Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο: Γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη με λουρί σκύλου!

Σοκ!

19 Δεκεμβρίου 2019 18:40
Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο: Γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη με λουρί σκύλου!

Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο, με τον φύλακα να βρίσκει κρεμασμένη από λουρί σκύλου μία γυναίκα! Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τη νεκρή μπαλαρίνα από την Κηφισιά, η οποία χάθηκε πριν 17 χρόνια!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου βρέθηκε μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα.Η άγνωστη έως τώρα τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας αποκαλύπτεται μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Συγκεκριμένα, ανοίγοντας την πόρτα που οδηγεί στο παρκάκι, πίσω από το «πέταλο» του Παναθηναϊκού Σταδίου, ο άνδρας αντίκρισε το άψυχο κορμί μιας εντυπωσιακής γυναίκας, που «κρεμόταν» από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόχο από λουρί σκύλου, που είχε περάσει στον λαιμό της!

Ο φύλακας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, για να ρίξει φως στην αινιγματική σκηνή, η οποία είχε στηθεί στο υπαίθριο γυμναστήριο με θέα το Παναθηναϊκό Στάδιο. Oπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία, η οποία μάλιστα άφησε την τελευταία της πνοή, φορώντας ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος σε κάποιο καλό εστιατόριο ή κλαμπ.

Πάνω στην καλλίγραμμη γυναίκα βρέθηκε το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον Έλληνα σύντροφό της, που την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής.

Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, έως ότου «μιλήσει» η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για την τραγική κατάληξη.

Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Σοκάρουν τα λόγια του γιου της 77χρονης που δολοφονήθηκε σε απόπειρα ληστείας!

Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε εχθές σχετικά με μια στυγερή δολοφονία κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στους Αγίους Θεοδώρους με θύμα μια ηλικιωμένη.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής όπως ακόμη περισσότερο η οικογένεια της.

Τα λόγια του γιου της 77χρονης στον Alpha σοκάρουν: «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της. Κομμένη, σπασμένη».

«Στην ψύχρα την έριξαν κάτω και την πάτησαν με αδίστακτο τρόπο», αποκαλύπτει γείτονας της άτυχης 77χρονης.

Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην οδό Ανθέων στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, βρισκόταν στην αυλή της, όταν ακούστηκαν από το δρόμο φωνές: «κυρία, κυρία».

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη, η οποία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Με αστραπιαίες κινήσεις άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Η 77χρονη έπεσε κάτω και άρχισε να φωνάζει. Από το σπίτι πετάχτηκαν έξω ο σύζυγος και ο γιός της.

Οι δράστες τρόμαξαν, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Θρήνος στην Αγία Βαρβάρα: 36χρονη βρέθηκε νεκρή από ένα κομμάτι κρέας!

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος μιας 36χρονης που έπασχε από βαρύ αυτισμό και φιλοξενούταν Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Έτσι βρέθηκε νεκρό το 2,5 χρονών αγγελούδι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Συγκεκριμένα, η νεαρή, η οποία έτρωγε μόνο αλεσμένη τροφή, πήγε σε διπλανό δωμάτιο από όπου πήρε στερεά τροφή, την έφαγε και πνίγηκε, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής Κ. Μπάζος στον ΑΝΤ1, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας νοσηλεύονται 155 άνθρωποι. Το προσωπικό είναι ελάχιστο και μάλιστα, το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει γιατρός.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα στην οικογένεια, καθώς και ο αδελφός της 36χρονης είχε πνιγεί με αυγό στο ίδιο θεραπευτήριο πριν από χρόνια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share