγκινητικό!

3 Ιανουαρίου 2020 16:27
Ραγίζει καρδιές η 4χρονη που κόβει τα μαλλιά της μαμάς της πριν ξεκινήσεις τη χημειοθεραπεία!

Ο καρκίνος είναι μια νόσος που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα όλο και αυξάνονται χωρίς να κάνει ηλικιακές ή φυλετικές διακρίσεις και γενικά εξαιρέσεις. Μην ξεχνάμε την απίστευτα συγκινητική ιστορία του 6χρονου κοριτσιού που έφυγε από καρκίνο και άφησε κρυφά μηνύματα σε όλο το σπίτι για να τα βρουν οι γονείς της μετά το θάνατό της.

Η Έμιλυ Όρτον θα ξεκινούσε χημειοθεραπεία και είχε άγχος για το πώς τα 3 μικρά παιδιά της θα αντιδρούσαν στην εικόνα μιας φαλακρής μαμάς. Ετσι η 32χρονη μητέρα από τη Ούτα, ζήτησε από την τετράχρονη κόρη της, Νώρα, να γίνει η κομμώτριά της. Η 4χρονη πήρε το ψαλίδι και άρχισε να της κόβει τα μαλλιά. Το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media συγκίνησε πολύ κόσμο.

«Λίγο πριν αρχίσω τη χημειοθεραπεία, ο γιατρός μου, μου είπε "Θυμήσου ότι αυτό θα είναι δύσκολο και για τα παιδιά σου επίσης. Δεν θα είσαι η μόνη που θα βιώσεις συναισθηματικές αλλαγές"», σημείωσε η 32χρονη στο TODAY Parents.

Η 4χρονη κόρη της έχει μια μανία με τα μαλλιά και της αρέσει να περιποιείται τις κούκλες της. Να τις χτενίζει και τις αλλάζει ρούχα. Ετσι, η Έμιλυ Όρτον βρήκε καταπληκτική ιδέα να αφεθεί στα χέρια της κόρης της και να της κόψει τα μαλλιά.

«H Νώρα έκανε καταπληκτική δουλειά και το ευχαριστήθηκε. Είναι η καλύτερη κομμώτρια που είχα ποτέ» σημείωσε η μητέρα και έκανε χιούμορ λέγοντας πως φοβήθηκε μην χάσει το αυτί της.

Η Έμιλυ συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου και το βίντεό της έγινε viral.

Γυναίκα με καρκίνο δείχνει την αγάπη της λίγο πριν το τέλος της ζωής της... Θα λυγίσει ακόμη και ο πιο σκληρός! (photo)

Γυναίκα με καρκίνο δείχνει την αγάπη λίγο πριν το τέλος της ζωής της στον άνθρωπό της. Πρόκειται για την ιστορία της Χέδερ και του Ντειβιντ που κάνει ακόμη και το πιο σκληρούς να λυγίσουν. Πώς να ξεχάσουμε αυτόν τον πατέρα που έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημειοθεραπείες;

Δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν τη ζωή τους μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Η μοίρα βέβαια είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι από το Κονέκτικατ.

Η Χέδερ διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος πριν δύο χρόνια. Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί. Όμως η κοπέλα υποτροπίασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να ζήσει μέχρι την μέρα που θα παντρευόταν.

Έτσι ο έρωτας της ζωής της ο Ντέιβιντ, αποφάσισε πως έπρεπε να παντρευτούν μέσα στο νοσοκομείο. Η φωτογραφία της μελλοθάνατης νύφης είναι συγκλονιστική.

Φορά το νυφικό της, έχει την γαμήλια ανθοδέσμη της στα πόδια της και σηκώνει τα χέρια της ψηλά από τη χαρά της ενώ φορά την μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπό της.

Δεκαοκτώ ώρες μετά, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά.

Το κοριτσάκι της έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...ένα χρόνο μετά πληροφορείται ότι πάσχει από καρκίνο!

