Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικτό τροχαίο στις ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος για τρία κορίτσια! (photo)

Θρήνος...

27 Δεκεμβρίου 2019 08:52
Φρικτό τροχαίο στις ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος για τρία κορίτσια! (photo)

Τρία νεαρά κορίτσια βρήκαν τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ θλίψη επικρατεί για την 26χρονη Μαρίνα, η οποία πέθανε λίγο πριν τον γάμο της και ένα μάθημα πριν το πτυχίο της!

Το σοκ για την περιοχή της Geneva στην Αλαμπάμα ήταν ακόμη μεγαλύτερο, διότι τα τρία 16χρονα κορίτσια ήταν μέλη της σχολικής ομάδας των cheerleaders.

Οι Άντισον Μάρτιν, Έμιλυ Φειν και Κάσιντι Νταν μόλις είχαν εγκαταλείψει το σπίτι που γιόρταζαν την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν το SUV στο οποίο επέβαιναν, βγήκε εκτός δρόμου.

«Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που εξετράπησαν της πορείας τους. Γνωρίζουμε όμως ότι προσέκρουσαν πάνω σε ένα μεγάλο δέντρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματα της Geneva. «Θα μπορούσε να είχε πεταχτεί ένα ελάφι στον δρόμο τους», πρόσθεσε.

Και τα τρία κορίτσια, που φοιτούσαν στο Geneva High School, κάθονταν στο μπροστινό κάθισμα τη στιγμή του δυστυχήματος. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα δύο κορίτσια, το ένα εκ των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του και αναμένεται να ανακάμψει.

Τα τρία κορίτσια, εκτός από cheerleaders, ήταν στην ομάδα Βόλεϊ του σχολείου, ενώ ήταν άριστες μαθήτριες και συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες. «Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη απώλεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σχολείου.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Λάρισα! Οδηγός έπεσε πάνω σε κολώνα!

Ένα σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/12/2019) στη Λάρισα στην οδό Φαρσάλων. Το αμάξι καταστράψηκε ολοσχερώς, αλλά από θαύμα επέζησε ο οδηγός!

Ο οδηγός έχασε κάτω από άγνωστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα το όχημα του να πέσει σε κολόνα, ο ίδιος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δυστυχώς, την τύχη του δεν είχε μια νεαρή κοπέλα από την Ηγουμενίτσα, η οποία βρέθηκε νεκρή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Πιερία: Θανατηφόρα σύγκρουση αγροτικού με λεωφορείο!

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από τροχαίο χθες λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Κορινού στην Πιερία.

Να σημειώσουμε ότι άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο, με απολογία έναν νεκρό, σημειώθηκε ξημερώματα Χριστουγέννων και στην Θεσσαλονίκη.

Ένα αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε 36χρονος άνδρας συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πιερίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, ηλικίας 44 χρόνων, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Δύο άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο είναι καλά στην υγεία τους.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 49χρονος οδηγός!

Νεκρός είναι ένας 49χρονος, μετά από την σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε τοιχίο γέφυρας! Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας εργαζόμενος σε εργοστάσιο! Τον πλάκωσε η γκαραζόποτρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ένας 59χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο παραγωγής παγωτών και κατεψυγμένων λαχανικών, έξω από τη Νέα Σάντα Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη.

Άλλη μια είδηση που έσπειρε θλίψη στην Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο της Λιάνας Στεφάνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατέρρευσε μεταλλική γκαραζόπορτα και τον πλάκωσε.

Ο 59χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πέθανε η Μάρθα Μουχτάρογλου – Τσιμπουκάκη!

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μάρθα Μουχτάρογλου – Τσιμπουκάκη. Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της στην οικογένειά της, τους φίλους της αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Μάλιστα σήμερα άφησε και την τελευταία του πνοή γνωστός ποδοσφαιριστής, κάτι που ήρθε να τονώσει το άσχημο κλίμα. Η 71χρονη πριν τη συνταξιοδότησή της, εργαζόταν ως καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στη Νέα Ιωνία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share