Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κόλαση για 23χρονη γυναίκα: Η απαγωγή, η βία, ο χορός σε στριπτιζάδικο και η λύτρωση!

Ανατριχιαστική μαρτυρία!

30 Δεκεμβρίου 2019 22:43
Κόλαση για 23χρονη γυναίκα: Η απαγωγή, η βία, ο χορός σε στριπτιζάδικο και η λύτρωση!

Την απόλυτη κόλαση έζησε μια 23χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Θρίλερ επικρατεί με την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε κρεμασμένη με λουρί σκύλου στο Καλλιμάρμαρο!

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άντρας, ο οποίος κατηγορείται ότι απήγαγε την 23χρονη, την κακοποίησε συστηματικά και την ανάγκασε να κερδίζει χρήματα για εκείνον, χορεύοντας σε στριπτιζάδικα.

Ο 29χρονος Γκάρι Μπάλαρντ κατηγορείται ότι χτύπησε το 23χρονο θύμα «επανειλημμένα και βίαια», την οδήγησε στο Κάνσας, όπου την κράτησε αιχμάλωτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί στις 6 Δεκεμβρίου και το γραφείο του σερίφη έλαβε την πληροφορία δύο εβδομάδες αργότερα ότι πιθανόν να βρίσκεται στο Κάνσας. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε ένα κλαμπ όπου χόρευε «με σκοπό να βγάλει χρήματα ο Μπάλαρντ».

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Μπάλαρντ την είχε ξυλοκοπήσει και την είχε αναγκάσει να χορεύει στο κλαμπ για χρήματα, τα οποία έπαιρνε ο ίδιος, ενώ δεν της επέτρεπε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

PRESS RELEASE: Suspect Facing Human Trafficking Charges Following Thursday Night Incident Late Thursday night, Cherokee...

Posted by Cherokee County Sheriff's Office - Kansas on Friday, December 27, 2019

Ο 29χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για πυροβολισμούς στην Οκλαχόμα με στόχο την πρόκληση θανάτου, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για trafficking και απαγωγή.

Φρίκη! Άνδρας σκότωσε την γυναίκα του, τα κατοικίδιά τους και το ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα! (photo)

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία στην οποία προέβη ο 56χρονος Κέβιν Χέιμσοθ όπου κατηγορείται ότι σκότωσε την 58χρονη γυναίκα του και τα δύο κατοικίδια του, έναν σκύλο -ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ- και μία γάτα, ενώ στη συνέχεια ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την έγκυο γυναίκα που σκότωσε ο ίδιος της ο άνδρας!

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει η DailyMail, σημειώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπέλινγκχαμ. Οι αναρτήσεις που αποκαλύπτουν το έγκλημα έγιναν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, είκοσι λεπτά αφότου γείτονες του ζευγαριού άκουσαν πυροβολισμούς στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι οι αμερικανικές Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη ότι ο λογαριασμός, από τον οποίο έγιναν οι αναρτήσεις, ανήκει στον 56χρονο. Ο εν λόγω λογαριασμός στο Twitter δημιουργήθηκε το 2015 και ο χρήστης του έχει προβεί σε πολλά tweets υπέρ της οπλοκατοχής στο παρελθόν.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τραυματισμένος από σφαίρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εικάζεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Φονική εκδίκηση 22χρονης: Πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε άνδρα επειδή...! (Video)

Φονική εκδίκηση πήρε μια 22χρονη! Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία διότι πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε έναν άντρα που πυροβόλησε τον συγγενή της το πρωί των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την οικογενειακή τραγωδία, με πατέρα να σκοτώνει τα παιδιά και τη γυναίκα του!

Η Σαμπρίνα Μαρί Γκουτιέρεζ από την Καλιφόρνια κατηγορείται ότι κυνήγησε το θύμα με το αυτοκίνητό της και τον έριξε στο πεζοδρόμιο στο Σαν Χοσέ, όπου τον πάτησε.

Το θύμα φέρεται να είχε πυροβολήσει έναν άντρα που είναι συγγενής της Γκουτιέρεζ στη διάρκεια ενός καβγά, εγκαταλείποντάς τον τραυματισμένο, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο της δολοφονίας, βρήκε το θύμα αναίσθητο στο πεζοδρόμιο με ένα όπλο δίπλα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Γκουτιέρεζ εγκατέλειψε το σημείο τους εγκλήματος, αλλά συνελήφθη αργότερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share