Μια τραγική ιστορία μιας μητέρας από την Αγγλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ραγίζει καρδιές. Συγκεκριμένα, πέρυσι τα Χριστούγεννα η κορούλα της Μπέθ Ντούρκιν, έκανε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, και κατάφερε να επιζήσει. Πότε δεν περίμεναν ότι το κακό θα τους ξαναχτυπούσε την πόρτα...και πόσο μάλλον ο καρκίνος.

Συγκινούν οι ιστορίες από άτομα με καρκίνο. Μια ακόμα που ραγίζει καρδιές είναι αυτή με ένα παιδάκι που για χάρη του όλη η γειτονιά έφερε τα Χριστούγεννα πρόωρα, ώστε να προλάβει να γιορτάσει.Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία για την 33χρονη μητέρα, αφού πληροφορήθηκε ότι πάσχειν από καρκίνο στον πνεύμονα και στα κόκκαλα.

Διαβάστε πρώτοι τις δηλώσεις της στο Athensmagazine.gr που συγκλονίζουν: " Ήταν ξεκάθαρα γραμμένο στα πρόσωπα τους, ότι θα μου ανακοίνωναν ότι έχω καρκίνο. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν πόσο μου μένει ακόμα..."

Οι γιατροί της απάντησαν ότι έχει περίπου 6 με 12 μήνες ακόμα, και τότε το τοπίο θόλωσε. Σκέφτηκε την κόρη της Ολίβια, αλλά και την 5χρονη Ριάνον, τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Μάρκ.

Είχε περάσει ήδη πολλά μετά την ανακοίνωση ότι η Ολίβια πάσχει από Truncus Arteriosus, που σημαίνει ότι της έλειπε μια αρτηρία στην καρδιά και έπρεπε να χειρουργηθεί. Η Ολίβια αργότερα διαγνώστηκε με σύνδρομο DiGeorge, μια κατάσταση που υπάρχει από τη γέννηση που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα ζωής, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών ελαττωμάτων και των μαθησιακών δυσκολιών.

Μόλις επέστρεψε από την περιπέτεια της μικρής και τις εξετάσεις που έκαναν όλοι, η κυρία Ντούρκιν δεν μπόρεσε να αγνοήσει τον οξύ πόνο στο ισχίο του ισχίου, τον οποίο αρχικά νόμιζε ότι ένα μυϊκό ζήτημα.

Ο πόνος χειροτερεύει και μετά από εβδομάδες μια σάρωση με μαγνητική τομογραφία, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο πόνος της κυρίας ήταν κάτι πολύ χειρότερο. «Δεν έχει βυθιστεί ακόμα. Δεν νομίζω ότι το αποδέχτηκα. Φοβάμαι την ημέρα που θα το νιώσω για να είμαι ειλικρινής ».

Κοίταξε την Όλιβια που παίζει χαρούμενα με τα μαλλιά της μητέρας της. «Θα ήταν ευκολότερο εάν ήξερα ότι η Ολίβια ήταν ασφαλής και θα ήταν εντάξει», είπε. "Θα ήμουν πιο καλά με αυτό τότε. Αλλά την έφερα σε αυτόν τον κόσμο και θέλω να είμαι αυτός που θα σιγουρευτεί ότι είναι εντάξει."

«Νιώθω άσχημα που την έφερα σε αυτόν τον κόσμο. Θα το δούμε, αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνω ως μαμά », είπε.

Η οικογένεια έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Disneyland Paris στο νέο έτος. «Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να πάω ξανά», είπε η ." Ίσως να μην είμαι εδώ τα επόμενα Χριστούγεννα. "

Μέχρι στιγμής έχει λάβει χημειοθεραπεία και ανοσοθεραπεία μέσω του NHS. Η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να χρηματοδοτήσει πρόσθετη ιδιωτική περίθαλψη που θα μπορούσε να επιτρέψει πιο στοχοθετημένη θεραπεία και να της δώσει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share